Volg hier de derde etappe van de Ronde van Turkije 2019

donderdag 18 april 2019 om 10:15
Volg hier de derde etappe van de Ronde van Turkije 2019

Na twee opeenvolgende overwinningen hopen veel volgers nu eens op een zege van een andere renner in de Ronde van Turkije. Maar ook de derde etappe lijkt geknipt voor de razendsnelkle Ier van Bora-Hansgrohe. Is er toch iemand in staat hem vandaag  te kloppen of completeert hij een zuivere hattrick? Bespreek het verloop van de koers hier op WielerFlits.


Etappe drie van de Presidential Cycling Tour of Turkey gaat vanuit Çanakkale eerst in zuidelijke en aan het einde in oostelijke richting naar Edremit. Start en finish liggen ongeveer op zeeniveau qua hoogte, maar tijdens de rit moet nog wel even flink geklommen worden.

Halverwege – iets voorbij Ayvacik – ligt de top van een klim van derde categorie op 450 meter hoogte. Daarna gaat het in dalende lijn richting de kust, waarvandaan de renners niet meer wijken tot de eindstreep. Andermaal is de laatste rechte lijn meer dan drie kilometer lang. Sprinten geblazen!

Het startschot klinkt om 10.30 uur. De finish wordt verwacht tussen 13.25 en 13.50 uur. De Ronde van Turkije is elke dag vanaf 12.00 uur live te zien op Eurosport 1.

Links
Voorbeschouwing (WielerFlits)

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours

Liveticker (Organisatie)
Liveticker (Sporza)

Dit artikel delen:

1 Reactie

Mr10B 18 april 2019 om 13:31

De lead out wint hier de race voor Jakobsen, zo perfect afgezet

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.