Winactie: Maak kans op leuke Vuelta-kleding van Le Patron

vrijdag 30 augustus 2019 om 15:00
Winactie: Maak kans op leuke Vuelta-kleding van Le Patron

Als wielerliefhebbers vinden wij het tof om kleding te dragen waaruit onze liefde voor de wielersport blijkt. Le Patron maakt nostalgische vrijetijdskleding met een eerbetoon aan wielerhelden van weleer. Wij zijn fan van dit merk en blij dat we deze week met de winactie de kleding met jullie kunnen delen.

Speciaal voor de Ronde van Spanje maakte Le Patron het Primera Vuelta-shirt, met de kenmerkende rode kleur rood van de Spaanse rittenkoers. Deze krachtige kleur past bij elke wielerfan. De voorkant van het T-shirt is bedrukt met een nostalgisch kunstwerk: een afbeelding die werd gebruikt bij de promotie van de eerste La Vuelta in 1935. Het T-shirt is uitgevoerd in soepele slub jersey, wat zorgt voor een coole, casual uitstraling.

Daarnaast heeft Le Patron ook een leuke collectie sokken van hoge kwaliteit katoen met wielerprints. Als tweede prijs hebben we een set met deze kleurige sokken met designs in de kleuren van de 3 grote rondes. De winnaar ontvangt deze sokken in een exclusieve Le Patron musette.

Wil jij kans maken op deze leuke prijzen?
Voorspel dan de winnaar van de bergrit naar Cortals d’ Encamp (etappe 9)

Deadline: zaterdag 31 augustus 2019 om 20:00
De winnaar wordt per e-mail bekendgemaakt. Bij meerdere goede antwoorden zal loting uitkomst bieden.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair