Waarom Wout Poels voor Bahrain McLaren kiest (+interview)
Maxim Horssels maandag 30 december 2019 om 19:00

Waarom Wout Poels voor Bahrain McLaren kiest (+interview)

Video Na vijf jaar als meesterknecht van Chris Froome kiest Wout Poels voor zijn eigen kansen. Bij zijn nieuwe ploeg Bahrain McLaren is hij samen met Mikel Landa de grote man voor het rondewerk. Waarom hij vertrekt bij Team Ineos legt hij uit in deze aflevering van WielerFlits Legt Uit.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

 
6 Reacties
Sorteer op:
29 december 2019
Leuk interview! Blijft een uitermate sympathieke gast, Wout Poels. Zou bij zijn nieuwe ploeg dit seizoen wel eens aangenaam kunnen gaan verrassen. Zeker nu Rod Ellingworth zo duidelijk zijn stempel op de ploeg lijkt te gaan drukken.
29 december 2019
Want Ineos betaalt minder en biedt meer sportieve kansen?
29 december 2019
“Omdat ik hier meer voor mijn eigen kans mag gaan, zo simpel is het”. Welk spel speelt Wielerflits dan met de ‘kop’ van dit artikel (zelfde interview)? https://www.wielerflits.nl/nieuws/wout-poels-niet-als-kopman-naar-tour-de-france/
29 december 2019
Ik vrees dat we niet veel soeps van hem gaan zien.
30 december 2019
Poels zal zeker een wat vrijere rol krijgen hoor. Landa de absolute kopman in de Tour. INEOS heeft geld, maar Bahrein ook hoor, als ze de salarissen op tijd betalen tenminste. Hij zal niet veel minder of meer verdienen, schat ik zo. Poels kan veel op bepaalde dagen. Soms zakt hij door het ijs, met name als hij zelf de lat hoog legt. Een echte klassementsrenner is hij toch niet hoor. Maar hij heeft ontegenzeggelijk kwaliteiten.
30 december 2019
Leuk interview benieuwd wat het gaat worden komend jaar. @Redactie het steeds verspringen van beeld (dichtbij veraf) is heel storend en maakt het geheel onrustig en onprettig om naar te kijken.

Reacties zijn gesloten.