Vader Adrie over vorm Mathieu van der Poel: “Natuurlijk is hij nog niet top”

Vader Adrie over vorm Mathieu van der Poel: “Natuurlijk is hij nog niet top”

foto: Cor Vos

Door Zeger Schaeken
vrijdag 30 december 2022 om 14:55
Interview

Mathieu van der Poel reed in Diegem naar een derde plaats. De Nederlander leek in de beginfase over de beste benen te beschikken, maar moest in de finale lossen. Adrie van der Poel sprak met WielerFlits en evalueerde de veldrit in Diegem. “Mathieu is aan het opbouwen. Hij presteert naar verwachting.”

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

“Of Mathieu krachten heeft verspild door die demarrages in het begin? Nee, ik denk het niet. Mathieu heeft gewoon naar verwachting gereden vandaag. De inspanningen die hij de afgelopen drie dagen heeft gedaan, zijn hoopvol voor de komende weken”, aldus Van der Poel senior. Zijn zoon was na de koers teleurgesteld en sprak over mindere benen.

“Als hij de koers zou terugzien, is er geen reden om teleurgesteld te zijn. Hij is nu teleurgesteld, maar hij staat waar hij moet staan. Natuurlijk is Mathieu nog niet top. Deze crossen en ook het WK in februari is niet het belangrijkste. De klassiekermaand is dat wel. Mathieu is aan het opbouwen en dat is ook de reden dat hij binnenkort weer op stage zal vertrekken.”

Kritiek op parcours: “Het moet veel veiliger zijn”
Het gesprek met vader Adrie ging niet alleen over de prestaties van zijn zoon, maar ook over de avondcross zelf. Van der Poel senior evalueert: “Het is goed, maar het moet veel veiliger. De binnenbochten waren niet goed afgezet en ook bij de zandbak kon het publiek veel te dicht bij de renners komen. Als iemand daar een foutje zou maken, zit je bijna in het publiek. Het gaat nu allemaal goed, maar als het een keer fout gaat, zijn de renners de dupe.”

De avondcross in Diegem is niet meer de enige cross die onder kunstlicht wordt gereden. Dat was vorige week in Mol namelijk ook het geval. “Het mag geen trend worden. Het is allemaal leuk en aardig, maar het kan ook een paar uur vroeger. Je komt hier aan en de mensen zijn al stomdronken. We kennen dit, dit is de periode van het jaar. Als het straks begin januari is, gaan de scholen weer open en komen de echte fans weer terug”, verwijst Van der Poel naar een aantal grimmige supporters.

Over zoon David: “Belangrijkste is dat de rug oké is”
“Ik vind dat de renners inspraak moeten hebben. Ik hoop echt dat er geen nieuwe avondcrossen komen. Het is niet zo fijn werken. En als je dan zo laat de cross organiseert, moet het parcours veel veiliger zijn.” Tot slot gaf vader Adrie ook nog een update over zijn zoon David, die in Diegem zijn vierde cross van het seizoen reed. “David werd als 80ste van de 90 renners opgeroepen. Dan wordt het een heel moeilijke cross.”

“Als je dan de wedstrijd officieel kunt uitrijden, heb je een goede wedstrijd gereden. Vandaag lukte hem dat net niet. Als die drie eerste er niet zijn, kan hij dat wel”, geeft Van der Poel aan. “Het belangrijkste is dat hij geen of bijna geen last van zijn rug heeft. Ik vind het knap dat hij iedere keer aan de start staat en er telkens iets van probeert te maken. Hopelijk kan hij binnenkort goed uit de start komen, dan krijg je een totaal andere cross.”

Dit artikel delen:

70 Reacties

Johnnie Doe 29 december 2022 om 12:48

Zo’n heerschap (die met de vinger), is geen fan van de sport. Zelfs al ben je de grootste Wout fan (of van wie dan ook), respect voor de tegenstander behoor je altijd te hebben. Er bestaat alleen maar mooie sport als je waardige tegenstanders hebt. Sommige debielen schijnen dat niet te begrijpen.

14
edr1986 29 december 2022 om 13:41

Deze persoon stond naast me en is m’n broer. Deze vinger was overigens in de richting van supporters die MvdP aan het uitjouwen waren (je ziet hem ook naar beneden kijken). Los daarvan, is het jammer dat het gebeurt. Zonder 1 van de 2 is de sport veel minder leuk.

-3
Romāns Vainšteins 29 december 2022 om 14:04

Dat is dan wel een heel pijnlijke misser van WF, die hier je broer uitmaken voor MvdP hater terwijl hij juist voor hem in de bres springt. Op basis van deze informatie is een aanpassing en excuus op zijn plaats lijkt me.

-3
Maillot à Pois 29 december 2022 om 14:25

Oprecht sneu voor je broer hoor, maar wat dacht ie te bereiken door op die manier voor hem “in de bres te springen”?
De boel nog wat meer ophitsen en de jouwers extra uitdagen?
Middelvingers lossen maar zelden iets op. Dan kon ie beter zijn energie steken in het aanmoedigen van Mathieu.

4
KopOverKop 29 december 2022 om 14:30

Ach, enkele kameraden grepen gisteren in en hebben een paar boe roepers een forse duw gegeven, de modder in. Bij een derde zijn bier uit de handen geslagen en terecht.

1
Romāns Vainšteins 29 december 2022 om 15:09

Dus als we binnenkort een moshpit langs het parcours zien is dat kopoverkop die een boeroeper de les leest. Knapt de boel vast van op.

-5
KopOverKop 29 december 2022 om 15:55

Ja, kromschrijvert, daar knapt het van op wanneer het overgrote deel supporters de boeroepers tot orde maant. Is eerder al eens gedaan tijdens een WK (Hoogerheide) en effectief. Zonder dat er jouw zgn. moshpit ontstaat.

4
edr1986 29 december 2022 om 16:28

Ik denk niet dat het de juiste reactie was, maar wilde dit wel even aangeven. Op dat moment was er ook wat teleurstelling dat MvdP niet ging winnen, maar zo reageren is natuurlijk niet heel slim. Overigens hebben we wel genoten van de wedstrijd en de sfeer.

2
Maillot à Pois 29 december 2022 om 16:40

Bedankt voor je oprechte reactie Ed, goed dat je het meegeeft inderdaad.

@kopoverkop
“Goede” MVDP supporters die de orde handhaven door anti-MVDP schorremorrie de grond op te kloppen, ik sta er toch heel sceptisch tegenover.

0
Romāns Vainšteins 29 december 2022 om 17:33

@ Maillot.

1 van de leukere NL-bands (zijn ietwat spaarzamer hier dan bij ‘jullie’, wat is er met Das Pop gebeurd trouwens?) heeft hier een nummer over gemaakt, inclusief scepsis

https://www.youtube.com/watch?v=MWM9DC-31Xo

0
KopOverKop 29 december 2022 om 17:54

Maillot. Bij mij, ons, gaat het niet om supporter zijn van wie dan ook. Allen wielerhebbers met respect voor alle sporters. Soms een voorkeur maar verre van uitgesproken. Het begon ooit in Hoogerheide alwaar Sven Niks fans Stybar met bier gooiden en uitschelden. Groep dronken en emotioneel instabiele waanzinnigen. Destijds gewoon al het bier afgepakt.

Dit seizoen enkele keren een aantal boeroepers gemaand om sportief te doen of wegwezen van waar wij staan. In alle gevallen is dat voldoende en twee maal bij de tijd gezet. Toevallig 2 x dit seizoen.
Gisteren deden dat zelfs een paar andere bezoekers met ferme duw en laten struikelen. Ineens enorm enthousiast met de armen zwaaien waarbij per ongeluk een boeroeper wordt geraakt, dat is een ongelukje vanzelfsprekend.

1
Dave Dubbeldammer 29 december 2022 om 19:27

Er zitten hier ook debielen die virtuele middelvingers uitsteken naar personen die ze niet kunnen pruimen. Die zijn gemakkelijk te weren, maar toch gebeurt het pas na diverse waarschuwingen of gedaanteverwisselingen. De toetsenbordridder of de zatte debiel langs het parcours, wat is het verschil, vraag ik me dan af.

0
Wheely 29 december 2022 om 19:42

Dat zijn duimpjes hoor Dave, geen middelvingers ;-)

0
Maillot à Pois 29 december 2022 om 19:48

@RV
Kende ik niet, bedankt! Das Pop is ter ziele gegaan omdat frontman Bent Van Looy een duizendpoot is die intussen met talloze andere dingen bezig is. Muzikaal solowerk, is kunstschilder, schreef een boek, is radiopresentator en zijn fictieve moord stond centraal in de mockumentary Fiskepark. Allemaal de moeite waard trouwens.
@kopoverkop
Niets mis met een voorkeur natuurlijk, zolang het respect voor de tegenstanders maar aanwezig is. Ging me meer om de burgerwacht-aanpak, maar begrijp me niet verkeerd, medelijden met die gasten die gisteren modder vraten heb ik ook weer niet

0
Klootje Kriekeljon 29 december 2022 om 22:43

@kop na dat WK Hoogerheide ben ik tijdje niet meer geweest. Het was die dag een dun lijntje tussen gezellig met zijn allen naar de cross en haat/leedvermaak richting alles wat oranje was. Natuurlijk pas toen echt zeker was wie de winnaar was. Alsof er een vulkaan openbrak.

1
Romāns Vainšteins 29 december 2022 om 12:36

Ik raad iedereen aan om niet van een beetje joelende maffies een groot ding te gaan maken. Het zijn er maar een paar en tegenwoordig zie je dat verontwaardigd doen en openlijk vingertjewijzen de boel enkel doet polariseren en oplaaien.

Dat gezegd hebbende moet je wel een onwaarschijnlijke oetlul zijn om MvdP tijdens de cross op norsheid en woede te trakteren.

6
Panache 29 december 2022 om 12:51

"openlijk vingertjewijzen"

Ja daar gaat het over, met de vinger rechts van de wijsvinger :)
Overigens met je eens dat er geen beginnen aan is om een meute stomdronken malloten van rationele repliek te voorzien. Die lui leven in hun eigen bekrompen wereld. Hoe sneu ben je om als volwassen kerel een statement te willen maken richting een sporter door je middelvinger op te steken. En welk statement wil je dan precies maken? Er over zwijgen en overgaan tot de orde van de dag is dan inderdaad slimmer.

1
Gr.R. 29 december 2022 om 12:53

Ach, van die types hangen hier ook rond. Die je alleen ziet als er valt te zijn op van der Poel.

1
Grote Plateau 29 december 2022 om 14:12

Inderdaad. We moeten nu niet na iedere cross beginnen jammeren over die enkele mongooltjes. Het publiek was fantastisch enthousiast afgelopen weekend.

Gewoon zoals Adrie zegt. 1 meter achteruit, tralies voor de monkies en met wat geluk zitten ze in januari gewoon weer allemaal in de klas.

-1
Maillot à Pois 29 december 2022 om 14:27

In de klas??
Allemaal volwassen kerels helaas, die ‘supporters’

0
KopOverKop 29 december 2022 om 14:35

Groot Plateau. Enkele . . . Boeroepers. Gisteren waren het er op bepaalde plekken best veel. Veelal overfanatieke supporters die de opponent uitschelden e.d. Deze lui horen niet thuis op een koers.
Overigens weigeren wij boeroepers naast ons. Gewoon aanpakken zulke lieden.

3
Grote Plateau 29 december 2022 om 14:51

Ja ondanks dat, kunnen ze misschien maar beter terug naar de klas. Dan konden ze hun verstandelijke vermogens nog een beetje ontwikkelen.

Goedzo Kok! Sociale controle lijkt me in deze effectiever dan erover zagen op een forum.

1
jobidon 29 december 2022 om 13:04

In de binnenbochten was het gewoon link voor de coureurs met uitzwaaiende armen van de “fans”met bierglazen en vooral de smartphones die maar net ontweken konden worden. In de bocht na de zandbak stond 1 medewerker van de organisatie die het publiek een paar keer heeft weggestuurd, maar daar was geen beginnen aan. Als hij zijn rug omdraaide stond het weer gelijk vol. Adrie heeft een punt dat dit veel veiliger moet worden.

6
josemanuelfuente 29 december 2022 om 13:05

Maar je ziet wel een trend die je ook bij andere sporten ziet, steeds meer mensen steken meer energie in het afbreken van de ’tegenstander’ dan het aanmoedigen van je favoriet.

5
Gelei 29 december 2022 om 13:21

In de winter is het om 17u donker. Als je dan toch een cross met kunstlicht wil organiseren, waarom dan wachten tot 20u45? WVA hekelde ook al de impact op zijn dagritme.

5
KopOverKop 29 december 2022 om 14:38

Zoals Adrie aangaf, bier- en snackomzet, Op deze cross niet voor niets zo ontzettend veel van die vreet en zuipkarren.
Velen zijn er al uren vooraf. Toen wij arriveerden een uur voor de dames cross waren er al veel aangeschoten of dronken.

0
Fast Freddy 29 december 2022 om 15:26

Op eurosport werd als verklaring voor het late tijdstip het uitzenden van een populaire belgische soap eerder op de avond gemeld. Geen idee of het geloel ist van van Belleghem of dat de soapies inderdaad geen avondje zonder kunnen. En als zo vaak zijn de renners weer de Sjors.

0
Maillot à Pois 29 december 2022 om 16:44

@FastFreddy
Op vraag van Sporza inderdaad. Daarom zat er een uur tussen het eind van de dames en de start van de mannen. Tussenin stond de soap geprogrammeerd.
Overigens niet omdat de soap anders niet uitgezonden kon worden (loopt op een andere zender), maar de VRT wilde geen interne concurrentie tussen 2 kijkcijferkanonnen

1
Mystery Rider 30 december 2022 om 05:51

Wout van Aert denkt alleen aan Wout van Aert en niet aan hoe zijn 10.000 Euro startgeld tot stand komt!

Diegem en Loenhout zijn al jaren een feestcross, als mijnheer van Aert het een laat startuur vind hoeft hij niet te komen en mag hij verzaken aan zijn dikbetaald startgeld.

Ondertussen mag het gewone volk, waaronder velen een dagjob hebben die niet zo dik betaald is, zich eens mooi laten gaan NA DE WERKUREN!

0
Thijs E 29 december 2022 om 13:34

De kijkcijfers regeren, dus meer avondcrossen. De entreegelden zijn leuk voor de organisatie (en bij WB wrs ook voor de UCI), maar het grote geld komt via de TV.

Verder eens met o.a. Adri en Paul Herygers dat dit parkoers veiliger moet. Het kerstvakantiepubliek is goed voor de omzet, maar minder voor de sfeer.

3
Mystery Rider 30 december 2022 om 05:54

De entree gelden zijn vooral heel belangrijk om de grote 3 elk hun 10.000 Euro zakgeld te betalen VOOR de start!

0
Klein Verzet 29 december 2022 om 13:33

Elke wedstrijd is een training, behalve de WK. Al zou het 10-1 staan, die Trui maakt alles goed.

1
Wieler-Joke 29 december 2022 om 15:37

Er is mentaal oplapwerk aan Mathieu lijkt mij, al kan mijn stelling misschien morgen weer de vuilbak in als hij weer wint, of gaat het alleen maar moeilijker worden als hij morgen weer niet zou winnen. Eigenlijk komt Mathieu nu in een ongekende situatie terecht waarin hij niet meer superieur is ook al zou het een momentopname zijn. Hij moet tegen het WK sowieso nog een paar keer kunnen winnen voor vertrouwen op te doen en zeker Wout niet meer teveel laten winnen.

1
bloemist 29 december 2022 om 15:57

Mathieu ziet er anders heel scherp uit om nog in opbouw te zijn. Wout heeft na twee moeilijke jaren bij zijn vorige ploeg en de zware val in Pau de kloof met Mathieu weer kleiner gemaakt.

1
Anketieletje 29 december 2022 om 16:25

Vandaag las ik in de krant dat veel Nederlanders erg polariseren. Of dit ook voor de inwoners van België geldt? Daarover werd niet geschreven. Na het lezen van alle bovenstaande reacties denk ik dat vele ervan dit negatieve verschijnsel jammer genoeg lichtelijk ‘infantiel’ voeding geven.

1
westmalle1965 29 december 2022 om 18:48

Vreemd dat Adrie zoveel weerstand oproept, samen met Sven Nijs degene met de meeste koerskennis/ervaring

1
Mooie Sjors 29 december 2022 om 19:14

Zo veel weerstand roept hij toch niet op?

Dat een paar enkelingen hier het een beetje vreemd vinden dat een vader optreedt als klankbuis voor 1 van de grootste sterren uit het peloton, kan ik best geloven als je ziet wat er allemaal over andere renners wordt geroepen. Stel je voor dat ze i.p.v. Evenepoel telkens zijn vader (jawel, ook nog gekoerst) gaan interviewen na een niet-gewonnen wedstrijd, je zou hier wat meemaken. :D Het komt inderdaad een tikkeltje kinderlijk over, wat hier al eens voorzichtig durft te worden aangehaald door iemand. Als ik zie welke bagger hier soms wordt neergepend over andere renners, valt het allemaal prima mee hoor.

Ook het ‘Adrie ziet het toch altijd zo verdomde goed’-argument kan je in vraag stellen. Voor de Tour voorspelde hij dat MVDP ging vliégen, paar weekjes terug is het nog van ‘hij kan na jaren eindelijk weer 2 tandjes groter rijden’… Je hebt nu niet meteen het gevoel dat hij er werkelijk zo fenomenaal goed bovenop zit.

Laat die man verder aan het woord hier, niks op tegen, maar ‘zoveel weerstand’?

0
Mystery Rider 30 december 2022 om 05:59

WF heeft gewoon een goeie band opgebouwd met A3 – ik zie zelden (of nooit) een artikel opduiken met de opinie van Nys, Wellens, Herijgers, Groenendaal of Liboton, Stamsnijder of de Vlaemink, heb me er al een tijdje druk over gemaakt dat het altijd de A3 show is, maar dan wordt Youri weer boos…

0
westmalle1965 29 december 2022 om 18:44

Rond 2010 waren t een aantal zgn supporters van Rob Peeters die de cx verpesten, best filmpjes en fotos van maken en doorsturen naar organisaties en op Twitter zwieren op wielerforums

0
Blackcanyon 29 december 2022 om 21:02

Adri geeft aan dat Mathieu aan t opbouwen is naar de voorjaarsklassieker. Zal voor Wout en Tom niet anders zijn toch?
Hopelijk morgen weer een mooie en spannende cross met Matje, Wout en Tom. Wie er dan wint, altijd goed.

0
Albeijing Feeniks 30 december 2022 om 07:10

Ik vind dat Adrie meer respect moet tonen voor Van Aert en Evenepoel. Het kost hem echt meer dan moeite om positief te zijn over ander renners dan zijn eigen zeuneke.

0
DJ63 29 december 2022 om 13:16

Vader Adrie mag weer eens wat uitleggen en dat klinkt, voor een keer, niet zo geloofwaardig. Stellen dat zijn zoon nog niet top is en dat zelfs de WK cross van ondergeschikt belang is lijkt toch een beetje op indekken van toekomstige cross nederlagen. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het wel degelijk de bedoeling was van zoonlief om nu top te te zijn, afgaande op interviews na de cross in Antwerpen, toen hij vertrok op stage. Daarbij lijkt Adrie niet altijd een goed oog te hebben voor de vorm van Mathieu. Was hij het immers niet die voorspelde dat Mathieu zou gaan vliegen in de Tour?

-7
Michiel 29 december 2022 om 13:32

Beter legt Matthieu het zelf uit

2
Lalsacien 29 december 2022 om 16:57

Adrie is door Wielerflits benaderd, neem ik aan. Hij is een ervaringsdeskundige. Daarnaast vader van Mathieu maar dat moet je maar op de koop toe nemen.

1
Blackcanyon 29 december 2022 om 21:07

@lalsacien klopt De wielrennerij is zijn beroep, en door zijn hobby is hij de vader van ;-)

0
Michiel 29 december 2022 om 13:01

Opvallen dat pa Poel zn woordvoerder blijkt te zijn. Ik ken geen andere renner die zo communiceert.

-8
jobidon 29 december 2022 om 13:08

Mathieu is dan ook de enige die een vader heeft met verstand van zaken en daardoor om zijn mening wordt gevraagd.

11
Michiel 29 december 2022 om 13:31

Blijf t wat infantiel vinden, papa die voor zoonlief babbelt.

-11
Wheely 29 december 2022 om 13:53

De vader van Thibaut mag het ook nog doen van mij hoor.

5
Grote Plateau 29 december 2022 om 14:00

Vader Nys is dan wel 100x nuchterder en objectiever en gooit er in elke uitspraak de disclaimer tussen “Ik weet niet hoe dat hij het ervaart”.

Misschien een droogstoppel maar wel nog au sérieux te nemen.

2
Pietspeed 29 december 2022 om 14:02

A3 communiceert hier desgevraagd, waarschijnlijk omdat ie insider en ervaringsdeskundige is. Thieu moet anders maar pa een spreekverbod opleggen.

2
Grote Plateau 29 december 2022 om 14:05

Verstand van zaken, ja. Maar als ie over z'n zoon praat mengt ie het emotionele en het geleerde.

Dan kun je misschien nog beter de niet ingewijde vader interviewen die zich laat ontfutselen, "Sinds de 2de zwangerschap snurkt z'n vrouw" of net, "Hij zegt dat hij z'n benen niet voelt."

-6
Michiel 29 december 2022 om 14:18

Zelfs dit soort reacties over Van der Poel liggen al gevoelig. Goed om te weten

-6
Het Luie Paard van Lent 29 december 2022 om 14:38

Misschien dan ook niet de term ‘infantiel’ gebruiken, Michiel. Nergens voor nodig om mensen voor dingen uit te maken om je punt te onderbouwen toch?

4
KopOverKop 29 december 2022 om 14:44

Michel wat een infantiele reactie van u.

3
Michiel 29 december 2022 om 14:45

Ach jee, wie heben we daar :)

Infantiel is kinderlijk en dat is wat ik ervan vind als een vader steevast eea voor zijn volwassen zoon verklaart. Ik maak hem of Matthieu niet uit voor infantiel.

En in mn niet gewaardeerde post (-5) heb ik het woord infantiel niet genoemd, dus sla je de plank weer behoorlijk mis.

Wel lef hoor Lui Paard, dat je dat tegen mij zegt terwijl jij mensen hier bv voor dom uitmaakt (draadje over sponsoring online gok sponsors). Ik wacht op je reactie (maar zal wel weer vergeefs zijn)

-10
Michiel 29 december 2022 om 14:46

Kopoverkop. Dat mag je vinden jongen

Het is trouwens Michiel, van die zeevaarder niet die Franse voetballer

-5
Baroudeur Baroudeur 29 december 2022 om 15:10

Adrie verstand van zaken? Daar heb ik dan toch een heel andere kijk op. Twee keer tegen de dopinglamp gelopen, zich steeds minachtend uitlaten over Van Aert en de andere veldrijders. Hoe meer A3 aan het woord komt, hoe minder populair zeuneke bij het grote publiek wordt.

-12
Het Luie Paard van Lent 29 december 2022 om 15:18

Jij bent degene die de laatste tijd in heel veel discussies het naar een persoonlijke discussie toe probeert te trekken, vandaar dat ik je meestal negeer, daar ga ik niet in mee. Ik blijf het liefst inhoudelijk.

Wie maak ik overigens voor dom uit? In het door jouw genoemde draadje heb ik het toch echt over een domme vraag namelijk, dat is óók wat anders. ;)

1
Michiel 29 december 2022 om 15:25

Blabla. De enige bij wie ik wel eens persoonlijk werd (mild) was naar jou, dus overdrijf niet zo aub. Nogmaals, ik vind het feit dat vader vaak voor zijn spreekt infantiel. Niet hem als persoon. Daarnaast ligt het alleen al benoemen hiervan (vader spreekt vaak voor zoonlief) gevoelig hier gezien de minnetjes op mn post (wat ik prima vind) waar het word infantiel niet eens in voorkomt. Dus sla je de plank behoorlijk mis. Dus blijft het overeind dat ook dit soort reacties al gevoelig liggen.

-6
Het Luie Paard van Lent 29 december 2022 om 15:29

Fair, je noemt inderdaad niemand infantiel. Maar mensen zijn het blijkbaar niet met jou eens, en dat mag gewoon omdat we in een democratie leven. Erg fijn. Of het ‘gevoelig ligt’ durf ik niet te zeggen, daarvoor biedt een duimpje omhoog of omlaag veel te weinig info.

1
Michiel 29 december 2022 om 15:33

Ok dat klinkt al wat constructiever. Ik gaf al aan dat ik het prima vind dat sommigen mn reacties niet waarderen dus vind ik je 'democratie' opmerking nogal overbodig. Ik zit helemaal niet te wachten op gekissebis met jouw structureel of wie dan ook. Heb al een weekje op de blaren moeten zitten omdat mn reacties werden gemodereerd. Waarschijnlijk nav mn geklier naar jou toe. Ik reageer niet meer op de persoon, tis inhoudelijk met wat humor her en der. En voor de rest wens ik iedereen een gezond 2023. Want dat is het enige wat telt heb ik dit jaar ondervonden

0
Het Luie Paard van Lent 29 december 2022 om 15:41

Insgelijks, op een mooi 2023 met veel mooie koersen.

0
Mystery Rider 30 december 2022 om 06:01

Heeft niks te maken met de vader zoon relatie, alles met de VIP 1 positie op het mobieltje van Youri :)

1
Grote Plateau 29 december 2022 om 13:47

Vake zet 't zeuneke weer uit de wind ze. Enfin probeert… Schattig

"Natuurlijk" alles verloopt volgens schema en Mathieu's niet weten wat de oorzaak is en teleurstelling zijn een sollicitatie voor DPG Media.

-9
Het Luie Paard van Lent 29 december 2022 om 14:39

Jij weet meer, met je sarcastische ‘alles verloopt “natuurlijk” volgens schema’? Please, enlighten me.

0
KopOverKop 29 december 2022 om 14:40

Da groot Plateau is zekers ook een boeroeper zo te zien.

2
Grote Plateau 29 december 2022 om 16:38

@De Luie Lezer van Lent
Check titel, voorlaatste en laatste zin inleiding en leg er de interviews van Matje van vrijdag en gisteren naast.

0
westmalle1965 29 december 2022 om 19:24

Vake heeft de grootste koersen gewonnen is parcoursbouwer en zit in ploegleiding Alpecin, samen met Nijs grootste wielerkenner, triest dat er zoveel gefrustreerde zgn kenners rondlopen.

3
Sjonge Jonge 29 december 2022 om 20:09

Grote Plateau is hier maar voor 1 reden, lekker links laten liggen.

5

Net binnen

Populair

Materiaalzone