Tour de Tietema maakt kans op Televizier Ster

woensdag 22 september 2021 om 10:19
Tour de Tietema maakt kans op Televizier Ster

foto: Tour de Tietema

Wielerflits Kort

Bas Tietema, Devin van der Wiel en Josse Wester, de creatieve breinen achter het populaire YouTube-kanaal Tour de Tietema, maken kans op een Televizier Ster. Tour de Tietema is namelijk genomineerd voor de prestigieuze televisieprijs, maar zal het wel moeten opnemen tegen twee andere programma’s.

De razendsnelle opkomst van Tour de Tietema
Tour de Tietema vergaarde in korte tijd bekendheid met de originele manier waarop ze verslag doen van de wielersport. We spreken de mannen voor een artikel in RIDE. Lees het hele verhaal op Ridemagazine.nl

Tour de Tietema dankt zijn uitverkiezing aan de speciale serie Giro di Tietema. In Giro di Tietema probeerden de mannen vanuit Italië terug te fietsen naar Nederland voordat de échte Giro d’Italia finishte. Het is voor deze serie dat Tietema, Van der Wiel en Wester zijn genomineerd in de categorie Televizier-Ster Online-Videoserie.

Ze nemen het op tegen de jongens van StukTV, die al enkele jaren het populaire online-programma Jachtseizoen (waarin op allerlei bekende Nederlanders wordt gejaagd) produceren. Ook de aangrijpende mini-documentaire Kankerverhaal van documentairemaakster Linda Hakeboom is genomineerd. In deze documentaire laat een zieke Hakeboom zien hoe ze chemotherapie ondergaat en pruiken past.

De Televizier-Ster wordt op donderdag 14 oktober uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Matjeadje 22 september 2021 om 11:13

Terecht en verdient!

0
Magician 22 september 2021 om 11:27

Leuk voor die jongens dat ze bij de laatste drie zitten, maar zal wel kansloos zijn tegen een docu over het doormaken van kanker.

0
Derierre de la course 22 september 2021 om 12:44

Ja dat is altijd lastig. Al zit er achter Tour de Tietema ook een sociale bedoeling om zo veel mogelijk jeugd te enthousiasmeren voor het wielrennen. Begreep alleen dat eigenlijk de Giro-serie van TDT genomineerd is, die heeft dat doel wat minder.

0
Maartensmits 22 september 2021 om 13:54

Terecht en verdiend!

0

Headlines

Populair

Materiaalzone