Simon Geschke en Pierre-Luc Perichon verlengen bij Cofidis

vrijdag 4 juni 2021 om 19:29
Simon Geschke en Pierre-Luc Perichon verlengen bij Cofidis

Simon Geschke (35) en en Pierre-Luc Perichon (34) hebben vandaag hun contract bij Cofidis met twee jaar verlengd. De wielerveteranen zijn dit jaar bezig aan hun eerste en derde jaar bij de Franse WorldTour-ploeg.

Het is de bedoeling dat de Duitser en de Fransman kopman Guillaume Martin in de komende jaren zullen bijstaan, zo laat algemeen directeur Cedric Vasseur weten. “Dit is uitstekend nieuws”, zegt hij. “Pierre-Luc en Simon delen dezelfde waarden als de ploeg en zijn een van de belangrijkste renners binnen de ploeg. In de aankomende Tour de France gaan ze Martin helpen aan een zo goed mogelijk resultaat.”

Dit artikel delen:

4 Reacties

Verweggistan 4 juni 2021 om 20:00

Viviani en Laporte vertrekken, dat straalt nogal negatief af op de ploeg, we moeten snel groots positief nieuws brengen: we verlengen het contract van Geschke (mwah) en Perichon (wie?)……
Had dan bekend gemaakt dat Martin tot 2025 blijft in plaats van 2024 ofzo.

Murcia 4 juni 2021 om 20:27

@Verweggistan
Ik moest lachen want dit lijkt precies de gedachte achter dit nieuws, twee knechten op leeftijd die verlengen als een reactie op het aanstaande vertrek van twee kopmannen. In de categorie: Iets is beter dan niets.

Scott Sunderland 5 juni 2021 om 09:55

Leuke knechten. Niet meer dan dat. Gaan ze ook nieuwe kopmannen contracteren ? Guillaume Martin is een leuke coureur. Vorig jaar opvallend goed maar zelfs dan komt hij niet verder dan plaats elf in het eindklassement van de Tour. Dat lijkt een beetje zijn limiet te zijn. Vechten voor plaats tien dan maar.

S. Morgenstern 5 juni 2021 om 10:16

Martin stond derde toen hij hard onderuit ging en last kreeg van zijn rug. Desondanks nog elfde geworden, dus tiende lijkt zeker niet zijn limiet.

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone