Selecties rond Naesen in E3 en Gent-Wevelgem bekend
foto: Cor Vos (archief)
maandag 25 maart 2019 om 18:46

Selecties rond Naesen in E3 en Gent-Wevelgem bekend

Oliver Naesen weet met welke ploeggenoten hij aan de start verschijnt van de E3 BinckBank Classic en Gent-Wevelgem. De Belgische kopman van AG2R La Mondiale krijgt onder meer landgenoot Stijn Vandenbergh met zich mee.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Ook Litouws kampioen Gediminas Bagdonas, Julien Duval, Silvan Dillier en Nico Denz staan Naesen bij in beide Vlaamse voorjaarsklassiekers. In de E3 Prijs (29 maart) maakt Dorian Godon de selectie compleet. In Gent-Wevelgem (31 maart) wordt hij vervangen door Clément Venturini.

Naesen verkeert in een uitstekende vorm. Afgelopen weekend eindigde hij als tweede in Milaan-San Remo, zijn eerste podiumplaats in een monumentale klassieker. Oud-coureur Frank Hoste vindt dat Naesen in de vorm van zijn leven verkeert: “Geef Naesen maar een paar sterren extra voor de komende weken. Ik heb hem nog niet sterker gezien dan nu. Zijn enige minpunt is dat hij in de finales – in tegenstelling tot Deceuninck-Quick-Step bijvoorbeeld – niet te veel ploegmaats meer in steun zal hebben.”

Selecties AG2R La Mondiale voor de E3 BinckBank Tour en Gent-Wevelgem
flag-lt Gediminas Bagdonas
flag-de Nico Denz
flag-ch Silvan Dillier
flag-fr Julien Duval
flag-fr Dorian Godon (alleen E3)
flag-be Oliver Naesen
flag-be Stijn Vandenbergh
flag-fr Clément Venturini (alleen G-W)

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
25 maart 2019 20:09
Vreemd dat Gougeard niet meer in hun klassieke kern zit.
25 maart 2019 20:27
Zal die eindelijk afmakersbenen hebben dit voorjaar
    25 maart 2019 22:26
    Hij kan het wel gezien plouay en bk
26 maart 2019 08:42
Koersdirecteur Frank Hoste legt wel erg veel druk op Naesen. Hij kan Naesen beter 'uit de wind' houden.

Reacties zijn gesloten.