Roompot verandert naam in Team Roompot Oranje Peloton

donderdag 26 februari 2015 om 08:44
Roompot verandert naam in Team Roompot Oranje Peloton

De Roompot wielerploeg gaat verder onder een nieuwe naam. Na de komst van de nieuwe co-sponsor de Nederlandse Staatsloterij wordt de naam van het project Oranje Peloton toegevoerd. De nieuwe naam van de ploeg wordt Team Roompot Oranje Peloton, zo meldt het team.

Oranje Peloton is een initiatief van de Nederlandse Staatsloterij. Het heeft als doel fietsen, toertochten en fietsevenementen te promoten. Leontien van Moorsel wordt boegbeeld van het project.

Manager Michael Zijlaard is blij met het initiatief. “Vooral omdat het Oranje Peloton iets wil betekenen voor iedereen die in Nederland op de fiets zit”, geeft hij aan. “Dankzij de steun van Roompot Vakanties, onze andere sponsors en technische partners konden wij afgelopen zomer aan de slag voor onze profploeg. Het Oranje Peloton maakt dit nog sterker. Het ontdekken en ontwikkelen van Nederlands talent, met hulp van Michael Boogerd, Jean-Paul van Poppel en Erik Breukink als mentoren, blijft het belangrijkste doel van onze ploeg, die nu Team Roompot Oranje Peloton zal gaan heten,” kondigt hij aan. De ploeg rijdt zaterdag in de Omloop het Nieuwsblad voor het eerst met de nieuwe naam op het shirt.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone