Roompot gaat voor top tien in Kuurne

woensdag 25 februari 2015 om 15:47
Roompot gaat voor top tien in Kuurne

foto: Sirotti

Roompot staat deze week voor het eerst aan de start van het Vlaams openingsweekend. De ploeg ontving voor zowel de Omloop het Nieuwsblad als Kuurne-Brussel-Kuurne een uitnodiging. Ploegleider Michael Boogerd vertelt aan persbureau ANP dat hij hoopt dat zijn renners zich kunnen onderscheiden.

“Het is natuurlijk leuk als we meezitten in de vroege ontsnapping, maar we hopen ook dat als er écht gekoerst wordt, we mee kunnen doen. Natuurlijk kijken we allemaal reikhalzend uit naar deze koersen. Ook voor ons is het de opening in België”, aldus Boogerd.

Zaterdag staat de ploeg met onder meer Johnny Hoogerland aan de start van de Omloop Het Nieuwsblad. De volgende dag vertrekt het in Kuurne met onder meer Raymond Kreder, André Looij en Dylan Groenewegen. Op zondag hoopt Boogerd op een klassering bij de beste tien. “Voor die wedstrijd hebben we dan ook een aantal sprinters meegenomen, hopelijk brengt ons dat in de top tien. Maar natuurlijk moeten we realistisch zijn. Wij hebben niet het budget van ploegen als LottoNL-Jumbo en Giant-Alpecin, dus we moeten niet verwachten dat we een serieuze stempel kunnen drukken op de koers.”

Lees ook:
Johnny Hoogerland start in Omloop Het Nieuwsblad
Michel en Raymond Kreder in Kuurne-Brussel-Kuurne voor Roompot

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone