Rentree Tobias Foss gepland voor Circuit Cycliste Sarthe

vrijdag 14 februari 2020 om 19:12
Rentree Tobias Foss gepland voor Circuit Cycliste Sarthe

foto: Cor Vos

Goed nieuws voor Tobias Foss: de renner van Jumbo-Visma is succesvol geopereerd aan de sleutelbeenbreuk, die hij opliep in de Ronde van Valencia. Normaal gesproken maakt hij over zeven en een halve week zijn rentree in het peloton in het Circuit Cycliste Sarthe.

Foss deelde het nieuws via zijn social media. “De operatie is goed gegaan en alles ziet er perfect uit. Mijn lichaam geneest snel en gelukkig heb ik niet veel pijn. Ik ben begonnen met mijn herstel en probeer in goede vorm te komen voor het Circuit Cycliste Sarthe.” De Franse ronde staat voor 7-10 april op het programma.

Voor Foss eindigde zijn eerste wedstrijd voor Jumbo-Visma in mineur. De beloftevolle Noorse ronderenner kwam zwaar ten val in de tweede etappe van de Ronde van Valencia en moest opgeven. Later bleek dat hij zijn sleutelbeen had gebroken. Daardoor kon hij deelname aan de Ruta del Sol vergeten.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Franco Ballerini 14 februari 2020 om 19:28

Niet te veel verwachten van deze jongen. In de ronde van de toekomst werd hij op de klim zoek gereden door Colombiaanse springveertjes.

Emergo 14 februari 2020 om 19:35

Is wel zo netjes er bij te zeggen dat Foss de ronde wel won

Klaas Foppen 14 februari 2020 om 19:35

waarom zouden we uberhaupt veel gaan verwachten van deze jongen ??? wie weet in de toekomst maar is een jonge knaap in ontwikkeling en hem vergelijken met jonge Colombiaanse springveertjes heeft totaal geen zin.

katerkop 14 februari 2020 om 20:17

Nee, inderdaad als je de ronde vd toekomst wint en Colombiaanse klimmers soms sneller zijn dan kan je je carri猫re beter be毛indigen

Turtlehead 14 februari 2020 om 20:35

Natuurlijk niet teveel verwachten, die jongen begint net. Maar wel met interesse afwachten ;)

On: wel lang, 7,5 week wachten nog op eerste koers, voor een geopereerd sleutelbeen, of niet?

Verweggistan 14 februari 2020 om 21:44

Zal wel weer uitgesteld worden. ;)

Headlines

Materiaalzone

Populair