vrijdag 21 februari 2020 om 19:41

Remco Evenepoel blijft gele trui verdedigen: “Niemand gaat mogen wegrijden!”

Video Geletruidrager Remco Evenepoel kwam op de derde dag van de Volta ao Algarve in het peloton over de finish en verloor zo geen tijd in het klassement. “Dat was het doel vandaag. Morgen gaan we in eerste instantie verdedigen en dan zien we wel wat de finale brengt. Maar er mag niemand meer wegrijden”, vertelde hij na de aankomst in Tavira.


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
21 Reacties
Sorteer op:
21 februari 2020 20:20
Vooral Bettiol niet!!1!!1!!!1!!!
21 februari 2020 20:29
Had nog niet echt een interview van hem gezien. Wat is er precies mis, volgens sommigen, met hem? Toch een beleefde jongen die netjes de vragen beantwoordt? Pogacar kwam naar mijn mening een stuk arroganter over laatst in een interview. Maar zelfs dan.. als ik me de pleuris heb gefietst, ben ik ook niet de vrolijkste.
  21 februari 2020 21:41
  Hey Kelder is de Man.
  Klopt allemaal. Beleefde jongen. Beantwoordt netjes alle vragen. Welbespraakt. Kan ook hard fietsen, en koerst ook nog vaak met open vizier. En heeft ook nog oog voor leed naast de fiets, bij fietsende collega's. Perfect allemaal, toch?

  En toch heb ik het (nog) niet voor deze jongen. Ik heb ook geen hekel aan hem (zoals sommigen hier misschien denken). En het heeft ook niets met de ploeg of de nationaliteit te maken. En ik vind het ook waanzinnig knap wat hij kan op zijn fiets en op zijn leeftijd. Maar het is voor mij allemaal misschien nét te volmaakt, te perfect, te gehyped. Te zelfverzekerd, niet passend bij de leeftijd. Het geeft mij een beetje het "Clarence Seedorf" gevoel. Een van de beste Nederlandse voetballers ooit, op zeer jonge leeftijd al zeer aanwezig, absolute wereldklasse. Maar nooit in staat geweest om mij te "raken".

  En maar goed ook dat we niet allemaal dezelfde favoriet hebben. Waar zouden we anders over moeten ouwehoeren hier....
  21 februari 2020 21:51
  Angelo wat ben je toch e ongelofelijke zeurepiet
  21 februari 2020 22:16
  Koos, waarom ben ik in jouw ogen een zeurpiet? Omdat ik een normale reactie geef op een normale vraag? Of omdat ik niet mee ga met de algehele remco-verafgoding?

  Ik heb respect voor die jongen en zijn prestaties, ik breek hem niet af. Dus wat is je punt?

  Volgens mij ben je zelf de zeurpiet
  21 februari 2020 22:24
  Michelangelo.. Zou niet rekenen op een helder antwoord..
  21 februari 2020 22:25
  Waarom ben ik dan een zeurepiet??
  Dat Remco je niet kan 'raken' tja. We zijn hier om over fietsen te praten jij lijk wel op zoek naar een relatie of zo met je 'raken'
  21 februari 2020 22:26
  Bedankt kelder... Sjonge jonge
  21 februari 2020 22:39
  Wat verwacht je nou Koos.. je schrijft alsof je opstaat met 3 halve liters Schultenbrau. Als je nou iets aan je schrijfstijl zou doen, wat je vertikt, zou ik je meer serieus nemen.
  21 februari 2020 22:45
  Vertikt? Doe me best sorry hoor
  21 februari 2020 22:59
  Ja.. dat zei je zelf een keer Koos. Niet mijn woorden. Maar ik lees het wel graag.
  21 februari 2020 23:57
  Sommigen dwepen nu eenmaal liever met willekeurige Slovenen die de uitstraling van een stuk zeep hebben.

  En sommigen zijn zeurpieten omdat ze wel heel erg vaak kritische kanttekeningen moeten komen maken over de Evenepoel-hype. Een sporadische opmerking daarover is een normale reactie, bij anderen mag je na 54 keer weer opnieuw exact dezelfde opmerkingen concluderen dat het een dwangneurose is. Telkens met een snuifje geforceerde lof-uitingen er overheen, die er voor de vorm bij staan om objectiviteit te simuleren.

  Allemaal nogal evident dat het gewoon met het land te maken heeft. Ja, en dan?
  22 februari 2020 00:54
  Grappig dit
  22 februari 2020 00:59
  @Gebruikersnaam
  exact, de nagel op de kop, idd best grappig deze opmerking
  22 februari 2020 11:03
  We hebben hier in Nederland een wielrenner die al een grote ronde gewonnen heeft, op het podium van de Tour stond, wereldkampioen werd, 9 etappes in de grote ronden won. En die Nederlander wordt als zielenpoot en vergane glorie weggezet door een aantal. Ga dus niet claimen dat Belgische wielrenners het alleenrecht hebben op ongenuanceerde en stompzinnige uitlatingen.

  Zelf waardeer ik Evenepoel als een van de grootste talenten ooit. Maar ik doe niet mee aan het extrapoleren richting toekomst. Ik doe dus niet mee aan het doortrekken van zijn kunnen richting 27 jarige leeftijd, of het automatisch aannemen dat een drieweekse ronde fysiek geen probleem is voor hem. Ik beoordeel op het nu (en het verleden), niet op ‘wat als’ en ‘let maar op over een paar jaar’ aangezien niemand een glazen bol heeft.
21 februari 2020 21:52
Michelangelo
Snap ik.. Doet mn hart ook niet sneller kloppen, zowel in koers als erna, weet ik nu. Heeft niets te maken met het land waar hij geboren is. Heb bv niets met Fransen, maar Chavanel was voor mij iemand om voor te juichen. Valt niet echt uit te leggen.. charisma dingetje denk ik. Maar dat rechtvaardigt het niet om iemand die gewoon normaal doet en vriendelijk is, de grond in te drukken. Hoop dat hij nog vele mooie prijzen pakt.
  21 februari 2020 22:10
  Die Michelangelo gozer heb gewoon aandacht nodig..
22 februari 2020 07:12
Het is meer de uitspraken die ons aller Remco soms doet. Bij de Sporza nabeschouwing van 2019 zat hij erbij, en hij reageerde als een verwend kind toen ze dat filmpje van Bettiol lieten zien, die als een kind zo blij in z’n eigen bus een gebbetje maakte over quickstep. (Where was quickstep?!)
Dat getuigde in mijn ogen van een zekere arrogantie die m niet mooi staat en uit het voetbal mee is gekomen.
  22 februari 2020 08:34
  Michelangelo verwoordde dat hierboven zeer accuraat. Het ziet er allemaal te perfect uit en de arrogantie loert duidelijk om de hoek (en dan druk ik mij nog voorzichtig uit). Die woorden aan Maes ook in de media. Je kan daar eigenlijk niet tegen zijn, maar hij had even goed Maes een privébericht kunnen sturen. Nu lijkt het erop dat hij vooral mediagewijs wil 'scoren'. Mij komt dat niet oprecht over. In Vlaanderen noemen wij dat 'praten voor de eigen vitrine'.
  22 februari 2020 09:42
  Wat een non-stories zeg. Wat gaan jullie de komende 15 jaar lekker kunnen genieten van de koers: een hoop frustratie. Bedenk even waar je zelf mee bezig was op de leeftijd van 19-20 jaar, deze gast rijdt de hele wereldtop eraf, keer op keer. So what dat zijn interviews wat voorgeprogrammeerd zijn? Die jongen rijdt de ziel uit zijn lijf, maakt de koers... praat liever daarover en geniet ervan.

Reacties zijn gesloten.