Philippe Gilbert hervat seizoen in Hamburg

maandag 26 juli 2021 om 19:25
Philippe Gilbert hervat seizoen in Hamburg

foto: Cor Vos

Philippe Gilbert weet welke koersen hij rijdt in augustus. De ervaren kopman van Lotto Soudal, die vorige week de finish haalde van de Tour de France in Parijs, hervat de competitie aan het eind van de maand in de Cyclassics Hamburg.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar!
Gravel, kasseien, modder, zand, met tassen, zonder tassen: dat zijn de thema's van de nieuwe RIDE die eind september verschijnt. Bestel nu ons najaarsnummer online en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd. Bestel hem hier

Op 22 augustus rijdt de inmiddels 39-jarige Gilbert de Duitse eendagsklassieker. Twee dagen later maakt de Waal zijn opwachting in eigen land in de Druivenkoers-Overijse. Het parcours van die koers gaat voor een groot gedeelte over het traject van het aankomende WK wielrennen dat in Vlaanderen plaatsvindt.

Een week later start Gilbert in de Benelux Tour, zoals de Binck Bank Tour dit jaar heet. Het wordt zijn tiende deelname aan de Nederlands-Belgische rittenkoers, die van 30 augustus tot en met 5 september gereden wordt. In 2011 eindigde hij als tweede in het eindklassement en in 2006 en 2011 wist hij er een etappe te winnen.

Dit artikel delen:

2 Reacties

TeamNL 26 juli 2021 om 21:37

Die is ook even een paar jaar te lang doorgegaan.

0
zipp404 27 juli 2021 om 08:27

Vindt het pijnlijk om te zien hoe Niki, Philippe en Vincenzo momenteel rond rijden. Legendarische renners op hun beste dagen

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone