Pauline Ferrand-Prévot kiest voor druk crossprogramma in december

vrijdag 2 december 2022 om 17:57
Pauline Ferrand-Prévot kiest voor druk crossprogramma in december

Ferrand-Prévot in actie in Namen - foto: Cor Vos

Pauline Ferrand-Prévot zal in december een aantal crossen afwerken. De Franse renster reed eerder dit jaar al twee veldritten. In totaal zal Ferrand-Prévot, die in 2015 nog wereldkampioene veldrijden werd in Tábor, zes keer in actie komen in december.

De Superprestige Boom, de Wereldbeker Antwerpen, de Wereldbeker Dublin, de Wereldbeker Gavere, de Superprestige Heusden-Zolder en de Superprestige Diegem zorgen bij Ferrand-Prévot voor een druk programma. Met de crossen in Gavere, Heusden-Zolder en Diegem rijdt ze zelfs drie crossen in drie dagen.

Dit seizoen kwam Ferrand-Prévot, die uitkomt voor INEOS Grenadiers, twee keer in actie in het veld. In de Koppenbergcross werd ze twaalfde na heel wat materiaalpech, maar het EK in Namen was dan weer wel een succes. De Franse renster werd er knap zesde.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Alfred Issendorf 2 december 2022 om 18:15

Prachtige sportvrouw. Helaas voor haar ligt de lat na de opkomst van Fem, Puck, en Shirin nu dermate hoog dat een podiumplaats uitgesloten is.

1
Oblomov 2 december 2022 om 19:08

Vrees het ook. Vraag me ook wel een beetje af wat hier nu precies de bedoeling van is. Gaat het om PR voor Ineos of hoopt ze in de zomer voordeel te hebben van een intensieve winter.

0
Cochise 3 december 2022 om 17:44

Misschien omdat ze crossen gewoon leuk vindt? Ook al wordt ze “maar” 5e.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone