Ook Vierdaagse van Duinkerke gooit de handdoek

dinsdag 24 maart 2020 om 20:57
Ook Vierdaagse van Duinkerke gooit de handdoek

© Cor Vos

Mike Teunissen zal zichzelf dit jaar niet opvolgen in de Vierdaagse van Duinkerke.  Directvelo weet dat de Franse rittenkoers dit jaar niet doorgaat. De organisatoren mikken ook niet op een nieuwe datum, later dit jaar. 

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.
Het blijft afgelastingen regenen. Nu is het de beurt aan de Vierdaagse van Duinkerke. De organisatoren van deze rittenkoers in het noorden van Frankrijk hebben vandaag beslist om de handdoek te gooien. De wedstrijd, die deel uitmaakt van de ProSeries, zou zes ritten tellen en van 5 tot 10 mei verreden worden.

Er wordt niet gemikt op een nieuwe datum. Het wordt dus wachten op de editie van 2021 om de opvolger van Mike Teunissen te kennen. Jumbo-Visma domineerde vorig jaar trouwens ‘Les 4 jours’ met vijf dagzeges (drie keer Groenewegen en twee keer Teunissen).  Teunissen was in Duinkerke ook de beste in het algemeen – en puntenklassement.

Dit artikel delen:

3 Reacties

TijmenCamps 24 maart 2020 om 22:21

Oh ja, die bestond ook nog:)

0
Romāns Vainšteins 24 maart 2020 om 23:19

Nee! Niet de Vierdaagse van Duinkerken!

0
Fred Postma 25 maart 2020 om 00:35

Die duurt trouwens 6 dagen

0

Headlines

Populair

Materiaalzone