Movistar komt met docureeks over afgelopen seizoen

vrijdag 27 maart 2020 om 12:36
Movistar komt met docureeks over afgelopen seizoen

foto: Cor Vos (archief)

Wie zich thuis zit te vervelen kan vanaf vandaag de zesdelige documentairereeks ‘El Día Menos Pensado’ op streamingsdienst Netflix bekijken. In deze minireeks volgen we de WorldTour-ploeg Movistar tijdens het afgelopen wielerseizoen.

De focus ligt vooral op de Giro d’Italia, Tour de France en Vuelta a España. De ploeg van manager Eusebio Unzué is acht maanden gevolgd over heel Europa en Zuid-Amerika. De makers kregen toestemming om te filmen in de teambus, verschillende hotels en de ploegleiderswagens, terwijl ze ook aanwezig waren tijdens ploegbesprekingen.

El Día Menos Pensado richt zich onder meer op de Girozege van de inmiddels vertrokken Richard Carapaz en brengt de spanning in beeld tussen Nairo Quintana en Mikel Landa in hun jacht op het kopmanschap in de Ronde van Frankrijk. Verder is er natuurlijk ruim aandacht voor het jaar van wereldkampioen Alejandro Valverde.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Japsie 27 maart 2020 om 13:21

Vet

tommietoko 27 maart 2020 om 14:31

Ben benieuwd! Toch wel een van de ‘leukere’ ploegen om te volgen door middel van zo’n docu. Mede dankzij de spanningen tussen de kopmannen en knechten.

IlPirata 28 maart 2020 om 08:35

Leuke docu, met name het 'gevecht' tussen de kopmannen. Mogen ze vaker maken, informatie en leuk inkijkje bij een ploeg die al heel lang in het peloton is (Unzue).

Jean Dumas 28 maart 2020 om 17:33

Ga ‘m zeker kijken.

Headlines

Materiaalzone