Mooie beelden: intense vreugde bij Jayco AlUla en Filippo Zana na zege in Giro d’Italia
Screenshot Twitter Jayco AlUla
donderdag 25 mei 2023 om 19:01

Mooie beelden: intense vreugde bij Jayco AlUla en Filippo Zana na zege in Giro d’Italia

Jayco AlUla kon donderdag voor de tweede keer in de Giro d’Italia juichen. Na etappewinst van Michael Matthews op dag drie, was het nu de beurt aan Italiaans kampioen Filippo Zana in etappe achttien. De vreugde in de ploegleiderswagen en bij Zana zelf was dan ook enorm.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

Onder meer Pieter Weening, die actief is bij de Australische ploeg als ploegleider, is zeer gelukkig na de overwinning van een van zijn renners. Zana deelde zijn blijdschap onder meer met een van de verzorgers van de ploeg. Mooie beelden.

 
2 Reacties
Sorteer op:
25 mei 2023
Zonder hulp van de ploegleiderswagen was het ook vast niet gelukt. Tot twee maal toe een plakbidon: https://twitter.com/GuillaumeWatt/status/1661758327796187136?t=_TBWfZLztOc6wiAoFAt-vA&s=08
    25 mei 2023
    Zo inderdaad zeg. Benieuwd of ze daar nog wat mee gaan doen.

Reacties zijn gesloten.