Mikel Landa en Cavendish speerpunten van Bahrain McLaren in Burgos

zaterdag 25 juli 2020 om 13:46
Mikel Landa en Cavendish speerpunten van Bahrain McLaren in Burgos

Mikel Landa - foto: Cor Vos

Mikel Landa en Mark Cavendish moeten bij Bahrain McLaren voor het mooie weer zorgen in de Ronde van Burgos, die dinsdag van start gaat. De ploeg hervat het seizoen in de Spaanse ronde na trainingskampen in Andorra, Duitsland en Italië.

Landa bereidde zich voor op de hervatting van het wielerjaar in Andorra. “We hebben op hoogte hard gewerkt en nu zijn we klaar om te koersen”, laat hij weten in een persbericht van de ploeg. De Spanjaard wist de Spaanse ronde drie jaar geleden al eens te winnen. Hij wordt bijgestaan door onder meer Pello Bilbao, Damiano Caruso en Eros Capecchi.

Cavendish trainde met de sprintkern van de ploeg in Duitsland. De Brit mag in Burgos voor zijn eigen kansen rijden in de tweede en vierde etappe. “De Ronde van Burgos is een wedstrijd waarin we onze draai gaan terugvinden. We gaan ernaar toe om Mikel Landa te ondersteunen, nadat hij zich met de andere jongens heeft klaargestoomd voor de Tour de France.”

Bahrain McLaren voor flag-es Ronde van Burgos 2020
flag-es Pello Bilbao
flag-it Damiano Caruso
flag-gb Mark Cavendish
flag-it Eros Capecchi
flag-at Marco Haller
flag-au Heinrich Haussler
flag-es Mikel Landa

Dit artikel delen:

1 Reactie

Scott Sunderland 25 juli 2020 om 18:44

Cavendish zit volgens mij nog steeds in de voorselectie voor de Tour. Hij mag dus nog hoop koesteren en het lijkt me essentieel dat hij zo snel mogelijk wat gaat laten zien qua uitslagen in de sprint.

Materiaalzone

Populair