Mikel Landa blijkt ook rib te hebben gebroken bij val in San Sebastian

woensdag 8 augustus 2018 om 17:31

foto: Sirotti

Mikel Landa blijkt nog een blessure te hebben opgelopen bij zijn zware val in de Clasica San Sebastian. Een nieuw onderzoek heeft vandaag uitgewezen dat de Bask ook een rib heeft gebroken, dat schrijft Movistar op de ploegsite. Afgelopen zondag, een dag na zijn val, was al een breuk in een wervel vastgesteld.


Volgens het medische team van Movistar zorgt de ribbreuk niet voor extra vertraging van zijn herstel. De genezing zou evenveel tijd vragen als de wervelbreuk. De deur naar deelname aan de Ronde van Spanje blijft daardoor op een kiertje staan.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Scott Sunderland 8 augustus 2018 om 17:51

Ach misschien start hij wel maar of dat überhaupt zin heeft. Deze man is natuurlijk geen podiumkandidaat meer nu. Voor de show als een soort martelaar rijden heeft ook publiciteitswaarde… Valverde kan de Vuelta niet winnen. En Quintana lijkt me ook niet de favoriet. Zo heb je drie kopmannen…

Titaantje 8 augustus 2018 om 18:26

Quintana heeft toch al een keer een goede rebound gehad in de Vuelta na een redelijke Tour. Het blijft een goede renner als hij zijn topvorm heeft. Ben benieuwd wie de andere toppers in de Vuelta gaan worden, vooral vanuit Sky natuurlijk.

IlPirata 8 augustus 2018 om 23:03

Ik hoop dat hij de vuelta gaat redden. Altijd wel een aanvallende renner grinta en met de armen in de beugels klimmend als Pantani.

04398 8 augustus 2018 om 23:16

Herstelt makkelijk allemaal binnen een maand, niks aan het handje in de Vuelta straks.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.