Mads Pedersen wint Kuurne-Brussel-Kuurne, Mathieu van der Poel kleurt de koers

zondag 28 februari 2021 om 16:49
Mads Pedersen wint Kuurne-Brussel-Kuurne, Mathieu van der Poel kleurt de koers

foto: Cor Vos

Mads Pedersen heeft Kuurne-Brussel-Kuurne 2021 gewonnen. Na een attractieve koers van 197 kilometer was de Deen van Trek-Segafredo de beste sprinter in de straten van Kuurne. Anthony Turgis werd tweede, Tom Pidcock derde. De koers werd gekleurd door Nederlands kampioen Mathieu van der Poel, die na een vroege aanval pas in de laatste twee kilometer ingerekend werd.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Kort na de officiële start reden vier renners weg uit het peloton. Maciej Bodnar, Patrick Gamper (beiden BORA-hansgrohe), Ludwig De Winter (Intermarché-Wanty-Gobert) en Artyom Zakharov (Astana-Premier Tech) kregen niet veel later aansluiting van Tom Paquot (Bingoal-WB) en Jonas Hvideberg (Uno-X). Hun voorsprong schommelde lange tijd rond de zes minuten. UAE Emirates voerde het peloton aan in dienst van sprinter Alexander Kristoff, terwijl ook Deceuninck-Quick-Step hulp verleende in de achtervolging.

De kopgroep van de dag – foto: Cor Vos

Van der Poel opent de debatten vroeg
Vooraf waren alle ogen gericht op Mathieu van der Poel. De Nederlands kampioen had beloofd koers te gaan maken en kwam die woorden op 85 kilometer van de finish na: op de Kanarieberg plaatste hij een flitsende demarrage die alleen Jhonatan Narvaez (INEOS Grenadiers) kon volgen. De twee pakten direct een halve minuut op het peloton. Victor Campenaerts probeerde daarna in zijn eentje de oversteek te maken, maar hij had daar de grootste moeite mee.

Van der Poel en Narvaez liepen op de Kruisberg verder uit op het peloton. Ze kwamen tot op twee minuten van de kopgroep. In aanloop naar de Côte de Trieu was de voorsprong van Bodnar, Gamper, De Winter, Zakharov, Paquot en Hvideberg ruim een minuut op de twee achtervolgers, maar na de Trieu liep het verschil snel af. De Oude Kwaremont stond namelijk te wachten op 60 kilometer van het einde. Bovenop de iconische kasseienklim sloten Van der Poel en Narvaez aan bij de kopgroep. De Winter reed na een sterke klim nog even solo, maar werd uiteindelijk toch gegrepen door MVDP.

Van der Poel opent de aanval met Narvaez – foto: Cor Vos

Elitegroep ontstaat op de Oude Kwaremont
In het peloton gooide Jasper Stuyven de knuppel in het hoenderhok op de Kwaremont. Het zorgde voor een eerste schifting, waarbij ook titelverdediger Kasper Asgreen en John Degenkolb zich toonden. Die elitegroep volgde op ruim een minuut van de koplopers. Vooraan trapte Van der Poel op de Kluisberg, de laatste klim van de dag, flink op het gaspedaal. Narvaez en Hvideberg (de Europese beloftenkampioen) konden de kopman van Alpecin-Fenix volgen, waarna Gamper en Zakharov nog wisten terug te keren.

De achtervolgende groep met favorieten volgde op dat moment, vijftig kilometer voor de finish, op 45 seconden van de kopgroep. In totaal ging het om ongeveer twintig renners, waaronder Degenkolb, Asgreen, Stuyven, Søren Kragh Andersen, Anthony Turgis, Oliver Naesen, Greg Van Avermaet, Matteo Trentin, Tiesj Benoot, Dylan Teuns, Tom Pidcock, Nils Politt, Bryan Coquard en Ide Schelling. Het verschil bleef lange tijd rond de 40 seconden schommelen, omdat de achtervolging niet écht op gang kwam.

Spanning tot in Kuurne
Sterker nog, Van der Poel en co liepen uit op de elitegroep. Het grote peloton, met onder meer Arnaud Démare en Alexander Kristoff, volgde 40 kilometer van het einde op anderhalve minuut van de kopgroep. Op de laatste kasseistrook van de dag, de Beerbosstraat, werd flink versneld uit de achtervolgende groep. Trentin, Van Avermaet, Teuns en Asgreen versnelden, dunden de groep uit en reden de helft van de voorsprong af.

Van der Poel zet Narvaez en Hvideberg onder druk – foto: Cor Vos

Toch kwamen de achtervolgers niet dichter dan twintig seconden. Bij het inrijden van Kuurne was het gat tussen de groep-Van der Poel en de groep-Van Avermaet weer gegroeid richting de halve minuut. Een groepje met Sonny Colbrelli en Mads Pedersen leek vlak voor de eerste passage aan de finish aan te sluiten bij de achtervolgers, maar dat ging zeker niet makkelijk. Vijftien kilometer voor het einde waren de verschillen minimaal: de drie voorste groepen zaten binnen dertig seconden van elkaar.

Klein verschil tot diep in de finale
In de laatste omloop kwam de jagende groep terug tot op tien tellen van Van der Poel en co, die nog altijd de grootste gangmaker was van voren. Mede door zijn inspanning liep het verschil weer op richting de zeventien seconden. Het werd zo een waar secondenspel in deze openingsklassieker. Ondertussen mochten ook Jhonatan Narvaez, Patrick Gamper, Jonas Hvideberg en Artyom Zakharov dromen van een podiumplek in Kuurne, want de achtervolgers leken langzaam maar zeker opgebrand.

Kasper Asgreen probeerde op vier kilometer van de meet met een aanval de sprong te maken. Hij kreeg Heinrich Haussler en Søren Kragh Andersen mee, maar de drie kwamen niet weg. Door de aanval kwam de groep-Van der Poel wel in zicht. Op 1,6 kilometer van de meet was de aanvalspoging van de Nederlandse kampioen ten einde.

Pedersen volgt Asgreen op
Kragh Andersen plaatste meteen een volgende versnelling en daarmee trok hij de groep op een lint. In de laatste rechte lijn draaide het vervolgens uit op een massasprint die gewonnen werd door Mads Pedersen. Hij bleef Anthony Turgis (Total Direct Energie) en Tom Pidcock (INEOS Grenadiers) voor. Jenthe Biermans van Israel Start-Up Nation was op de vijfde plaats de beste Belg in de uitslag.

Dit artikel delen:

123 Reacties

Marik 28 februari 2021 om 16:51

Voor Pedersen is het leuk dat hij weer een koers wint. Van der Poel hoopte van te voren dat hij een beetje koers kon maken. Dat is aardig gelukt dacht ik zo. Hij verdiende een beter lot.

0
Aerosolo 28 februari 2021 om 16:52

Ja, de Omloop was te zwaar, dus hij rijdt hier 80km van de meet weg.

0
Tuubke 28 februari 2021 om 16:52

Van der Poel kleurde inderdaad de koers, dat was genieten. Maar ik weet niet of zijn ploegmaats vandaag heel blij met hem zijn.

0
Jooop 28 februari 2021 om 16:54

Die zaten zo ver dat ze ook bij een ander koersverloop nooit om de overwinning mee hadden gedaan.

0
S. Morgenstern 28 februari 2021 om 16:57

De ploeggenoten zullen vooral niet zo blij zijn met zichzelf. Rijden allemaal in de achtergrond vandaag.

0
Monsieur Bendy 28 februari 2021 om 17:00

Welke ploegmaats? Zowel gisteren als vandaag hebben ze een wanprestatie geleverd…

0
yo-eddy 28 februari 2021 om 17:02

ploegmaats hadden zich alleen maar achterin zo'n achtervolgend groepje hoeven positioneren…… dat was blijkbaar wat veel vh goede. Mooie training voor VdP en genieten voor de kijker

0
john 28 februari 2021 om 17:26

Och daar zal Van der Poel niet alleen in zijn ,ook zijn cross Compaan Wout van Aert zal alle klassiekers die ze rijden alleen zijn die heeft ook geen ondersteuning in zijn team

0
Posterix 28 februari 2021 om 18:46

Blij of niet, AFX (is dat de juiste afkorting?) is ondanks alle aankopen nog steeds gewoon MvdP (een keer of 17) en dan misschien nog Philipsen…
Maar laten we vooral niet vergeten dat het een ProTour ploeg is.

0
04398 28 februari 2021 om 16:54

Hij mag z’n landgenoten(Kragh en Asgreen) wel bedanken, voor wie reden die mannen in godsnaam zo hard op kop naar MvdP?

0
007 28 februari 2021 om 16:55

Goeie vraag inderdaad. Domme acties. Op kop blijven rijden voor wie?

0
Merlinappa 28 februari 2021 om 16:56

Maar echt hoor. Evenals Qhubeka; gekke koers

0
tvm 28 februari 2021 om 17:10

Mooi toch? Zouden veel Nederlandse fans ook graag zien: Mollema die het gat toerijdt namens Dumouling of Kruijswijk.

0
S'mon 28 februari 2021 om 17:17

Asgreen leek mij aan te vallen, maar raakte niet weg.

0
nasibal 28 februari 2021 om 18:05

Ik heb hier juist van genoten. Wij zouden ook allemaal staan te juichen als een ‘ollander dit deed!

0
ProfrondeZevenbergen 28 februari 2021 om 18:34

Trek perfect gekoerst, achteraf bezien. Het mag van mij echter anders aflopen. De ploeg die werkt verdient imo de beloning. Maar dat is natuurlijk vaak niet het geval.

0
Peter Lippens 28 februari 2021 om 19:13

denk dat Asgreen ging voor eigen winst maar raakte niet echt weg en dan nog met iemand in zijn wiel maar zonder zijn actie had ik het idd wel willen zien of ze Matje nog hadden bijgehaald

0
Romāns Vainšteins 28 februari 2021 om 19:20

Dat heb ik vaak bij me oom, als tante was die baard hem nooit gelukt gok ik.

Maar goed, net zoals je zelf al zei : ook ik verwachtte eigenlijk nog een extra cartouche van hem vanuit de kopgroep en die was er niet meer. Aannemelijker dat ze ook zonder Asgreen overspoeld waren.

0
nickdt 28 februari 2021 om 19:24

@TVM

Dat gebeurde precies in die etappe in de Giro waar Dumoulin, Kruijswijk en Mollema alle drie gelost waren en Kruijswijk en Mollema draaiden hun ballen eraf om Dumoulin terug te krijgen. Zelfs Jurgen van den Broeck ging rijden.

0
Renzeva 28 februari 2021 om 20:59

Asgreen reed voor pedersen inderdaad, nu je het zegt Kragh ook ja…

0
007 28 februari 2021 om 16:54

Geweldige koers gezien. 1 van de mooiste edities. Jammer dat Pedersen er mee vandoor gaat, geen trap te veel gegeven en was zeker niet de sterkste. Maar goed, hoort er ook bij.
Pidcock overigens heel straf 3e. Reed een rappe sprint ook.

En weer een versmalling in de laatste paar 100 meter….

0
tvm 28 februari 2021 om 17:11

Je vindt het jammer dat Pedersen wint. Pidcock noem je straf. Die heeft letterlijk geen trap hoeven geven i.v.m. Narvaez.

0
007 28 februari 2021 om 17:33

Die heeft nog meegedraaid in 2e groep. Daarnaast mag je dit van Pedersen verwachten. Pidcock zijn 1e jaar bij de grote mannen, en dat als veldrijdende klimmer. Dus ja dat vind ik straf.

0
Renzeva 28 februari 2021 om 21:00

@tvm, Pidcock heeft nog wel moeten afstoppen daarin vooraan dus…
Zowel Stuyven als Pedersen zaten wat midden in hun groep dus wat jij zegt klopt niet zo

0
Marik 28 februari 2021 om 16:54

Asgreen hoopte in zijn eentje de oversteek te maken.

0
Merlinappa 28 februari 2021 om 16:57

Daarom reed ie het gat dicht met de groep in het wiel? haha

0
Marik 28 februari 2021 om 16:58

Het liep ff anders dan hij hoopte ja ;)

0
Jooop 28 februari 2021 om 16:54

Actie van Asgreen snapte ik ook niet helemaal.

0
S'mon 28 februari 2021 om 17:18

Als je niks doet verlies je sowieso.

0
harryjohan71 28 februari 2021 om 19:24

Hij reed voor de sprinter van zijn ploeg die nu top 10 is geëindigd.

0
Renzeva 28 februari 2021 om 21:01

voor pedersen gewoon hè,

0
S. Morgenstern 28 februari 2021 om 16:55

De tweede van de grote drie laat ook zien hoe de verhoudingen liggen! Mooie poging, ook van Navareaz. Pidcock en Trentin bevestigingen wat ze gisteren lieten zien, die horen zonder twijfel bij de beste van het weekend. Pedersen met steun van Stuyven neemt revanche voor de wanprestatie van gisteren. Krak zag er vandaag ook goed uit.

0
harryjohan71 28 februari 2021 om 19:26

Alleen een renner van INEOS kon Van der Poel volgen. De jongelingen van INEOS laten zich goed zien.

0
Murcia 28 februari 2021 om 16:56

Pedersen is altijd blij als van der Poel meedoet, dit is de zoveelste keer dat hij aan het eind met de bloemen staat terwijl Matthieu de koers maakt. Maar alle gekheid op een stokje dankzij MVDP krijgen we een prachtige koers vandaag. De manier om een wedstrijd open te breken is om dwars door de scenario's heen te fietsen en Matthieu doet dat. Het brengt DQS in het defensief en je krijgt uren lang koers. Ook complimenten voor INEOS want net als gisteren doen ze volop mee in de actie, Narvaez uitstekend. Dat uiteindelijk Asgreen met die immense longen van hem het lot van de kopgroep bezegeld is ook wel tekenend want DQS was vandaag nooit in control. Uiteindelijk pakt Trek met ook een geweldenaar de zege.
Maar nogmaals genoten van een race die door 1 man werd gemaakt ondanks dat hij niet wint.

0
Franco Ballerini 28 februari 2021 om 17:38

Goede samenvatting. Ik heb ook genoten vanmiddag na die zouteloze vertoning gisteren.

0
josemanuelfuente 28 februari 2021 om 16:56

80 km genieten van KBK, dat gaan we niet vaak meer meemaken

0
AdZ 28 februari 2021 om 16:57

En wat stonden de fotografen er weer lekker dicht op. Probeerde vdP nou aan de linkerkant er voorbij te rijden? Ik heb hem er niet meer achter vandaan zien komen… Vrees voor een botsing…

0
Merlinappa 28 februari 2021 om 16:59

Mwoah, gewoon geremd zo te zien. Yay schijfremmen ;)

0
Westfalen 28 februari 2021 om 17:03

Viel me ook op. MvdP dook in die club met fotografen.

0
Wim Kruithof 28 februari 2021 om 16:59

Prachtige koers, mooier dan de Omloop. De demarage van van der Poel was van grootse schoonheid. Maar ook Pedersen is een fijne winnaar.

0
Renzeva 28 februari 2021 om 21:04

Ja inderdaad heerlijk genoten!

0
Schollekop 28 februari 2021 om 16:59

Jammer dat afwachter eerste klas Pedersen wint.

0
HSV 28 februari 2021 om 19:38

+1 oftewel ik ben het met je eens!

0
Sammysosa 28 februari 2021 om 17:00

Wat een heerlijke koers! Waar de Omloop tekort schoot wordt dat ruimschoots goed gemaakt in Kuurne. En misschien wel de beste uitkomst mogelijk, een getergde MVDP, dat belooft!

0
Bikeage 1 maart 2021 om 00:53

Toch een sterretje minder dan Stuyven? :)

0
Gilberto 28 februari 2021 om 17:00

Tja, jammer dat Pedersen wint, ik heb nx met die gozert. Zal hij niet van wakker leggen hoor, maar ik zie liever een andere winnaar..

0
S. Morgenstern 28 februari 2021 om 17:01

Beste winnaar, wat vond je van je Belgische ploeggenoot. #Renaatmodus

0
Marik 28 februari 2021 om 17:03

Oh echt? Dat vind ik altijd zo beschamend.

0
S. Morgenstern 28 februari 2021 om 17:05

Eerste vraag over de lead-out van Stuyven. Goede leerschool gehad.

0
Marik 28 februari 2021 om 17:12

Dat deed Renaat nooit zo toch? Dat is meer de Wuyts methode.

0
Murcia 28 februari 2021 om 17:15

Vond ik ook teleurstellend van Renaat, inderdaad meer de Wuyts manier van een uitslag neerzetten. Wat vond je van je belgische ploeggenoot? Als hij nu was begonnen met een vraag over Matthieu na de felicitatie had ik het nog kunnen begrijpen.
Pedersen begint ondertussen wel een heel mooi palmares te krijgen en Matthieu speelt daar een belangrijke rol in.

0
S. Morgenstern 28 februari 2021 om 17:17

Renaat was in de JVDB jaren vaak de man die interviews af nam na de finish. Die ging toen na iedere bergrit (niet letterlijk natuurlijk, maar in mijn herinnering is het dat wel geworden) even langs bij Contador om te vragen wat hij van JVDB vond. Sindsdien zijn dat soort vragen voor mij altijd Renaat vragen.

Nu was het overigens niet Renaat.

0
Peter Lippens 28 februari 2021 om 19:16

beschamend idd, van Wuyts en Renaat laat staan die met zijn priemogen heb nooit iets moeten hebben, waar zit de tijde van Fredje de Bruyne en Mark uytterhoeven

0
Groningen 28 februari 2021 om 17:01

Van der Poel maakt er voor de kijker een leuke koers van. Tactisch snap ik er niks van – al blijven ze nog bijna voorop ook.

0
yo-eddy 28 februari 2021 om 17:05

Mathieu wilde “koers maken”, beetje de benen prikkelen en hardheid opdoen. Missie geslaagd, hele peloton heeft meer geleden dan als hij niet mee had gedaan ;)

0
Frank V 28 februari 2021 om 17:23

Tactisch vind ik het slimmer dan hoe Sagan er mee om ging. Die wachtte langer en ze konden ‘m zo makkelijker schaduwen, terwijl hij dit ook in de benen had. Hij deed het een keer zo in de Roubaix die die won.

0
Romāns Vainšteins 28 februari 2021 om 17:28

Sagan had toen de beste vroege kopgroep ooit te pakken, volgens mij heeft ie ze meteen omgekocht en ook nog even in laten houden om de achtervolgende meute te foppen.

0
Dolfy 28 februari 2021 om 17:02

Heerlijke wedstrijd, Van der Poel maakt het weer met Narveaz, want die was ook erg sterk, en soms wint er wel eens een ander.

0
Limal 28 februari 2021 om 17:03

Véél mooiere strijd dan gisteren, maar toch weer geen ontknoping die voldoening gaf.

Bedankt aan vdP en Narvaez om de boel te doen ontploffen en ook hulde aan hun kompanen (minus de Kazak) om zo lang mee te werken! Ik had natuurlijk liefst dat groepje zien sprinten voor de zege (duidelijk wie er dan had gewonnen…) maar begreep wel niet waarom Bora afstopte voor Gamper ipv het gat mee te helpen dichten zodat Politt nog had kunnen proberen te winnen.

0
Ivanoviclover 28 februari 2021 om 17:04

Vreemd dat Asgreen de sprint niet aantrekt voor BVL.

0
Gilberto 28 februari 2021 om 17:07

Wie is BVL? Kennen we niet eens ophouwe met al die afkortingen?

0
Reyn 28 februari 2021 om 17:07

Was wel duidelijk dat Asgreen en Kragh voor Pedersen reden. Een Deense coalitie zogezegd.

0
yo-eddy 28 februari 2021 om 17:08

Quickstep was nergens en wilden met hun laatste krachten liever VdP laten verliezen dan zelf winnen ….

0
Romāns Vainšteins 28 februari 2021 om 17:08

Mooi toch? Als het kaaskoppen waren zaten we hier om lintjes te roepen. Zo hoort die shit.

Pedersen is me toch ene goochemerd en kennelijk iemand die elders een potje breken mag ook nog.

0
yo-eddy 28 februari 2021 om 17:16

@RV het is Pedersen gegund hoor …. meer niet zo netjes naar BvL (zijn ploeggenoot toe)

0
Romāns Vainšteins 28 februari 2021 om 17:22

Wie de F is BvL? QS is zelf zo stom om hier niet met DB aan te komen.

0
Gitan 28 februari 2021 om 17:24

Is BVL niet die maat van YL, TDC en SS?

0
Frank V 28 februari 2021 om 17:33

haha lintjes

0
Posterix 28 februari 2021 om 18:51

Ik gok Van Lerberg, die nu 9de? werd

0
Romāns Vainšteins 28 februari 2021 om 17:08

MvdP man van de koers, duidelijk zat. Jammer dat hij het nog niet even solo probeerde want dat had het drama nog wat extra cachet gegeven.
Gigamegablunder van DQS om hier niet gewoon Ballerini last minute op te stellen, misschien dat Asgreen zo logisch denkt dat in zijn wereld hij er gewoon bij was vandaag?

KBK zou met een heel klein beetje tweaken : eind lus er uit tbv wat toegevoegde kasseien onderweg en dus gewoon in 1 streep aankomen, een koers worden die wat mij betreft minimaal op gelijke hoogte met de omloop staat. Belachelijke onzin dat er kennelijk een niveauverschil wordt toegedicht.

0
AdZ 28 februari 2021 om 17:10

Blijkt maar weer dat het altijd de rijders zijn die de koers maken. VdP en nog een paar zijn dan outstanding en staan garant voor topsport.

0
S. Morgenstern 28 februari 2021 om 17:12

Ze hebben inderdaad een aantal aanpassingen nodig om qua zwaarte op hetzelfde niveau van Omloop te komen. En ook daarom dat er qua waardering een verschil bestaat tussen die twee.

Wat mij betreft houdt Kuurne overigens gewoon zijn eigen karakter. Altijd een interessante strijd tussen ontsnappers en sprint belangen in die laatste lus.

0
Frank V 28 februari 2021 om 17:15

Haha idd Van Lerberghe uitspelen is toch een beetje dromen.
Maar het typeert wel Lefevere, Steels en co. dat ze vertrouwen stoppen in Hodeg en in tweede instantie in Van Lerberghe.

0
Gilberto 28 februari 2021 om 17:09

Haha, Van der Poel nu in het interview, heeft zich wel “geamuseert”, “had het wel naar zijn zin”.
Mooie knul hoor!

0
yo-eddy 28 februari 2021 om 17:18

precies wat hij vandaag wilde, had heus liever gewonnen maar zijn vooraf aangekondigde plan is hij nagekomen, genieten dus!

0
Jacco van Stierop 28 februari 2021 om 17:09

Spannende slotfase met uiteindelijk een winnaar waarmee ik wel kan leven. Van der Poel heeft weer een welbestede middag gehad, en die Narvaez is een aanwinst voor dit werk.

0
SCIC 28 februari 2021 om 17:12

Mathieu aan de start is al een verrijking voor de koers. Of hij nu wint of niet doet daar niets aan af.

0
tvm 28 februari 2021 om 17:13

Al de derde keer dat Mads Pedersen v.d. Poel klopt. Toch wel grote vissen hoor: Kuurne, Gent-Wevelgem, WK…
En toch moet vdP zo blijven koersen! Prachtig om zien.

0
Gilberto 28 februari 2021 om 17:15

Eng mannetje die Pedersen, nog niet zo erg als die scandinavische meid, maar toch..

0
Romāns Vainšteins 28 februari 2021 om 17:24

Jij houdt niet van vrolijke mensen?

0
Gilberto 28 februari 2021 om 17:29

Als het authentiek is wel ja, niet dat geforceerd gespeelde..

0
Romāns Vainšteins 28 februari 2021 om 17:35

Het moet wel authentiek genoeg zijn ja! Ook ik heb dat feilloos door bij zo’n prutinterviewtje, meteen, kwestie van psychologisch inzicht heet dat.

0
Merlinappa 28 februari 2021 om 17:42

Ik vind Ludwig geweldig! Daar is niks gespeeld aan, puur enthousiasme voor alles en iedereen haha

0
Gilberto 28 februari 2021 om 18:00

@Merlin, dan heb je echt heel weinig mensenkennis

0
Romāns Vainšteins 28 februari 2021 om 18:13

In tegenstelling tot jou, jij ruikt gespeeld enthousiasme, voel ik aan je Posts aan.

0
Gilberto 28 februari 2021 om 20:30

Dat ruikt bijna net zo sterk als jouw sarcasme, dus zo’n goed reukvermogen hebie daar niet voor nodig

0
Merlinappa 1 maart 2021 om 08:08

Of heb jíj heel weinig mensenkennis Gilberto? ;) Ik kies er in ieder geval voor om te genieten van ongebreideld enthousiasme. Zou je ook eens moeten doen, wordt het leven leuker van :)

0
dumoman 28 februari 2021 om 17:16

Laf gekoerst door die Unox en Astana mannen in de kopgroep, verzaakte regelmatig kopbeurten

0
S. Morgenstern 28 februari 2021 om 17:21

Die drie overlevers deden veel meer dan je normaal van dat soort gasten mag verwachten. Camper vooral natuurlijk, maar ook die andere deden prima hun werk. Naar hun mogelijkheden uiteraard. Zakharov was bijvoorbeeld al helemaal naar de klote.

0
Romāns Vainšteins 28 februari 2021 om 17:25

Van overlevers uit lange kopgroepen moet je gewoon blij met elke trap die ze doen zijn.
Bovendien is het hier ook nog eens niet waar, die jongens deden het geweldig.

0
Gilberto 28 februari 2021 om 17:28

Hadden er al wat op zitten natuurlijk. Maar was een Kazak ook he, daar ouwehoeren we al graag over uiteraard..

0
Peter Lippens 28 februari 2021 om 19:17

Laffe reactie, die mannen zaten al erg lang in de aanval en zaten gewoon op hun tandvlees, konden gewoon niet beter. Ik had verwacht dat Matje zo’n 5 km voor de meet solo ging gaan maar wellicht had hij ook zoveel niet meer over.

0
  • 1
  • 2

Headlines

Populair

Materiaalzone