Kittel slaat Milaan-San Remo over, wel in Roubaix
woensdag 11 februari 2015 om 10:14

Kittel slaat Milaan-San Remo over, wel in Roubaix

Marcel Kittel staat dit voorjaar aan de start van Parijs-Roubaix. Milaan-San Remo slaat hij opnieuw over. Dat vertelt de Duitse spurter van Giant-Alpecin aan het Spaanse Marca.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Kittel rijdt Tirreno-Adriatico, waarna Gent-Wevelgem, de Scheldeprijs en Parijs-Roubaix op zijn programma staan. Hoewel de gewijzigde finale in het voordeel is van de sprinters, staat Milaan-San Remo niet op zijn programma. “John (Degenkolb) is onze kopman voor die wedstrijd,” aldus Kittel. “Dat is een beslissing van het team, die ik moet respecteren,” geeft hij aan.

De Tour de France wordt waarschijnlijk zijn enige grote ronde van het seizoen. “Ik ga zeker de Tour rijden. De Giro en de Vuelta vrijwel zeker niet”, vertelt hij.

RIDE Magazine