Kittel niet op tijd hersteld voor Gent-Wevelgem
foto: LaPresse
zaterdag 24 maart 2018 om 19:53

Kittel niet op tijd hersteld voor Gent-Wevelgem

Na Jens Keukeleire moet nu ook Marcel Kittel Gent-Wevelgem laten schieten. De Duitse sprinter van Katusha-Alpecin kwakkelt sinds Milaan-San Remo al met zijn gezondheid en neemt nu rust met het oog op de Scheldeprijs.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
In Milaan-San Remo moest de zieke Kittel al lossen op de Capo Berta, waarna hij in samenspraak met de ploegleiding besloot om forfait te geven voor de Driedaagse Brugge-De Panne, die afgelopen woensdag plaatsvond. Ook Gent-Wevelgem blijkt nu dus nog te vroeg te komen.

De Belg Baptiste Planckaert vervangt Kittel zondag in Gent-Wevelgem. Planckaert gaf vrijdag grieperig op in de E3 Harelbeke, maar is op tijd hersteld om zondag te starten.

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
24 maart 2018 22:29
Alsof die hier ook maar enig kans had.
24 maart 2018 22:30
Alsof hij daar wat kon doen. Hij lag er al af op de Cipressa in Milaan-San Remo. Hij heeft geluk dat er in het moderne wielrennen zoveel vlakke koersen zijn, want op elk ander terrein is hij één van de slechtste renners in het wielerpeloton.
24 maart 2018 23:20
Dat is totale onzin. Je doet Kittel nu af als ene Guardini ofzo. Kittel heeft ook al zwaarder werk overleeft.

Hij was ziek in San Remo. En was bij de beloften nog wereldkampioen tijdrijden. Heeft ook vaker goede korte tijdritten gereden en ik twijfel niet dat hij ook een goede langere tijdrit kan rijden als hij zich er echt toe zet. Dus claimen dat hij op elk ander terrein dan sprinterrein goed is is ook wederom onzin.

Misschien moet je je eerst wat meer in die kerel verdiepen voordat je een onzin reactie neerkalkt op een internetsite
25 maart 2018 00:00
Hij is als junior 2x wereldkampioen geweest. Als belofte is die een keer derde geworden.
25 maart 2018 03:33
Resultaten bij de juniors of beloften betekenen niets meer van zodra je prof wordt. Popovych werd de nieuwe Merckx genoemd toen hij nog belofte was... nooit een grote koers gewonnen. Kittel heeft nog nooit zwaarder werk overleeft. Derderangs renner met een eerste klas sprint.
25 maart 2018 07:55
Quote:
Dat is totale onzin. Je doet Kittel nu af als ene Guardini ofzo. Kittel heeft ook al zwaarder werk overleeft.


Dat was bij Sunweb, daar klimt iedereen beter dan wanneer als ze elders rijden (tenzij het Sky is).
25 maart 2018 11:34
@gn
Helemaal eens, bij Sunweb gaat merendeel beter klimmen gewoon omdat ze een pak minder dan gemiddeld wegen. Kittel kan wel degelijk klimmen als het nodig is maar daar hoort GW niet onder natuurlijk.
Voor de rest weer heerlijke negatieve reacties op de zondagmorgen.

Reacties zijn gesloten.