Kaden Groves: “De ploeg is geduldig met mij geweest”

zaterdag 1 april 2023 om 17:23
Kaden Groves: “De ploeg is geduldig met mij geweest”

Foto: Cor Vos

Kaden Groves rondde een knaplastige dag af met winst in de Volta Limburg Classic. “Dit maakt me heel blij”, reageert Groves voor de camera van L1. “Ik heb een goede week in Catalonië gehad en wist dat ik in goede vorm naar hier kwam.”

Toch durfde hij er tot de sprint niet in geloven. “Lotto Dstny kon het tactisch spelen, waardoor ik moest blijven rijden. Dan zouden ze zeker niet beginnen aanvallen, maar dat maakte het niet simpel.”

“Gelukkig wordt mijn harde werk van in de winter zo toch terugbetaald. Ik moet de ploeg wel echt bedanken. Ze zijn geduldig met mij geweest, want de resultaten lieten even op zich wachten.”

Dit artikel delen:

6 Reacties

HSV 1 april 2023 om 17:53

Een echte bikkel. Die gaat nog wel meer koersen winnen. Stak er met kop en schouders bovenuit.

3
Polleke 1 april 2023 om 19:04

Leek meer een massasprinter tot dit jaar… dat nummertje in Catalonia kwam er ook na een pittige etappe en vandaag leek hij onaantastbaar onderweg én aan de meet. Geweldig gescout van AD, gaan ze nog veel plezier aan beleven…

3
Cycling 1 april 2023 om 19:25

@Polleke Het binnenhalen van een sprinter met WT overwinningen waaronder in de Vuelta heeft toch niets met scouting te maken. Net zoals het binnenhalen van Merlier en Van Baarle etc niets met scouting te maken hebben.

0
Polleke 1 april 2023 om 22:05

Goed opgepikt door Alpecin…zal idd wel bij meer ploegen op de radar gestaan hebben…

0
Kartouche 1 april 2023 om 18:41

AD doet het zo slecht nog niet dit voorjaar. Het vertrek van Melier hebben ze ruimschoots goed gemaakt. De jaren hiervoor kwam het voornamelijk op de schouders van VdP en Melier, maar dit jaar is de groep met winnaars breder geworden. Ze kwamen laat op stoom, maar stomen aardig door. Voor morgen en volgende week hebben ze ook al een redelijk grote kans op succes.

1
Wheely 1 april 2023 om 18:51

De jongens van Lotto waren ook heel geduldig met je vond ik.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone