Jolien D’Hoore verkiest Orica-Scott boven Wiggle High5

Jolien D’Hoore verkiest Orica-Scott boven Wiggle High5
donderdag 21 september 2017 om 16:44

Jolien D’Hoore verlaat na drie seizoenen Wiggle High5. De 27-jarige Belgische heeft namelijk een eenjarig contract ondertekend bij Orica-Scott. Dit staat te lezen op de website van de Australische formatie.

In drie seizoenen bij het Britse Wiggle boekte ze maar liefst dertig profzeges. Zo won ze onder meer twee Belgische titels op de weg, de Ronde van Drenthe, tweemaal de Bene Ladies Tour en twee keer de Madrid Challenge. Ook won D’Hoore dit seizoen een etappe in de Giro d’Italia Internazionale Femminile.

Bij Orica-Scott zal ze zich, net als in de voorgaande jaren, richten op de voorjaarsklassiekers en massasprints. “We kunnen als Orica-Scott een sterke klassiekerformatie optuigen, en we kijken er dan ook naar uit om ons te tonen in het voorjaar”, aldus D’hoore.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Hoebele 21 september 2017 om 16:57

Het nieuws dat je wist dat zou komen! Toch opvallend, twee buitenlandse kopvrouwen bij Orica.

0
timplify 21 september 2017 om 23:29

Wordt een hele sterke ploeg zo, misschien niet zo sterk in de breedte als Boels of Sunweb maar de kopvrouwen zijn met D’Hoore en Van Vleuten natuurlijk top. Daarnaast kunnen ook dames als Garfoot, Spratt en Elvin wedstrijden winnen.

0
vanSpringel 22 september 2017 om 10:01

Slimme dame die Jolien. If you can’t beat them, join them…then beat them.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone