Greipel stelt rentree uit tot Vierdaagse van Duinkerke

maandag 30 april 2018 om 16:02
Greipel stelt rentree uit tot Vierdaagse van Duinkerke

Foto: ASO

André Greipel heeft zijn rentree uitgesteld. De Duitser van Lotto Soudal zou aanvankelijk morgen van start gaan in de Duitse eendagswedstrijd Eschborn-Frankfurt, maar is nog niet fit genoeg om te starten.

Greipel brak vorige maand in Milaan-San Remo zijn sleutelbeen. Doktersonderzoek heeft uitgewezen dat er onvoldoende kalk is aangemaakt om zonder risico te kunnen fietsen. Volgens Het Nieuwsblad maakt hij nu zijn rentree in de Vierdaagse van Duinkerken (8 tot 13 mei). In voorbereiding op de Tour rijdt hij vervolgens de Ronde van België en de Ronde van Zwitserland.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Vinyakke 30 april 2018 om 17:14

Oei, dan zou ik alsnog keukeleire laten overvliegen of de spoeling voor Frankfurt wordt wel erg dun met alleen Hofland die wat ervaring heeft op het hoogste niveau. En die heeft dit seizoen nog niet veel laten zien, ik denk dat hij daardoor ook kiet naar de giro mag. Ze hebben daar debusschere gebombardeerd tot eerste sprinter. Kortom, er mag bij LTS met het ook op volgend seizoen zeker nog een sprinter bij, ik denk spontaan aan de Belgische toekomst: Boonen in het klein (zeker nu de grote boonen ook mee in het team is gestapt)!

Vinyakke 30 april 2018 om 17:15

Of denken jullie aan iemand anders?

tdcbolide 30 april 2018 om 17:17

Ewan

Samamba 30 april 2018 om 18:09

@Vinyakke:
Gerben Thijssen wordt volgend jaar prof, is een sprinten. Katterap, maar moeite met plaatsen bij de beloften. Ik zou hem eerlijk gezegd nog een jaar in die categorie laten (of hij moet in het tweede deel van het seizoen echt een winnaar worden in de topkoersen).
Philipsen rijdt niet voor de LTS U23 dus het lijkt me vreemd dat die prof wordt bij de WT ploeg.
Greipel zijn contract loopt af, blijft die, blijft die niet? Er zal veel vanaf hangen. Ewan wordt inderdaad al eventjes bij de ploeg genoemd. Lotto Soudal heeft het budget niet om naast Greipel nog een sprinter aan te trekken die echt makkelijk wint.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair