Ethan Vernon mist Tour of Oman door kniepijn

woensdag 9 februari 2022 om 13:02
Ethan Vernon mist Tour of Oman door kniepijn

foto: Cor Vos

Quick-Step-Alpha Vinyl zal donderdag met een mannetje minder van start gaan in de Tour of Oman. De 21-jarige Ethan Vernon kan vanwege knieklachten niet deelnemen aan de zesdaagse rittenkoers, laat de ploeg weten via haar sociale media. De Britse neoprof moet zijn debuut voor het Belgische team dus nog even uitstellen.

“Hij (Vernon, red.) heeft wat pijn in de knie en ons medische team heeft geadviseerd dat hij wat tijd neemt om het te laten rusten. We kijken ernaar uit om hem snel te zien debuteren in onze kleuren”, laat het team op Twitter weten. Vernon schreef vorig jaar een etappe in de Tour de l’Avenir op zijn naam na een sprint met een grote groep.

In Oman gaat ongetwijfeld ook meermaals gesprint worden. Met Mark Cavendish heeft Quick-Step-Alpha Vinyl voor die etappes alvast een rappe man meegebracht. Iljo Keisse, Stijn Steels, Fausto Masnada, Mauro Schmid en Stan Van Tricht vervolledigen de ploeg.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Romāns Vainšteins 9 februari 2022 om 14:09

Zo weet je gewoon in één keer tegelijk dat Ethan Vernon bestaat, wielrenner is én kniepijn heeft. Gelukkig wordt dit nieuws niet in het verzameltopic gedouwd want anders was het me alle 3 ontgaan.

0
bilthoven 9 februari 2022 om 16:07

Knoop deze naam maar meteen goed in je oren! Die ga je namelijk nog veel vaker horen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone