Welke supplementen passen bij jou?
woensdag 29 november 2023 om 12:30

Welke supplementen passen bij jou?

Ad Of supplementen je een betere wielrenner kunnen maken? Zeker wel! Maar dan is het wel belangrijk dat je supplementen kiest die echt bij jou passen. En dat is door het enorme aanbod aan supplementen nog knap lastig. De profs maken hier samen met een expert een uitgestippeld plan voor. Maar niet iedereen heeft deze expertise tot zijn beschikking. Om je toch op weg te kunnen helpen heeft Virtuoos een online supplemententest ontwikkeld. Zo kan jij net als de profs het maximale uit jezelf halen.

Supplementen voor Wielrenners

Supplementen zijn bedoeld als aanvulling op je dagelijkse voeding. Het is dan ook geen verassing dat je voedingspatroon een belangrijke rol speelt bij het bepalen van de juiste supplementen. Eet je vooral plantaardig? Dan wordt er door de Gezondheidsraad bijvoorbeeld geadviseerd om een vitamine B12 supplement te nemen. En wanneer het niet lukt om 1x per week vette vis te eten, dan kan een omega-3 supplement een goede aanvulling zijn.

Ook je doelen kunnen invloed hebben op jouw ideale supplementenplan. Wil jij aan je sprintvermogen werken? Dan kan een supplement als creatine bijvoorbeeld interessant zijn. Heb je meer behoefte aan extra alertheid, concentratie en een verminderd gevoel van vermoeidheid tijdens het fietsen? Dan kun je een cafeïne supplement overwegen.

Online supplemententest

Tegenwoordig zijn er oneindig veel supplementen beschikbaar. Hierdoor is het enorm lastig geworden om te achterhalen welke supplementen jouw wielerprestaties nou echt kunnen bevorderen. De online supplemententest van Virtuoos helpt je hierbij.

Aan de hand van een aantal gerichte vragen, ontvang je na afloop van de test direct een persoonlijk advies. Bij elk geadviseerd supplement vind je een korte onderbouwing van waarom dit product voor jou interessant kan zijn. Doe de test en ontvang direct een gratis advies! (PS na het maken van de test ontvang je direct een kortingscode van 15%).


Virtuoos: Professionele kwaliteit voor iedereen

Ook bij menig World-Tour renner staan de supplementen van Virtuoos in het keukenkastje. Zo gebruiken onder andere de renners van Team Jumbo-Visma, Alpecin-Deceuninck, Team SD-Worx en Team Bahrain Victorious de supplementen van Virtuoos. Ook individuele renners zoals Katarzyna Niewiadoma en gravelrijder Ivar Slik vertrouwen op de producten van Virtuoos.

RIDE Magazine