Deceuninck-Quick Step in zee met BMW

maandag 19 november 2018 om 17:02
Deceuninck-Quick Step in zee met BMW

foto: Quick-Step Floors

De mensen van Deceuninck-Quick Step rijden de komende jaren in auto’s van BMW. Die deal is beklonken in de showroom van het BMW Belux-hoofdkwartier in Bornem. Voorlopig gaat het om negen versies van de BMW X1s Drive 18i’ en zes van het type BMW 520i Touring.

Deceuninck-Quick Step en de autofabrikant hebben een meerjarig contract ondertekend. Hoe lang de duur precies is, is niet bekend. In de samenwerking zit ook opgenomen dat de ploeg vanaf maart kan beschikken over de gloednieuwe BMW X7, die vanaf dan pas beschikbaar is.

De Belgische ploeg geeft aan de voertuigen in te gaan zetten voor, tijdens en na de koers. Ook de VIP’s zullen in de nieuwste wagens rondgeleid worden. “We zijn erg blij met BMW als onze nieuwe officiële autosponsor. We kijken altijd naar innovatieve manieren om de setup en support van de ploeg te verbeteren. We geloven erin dat BMW kan bijdragen aan nog meer succes”, reageert ploegbaas Patrick Lefevere.

Afgelopen seizoen reed Quick-Step Floors rond in wagens van Peugeot.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Samlambeej 19 november 2018 om 21:42

Einde van een tijdperk 20 jaar Peugeot en Lefevre. Zou ze toch maar niet te veel verlagen die BMW’s en de vering op comfort laten staan. Anders gaat nie meevallen met die stijve scheurmachinen. Wel een meerwaarde voor de VIP’s.

vanSpringel 19 november 2018 om 23:52

En het rijmt ook nog. Mooi zo tegen Sinterklaas.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.