Merida nieuwe hoofdsponsor NL Gravel Series

dinsdag 14 februari 2023 om 16:44
Merida nieuwe hoofdsponsor NL Gravel Series
Fietstoerisme

Merida Benelux is de komende jaren hoofdsponsor van de NL Gravel Series. De serie wedstrijden, die nu de Merida NL Gravel Series heet, bestaat komend jaar uit vijf wedstrijden waaronder het Nederlands kampioenschap.

De Merida NL Gravel Series is een regelmatigheidscompetitie van vijf gravelwedstrijden, waar punten zijn te verdienen voor het algemeen klassement. Alle wedstrijden worden verreden op een omloop van circa tien kilometer, waarbij de mannen ongeveer drie uur koersen en de vrouwen ongeveer twee uur.

Naast het feit dat Merida nu naamgever van de van de serie wedstrijden is, zal het fietsenmerk ook veelvuldig zichtbaar zijn bij de wedstrijden en de leiderstrui verzorgen. Marketingmanager Bart Oosting licht de keuze voor het sponsorschap toe: “Als Merida zijn we echt een sportief merk. We dragen de wedstrijdsport altijd een warm hart toe, en de steeds populairder wordende gravel discipline biedt natuurlijk ook kansen voor Merida. We vinden de NL gravel series een fantastisch initiatief, zeker omdat hier de wedstrijdsport gecombineerd word met een toertocht. Dit komt de breedte van de sport ten goede en versterkt de essentie van de gravel discipline: het genieten op de fiets.”

Programma Merida NL Gravel Series 2023:
14 mei – Aalten
10 juni – Zandvoort
9 september – Banholt (tevens Nationaal Kampioenschap)
23 september – Meerveld
14 oktober – Epe
Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone