Graveller organiseert op 11 en 12 juni editie door Drenthe

vrijdag 7 januari 2022 om 12:30
Graveller organiseert op 11 en 12 juni editie door Drenthe

foto: Erwin Sikkens

Graveller op de Veluwe krijgt in 2022 een vervolg. De organisatie heeft bekendgemaakt dat op 11 en 12 juni een nieuwe editie in Drenthe plaatsvindt. Vanuit Odoorn worden diverse gravelwegen in de provincie opgezocht.

“Een heel weekend de bossen in met je gravel fiets, de mooiste off road routes, slapen in je eigen tent midden in het bos en genieten van een BBQ, biertjes en goede verhalen bij het kampvuur: dat is Graveller”, staat te lezen in de bekendmaking.

foto: Erwin Sikkens

Vorig jaar origaniseerde Graveller ook een editie op de Veluwe en toen was het evenement binnen een dag uitverkocht. Dat succes heeft ertoe geleid dat Graveller een extra editie in 2022 krijgt, in de bosrijke omgeving van Odoorn (ten noorden van Emmen): “Van geweldige flinten, tot onontdekte gravelpaden en rustige ongerepte natuur. Drenthe is daarmee de ideale provincie voor de gravel- en natuurliefhebber.”

Elke dag krijgen de deelnemers de keuze uit drie verschillende routes om te bedwingen met hun gravelfiets of mountainbike. Wie deelneemt aan Graveller, kan een eigen tent of camper meenemen of een van de tiny houses of safaritenten boeken voor de overnachting.

De aanmelding en ticketverkoop voor Graveller Drenthe begint op 14 januari om 10.00 uur. Meer informatie staat op de website van het evenement. Ook Graveller Veluwe wordt in 2022 weer georganiseerd, op 27 en 28 augustus in Epe.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone