Bauke Mollema Tocht wordt verreden op zondag 11 oktober

donderdag 1 juli 2021 om 09:03
Bauke Mollema Tocht wordt verreden op zondag 11 oktober

Zin om een dag te Mollemalen tijdens een fietstocht door het trainingsgebied van een van de beste Nederlandse wielrenners die het peloton rijk is? Op zondag 11 oktober staat in de provincie Groningen de negende editie van de Bauke Mollema Tocht op het programma.

De tocht kent drie afstanden van 65 km, 110km en 165 km. Bauke fietst zelf ook mee. De tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebbers. De routes zijn duidelijk gepijld en uitgezet door Bauke zelf.

De tocht gaat door de stad Groningen en een groot deel van de provincie. Uiteraard wordt ook Zuidhorn niet overgeslagen, het dorp waar Bauke is opgegroeid en de basis is gelegd voor het huidige succes. Hij fietste immers dagelijks door weer en wind vanaf Zuidhorn naar zijn school in Groningen. De langste versie gaat zelfs een gedeelte door Friesland.

De tocht kent dit jaar geen daginschrijving, waardoor je uiterlijk tot 4 augustus in kunt schrijven. De start en finish is bij Sportcentrum Kardinge in het noord-oosten van  de stad Groningen.

Meer info:
www.baukemollematocht.nl

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone