Winactie: Maak kans op het boek ‘Mijn wereld’ van Peter Sagan

zondag 14 oktober 2018 om 10:00

Vorige week kwam er in Innsbruck een einde aan de drie jaar durende heerschappij van Peter Sagan. Zijn drie seizoenen in de regenboogtrui zijn opgetekend in een nieuw boek. Met dank aan uitgeverij Harper Collins zijn er deze week drie exemplaren van ‘Mijn wereld’ van Peter Sagan te winnen.

In deze autobiografie geeft hij voor het eerst een inkijkje in zijn persoonlijke leven. De lezer leert over zijn gruwelijke trainingen, zijn weergaloze toewijding, de druk die gepaard gaat met het rijden in de regenboogtrui, het geluksgevoel wanneer hij als eerste de finish bereikt, maar ook over de oprechte verslagenheid die hij voelde toen hij in 2017 na een chaotische massasprint in de Tour de France werd gediskwalificeerd.

Wat moet je doen?

Geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe vaak won Peter Sagan het puntenklassement in de Tour de France?

Deadline: Maandag 15 oktober om 12:00
De winnaar krijgt persoonlijk bericht en de namen worden bekendgemaakt in het bericht van de volgende winactie. Bij meerdere goede antwoorden zal loting uitkomst bieden.

De vorige winactie is gewonnen door Jordie Foort, Herman Houwing en Michiel de Pooter. Zij wonnen het boek ‘Alleen maar een fiets’

Dit artikel delen:

Giro 2019

Headlines

Materiaalzone

Populair