Vaughters: “Slagter kan Amstel Gold Race en Waalse Pijl winnen”

vrijdag 21 maart 2014 om 15:22
Tom-Jelte Slagter

foto: Sirotti

Jonathan Vaughters denkt dat Tom-Jelte Slagter dit voorjaar een klassieker op zijn naam kan schrijven. Dat vertelde zijn teambaas bij het Amerikaanse Garmin-Sharp aan Velonews.


“Ik denk dat Tom-Jelte het geweldig gaat doen in de Ardennen,” vertelde Vaugters. “Wanneer Tom-Jelte zich rustig houdt en niet te nerveus wordt, dan denk ik dat hij de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl kan winnen”, stelt de Amerikaan. “Na wat ik gezien heb in Parijs-Nice, zie ik geen reden waarom hij niet mee zou kunnen spelen om de zege.”

Ook van de rest van zijn ploeg verwacht Vaughters een sterk optreden dit voorjaar. “In de kasseienklassiekers gaan we het denk ik een stuk beter doen dan men van ons verwacht. Sebastian Langeveld gaat vanaf Milaan-San Remo erg goed zijn en Johan Vansummeren gaat een erg goede Parijs-Roubaix rijden. Ik denk dat we een degelijke ploeg hebben voor de klassiekers,” geeft hij aan.

Daniel Martin mag zijn zege in Luik-Bastenaken-Luik gaan verdedigen. “Hij loopt een beetje achter vergeleken met vorig jaar”, geeft Vaughters toe. “Vorig jaar was Luik zijn laatste wedstrijd voordat hij rust nam. Nu gaat hij zich erna voorbereiden op de Giro. Hij volgt een ander traject. Maar ik denk dat hij nog steeds erg sterk gaat zijn in Luik.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.