Polsblessure zet punt achter het seizoen van Mikkel Honoré

donderdag 30 september 2021 om 11:23
Polsblessure zet punt achter het seizoen van Mikkel Honoré

foto: Cor Vos

Voor Mikkel Frølich Honoré zit het seizoen 2021 er op. De Deense klassiekerrenner van Deceuninck-Quick-Step heeft bij een valpartij op het WK wielrennen een polsblessure opgelopen.

Deceuninck-Quick-Step laat weten dat Honoré bij de crash letsel in het polsgewricht heeft opgelopen aan zijn rechterpols. Na onderzoek is besloten om een punt te zetten achter zijn seizoen. De doktoren van de ploeg zullen de blessure van Honoré de komende weken verder in de gaten houden.

“Natuurlijk vind ik het jammer dat mijn seizoen op deze manier eindigt, omdat ik mij heel sterk voel”, reageert de Deen, die onlangs zijn contract bij de ploeg van Patrick Lefevere verlengde. “Maar de valpartij is gebeurd in de koers en ik neem het advies over van de medische staf. Ik wil snel in conditie komen, om mij zo voor te bereiden op het volgende seizoen.”

Dit artikel delen:

2 Reacties

Ronellenfitsch 30 september 2021 om 11:32

Ongelofelijke uitslagenreeks heeft deze man neergezet, vanaf het NK tot het WK alle koersen in de top 5 (klassement of eendagskoers). En dat terwijl hij zelden of nooit de echte kopman is. Het viel misschien niet zo op omdat er geen zege tussen zat, maar onzichtbaar spectaculair …

Harrogate19 30 september 2021 om 14:59

4e Primus Classic
4e GC Tour of Britain
3e Bretagne Classic
2e Druivenkoers
5e GC Ronde van Polen
3e San Sebastian
5e NK Denemarken wegrit

Zonder winst raakt dat ondergesneeuwd, alhoewel de fervente volger hem wel bij de beste renners van dat moment kon zetten.
Welverdiende rust!

Headlines

Materiaalzone