Patrick Bevin gaat niet meer van start in Ronde van Romandië
foto: Cor Vos
vrijdag 30 april 2021 om 13:49

Patrick Bevin gaat niet meer van start in Ronde van Romandië

Patrick Bevin kwam gisteren nog als tweede over de streep in de tweede etappe van de Ronde van Romandië, maar de Nieuw-Zeelander is vandaag niet meer van start gegaan in rit drie rondom Estavayer. Het is momenteel nog gissen waarom Bevin heeft opgegeven.

Bevin (30) was de afgelopen dagen juist uitstekend op dreef. Na een derde plaats in de eerste rit-in-lijn moest hij gisteren in de tweede etappe naar Saint-Imier genoegen nemen met een tweede plek achter Sonny Colbrelli. “Dat is wel jammer, maar ik blijf het proberen de komende dagen!”, klonk het gisteren nog na afloop.

De renner van Israel Start-Up Nation is overigens niet de enige renner die heeft opgegeven in de Ronde van Romandië. Ook Dylan Sunderland (Qhubeka ASSOS) en Romain Seigle van Groupama-FDJ zijn vandaag niet vertrokken voor de derde etappe van de Zwitserse rittenkoers.

 
5 Reacties
Sorteer op:
30 april 2021
Had net de 1-2-3 hegemonie van Ineos in het klassement doorbroken, stapt ie af :(
30 april 2021
Zonde :( :(
30 april 2021
Misschien een kwaaltje en uit voorzorg voor de Giro?
30 april 2021
Zijn team twittert : "Unfortunately, @PaddyBevin is a non-starter today. Feeling a little sick, it was decided not to take any risks this close to the Giro." Hopelijk is het niet erg. Begin vorig jaar was hij al een tijdje out met hartritmestoornissen.
30 april 2021
Via zijn sociale media word je ook niet veel wijzer.

Reacties zijn gesloten.