Kom jij de redactie van WielerFlits versterken?

zondag 8 oktober 2017 om 18:00

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe medewerker om onze redactie te versterken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan de grootste wielersite van Nederland? Reageer dan op deze vacature!

Wat ga je doen?
Razendsnel het laatste wielernieuws publiceren is een belangrijke pijler van WielerFlits. Wij zoeken daarom versterking voor onze groep redacteuren. Tijdens de redactiedienst ben jij verantwoordelijk voor de berichtenstroom op WielerFlits en onze social media-kanalen. Ben jij een nieuwsgierige wielervolger en minstens een dagdeel per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

We zoeken iemand die…
Goed op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen in de professionele wielersport. Je hebt een vlotte pen en kan in foutloos Nederlands formuleren. We zoeken iemand die nauwkeurig en stressbestendig is, snel kan werken en deadlines respecteert. Je bent flexibel, maar in ieder geval één of twee dagen in de week beschikbaar. Affiniteit met vrouwenwielrennen en materiaal is een pré.

Waar ben je goed in?
• Wielrennen kijken op televisie
• Zelfstandig werken
• Het snel en correct verwerken van (breaking) nieuws
• Het bedenken en maken van relevante verhalen voor onze doelgroep

Wat bieden wij?
Je wordt met deze betaalde (part-time) functie onderdeel van een jong, enthousiast en gedreven team. Je werkt voornamelijk vanuit huis.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet vóór 12 oktober. Mailen kan naar vacature@wielerflits.nl.

Dit artikel delen: