Impey kopman WK-selectie Zuid-Afrika

donderdag 22 augustus 2019 om 10:13
Impey kopman WK-selectie Zuid-Afrika

foto: Cor Vos (archief)

Daryl Impey is de kopman van de Zuid-Afrikaanse selectie op het aankomende wereldkampioenschap. De coureur van Mitchelton-Scott, die dit seizoen een Touretappe won en onlangs de Czech Cycling Tour op zijn naam schreef, voert in het Britse Yorkshire een vierkoppige selectie aan.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar!
Gravel, kasseien, modder, zand, met tassen, zonder tassen: dat zijn de thema's van de nieuwe RIDE die eind september verschijnt. Bestel nu ons najaarsnummer online en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd. Bestel hem hier

Impey krijgt op het heuvelachtige traject in Yorkshire bijval van drie renners van Dimension Data: Stefan de Bod, Ryan Gibbons en Nicholas Dlamini. Met Gibbons heeft Zuid-Afrika daarom nog een snelle man achter de hand. Reinardt Janse van Rensburg is aangewezen als reserve. De mannenwedstrijd is op zondag 29 september.

Een dag eerder is Ashleigh Moolman de kopvrouw namens Zuid-Afrika. De rest van de selectie bestaat uit Joanna van de Winkel, Tiffany Keep, Carla Oberholzer, Zanri Rossouw en Maroesjka Matthee.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Jotto-Lumbo 22 augustus 2019 om 10:20

Gevaarlijke klant voor dit WK!

0
Samlambeej 22 augustus 2019 om 10:37

Een Outsider

0
Random wielerliefhebber. 22 augustus 2019 om 12:09

Wat een verrassing, nooit gedacht.

0
Veloburto 22 augustus 2019 om 19:45

Nee, ik ook niet! Ik las trouwens ook dat Slowakije van plan is om Peter Sagan als kopman uit te spelen dit wk. Ben benieuwd wanneer dat bevestigd wordt

0

Headlines

Populair

Materiaalzone