Holland Cup Winactie: Maak kans op een shirt van Le Patron of een DT-Swiss wielset

zaterdag 21 april 2018 om 15:30
Holland Cup Winactie: Maak kans op een shirt van Le Patron of een DT-Swiss wielset

Aanstaande zaterdag staat met de Arno Wallaard Memorial alweer de tweede manche van de Holland Cup op het programma. Als mediapartner van de Holland Cup mogen we deze week weer mooie prijzen weggeven. Onder alle inzendingen verloten wij een shirt van Le Patron twv € 54,95.

Hoofdprijs
Voor alle deelnemers aan de winacties tijdens de zes Holland Cup-wedstrijden is er bovendien een aantrekkelijke hoofdprijs te winnen. Iedereen die meedoet maakt namelijk kans op een DT Swiss PRC1400 Spline 35 wielset twv € 1.590,-, aangeboden door Math Salden. De winnaar wordt bekendgemaakt na de Ronde van Midden-Nederland op 26 augustus. Alle deelnemers maken kans, zowel de goede als de foute antwoorden. Succes!

Wat moet je doen?
Geef antwoord op de volgende vraag:
In het Olympische stadion Amsterdam kende Nederland in 1954 zijn eerste Grand Départ van de Tour de France. Tourdirecteur Jacques Goddet leidt het peloton bestaande uit slechts 110 renners de Nederlandse grens over. Maar wat was de finishplaats van etappe 1 in de Tour de France van 1954?

Deadline: zaterdag 21 april om 16:00
Bij meerdere goede antwoorden zal loting uitkomst bieden.
We maken de winnaars bekend tijdens de live-uitzending van de Arno Wallaard Memorial, die zaterdag live op WielerFlits te zien zal zijn.

Dit artikel delen:

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair