Geef jouw mening in het WielerFlits lezersonderzoek

dinsdag 26 december 2017 om 09:00

Foto: Marcel Koch

We zijn benieuwd naar jullie mening. Met het WielerFlits lezersonderzoek vragen we je om jouw mening te geven over onze site, maar zijn we ook benieuwd naar hoe je de wielersport verder beleeft. Wat zou jij graag willen lezen op WielerFlits? Wat doen we goed en waar kunnen we nog in verbeteren?

Waarom een lezersonderzoek?
WielerFlits is in 2008 gestart als een site voor en door wielerliefhebbers. In de afgelopen negen jaar zijn we uitgegroeid tot de best bezochte wielersite van Nederland. Wij hebben allerlei ideeën om WielerFlits te vernieuwen en te verbeteren, maar willen toetsen of dit aansluit bij wat jij graag zou willen zien.

Waarom meedoen?
Met de reacties op ons forum ontvingen wij de afgelopen jaren al veel bruikbare feedback. Op basis van de antwoorden die jullie in dit onderzoek geven, zijn we beter in staat te beslissen welke thema’s de komende periode de aandacht krijgen.

Het invullen zal slechts enkele minuten in beslag nemen. Aan het einde van het onderzoek vragen wij om tips of suggesties. Als je meedoet met het onderzoek maak je bovendien kans op een exemplaar van het boek Dumoulin, historische race naar het roze.

Klik hier om mee te doen aan het
WielerFlits Lezersonderzoek

Dit artikel delen: