Garmin-Sharp verlaat Tour Med na diefstal fietsen

zaterdag 9 februari 2013 om 11:19

Garmin

foto: Sirotti

Garmin-Sharp verlaat de Tour Med. Vannacht is er ingebroken in de bus van de Amerikaanse formatie, waarbij alle zestien Cervélo R5-fietsen zijn gestolen. Alleen de tijdritfietsen lieten de daders achter in de vrachtwagen.

Meerdere ploegen hebben Garmin-Sharp nog fietsen aangeboden, om toch de ronde te vervolgen, maar daar zag de ploeg van af. Enkele renners van Garmin-Sharp waren niet te spreken over de diefstal, zo lieten sommigen hun frustraties de vrije loop op Twitter.

Thomas Dekker:
”Een goed begin is het halve werk. Alle fietsen gestolen hier in Frankrijk. En hoe nu verder..? Even afwachten…”

”Koffers pakken en naar Nice. Om 16 uur terug naar huis vliegen. Erg balen.”

”17 cervelo’s. Met shimano elektrische groepen. Mavic carbon wielen. 10 srm systemen. Toch meer dan 150000 euro aan materiaal.. Foetsie..”

Daniel Martin:
”Please RT. Fietsen gestolen. 16 gloednieuwe di2 van Cervelo R5. Racenummers zitten er nog op. #couldntmakeitup Geen race vandaag #badstarttotheyr”

Michel Kreder:
”Laatste nieuws.. Verschillende teams boden ons fietsen aan om door te rijden.. Maar het is niet hetzelfde gevoel als onze eigen fietsen, dus rijden we niet vandaag..”

Ploegarts Matt Rabin:
”Terwijl iedereen lag te slapen, hebben plaatselijke malafide kl**tzakken ALLE WEGFIETSEN laten verdwijnen en gestolen.”

”De auto was geparkeerd tegen de achterkant van de bus, zoals altijd, maar ze hebben de auto achteruit gereden en weer teruggezet, ongelofelijk”

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair