Craft Ster van Zwolle ook komende twee jaar live op de buis

dinsdag 12 februari 2019 om 15:58
Craft Ster van Zwolle ook komende twee jaar live op de buis

Maarten van Trijp won vorig jaar - foto: Topcompetitie/Léon van Bon

Goed nieuws voor de Craft Ster van Zwolle: de traditionele opener van het Nederlandse wielerseizoen is de komende twee jaar live te zien op televisie. De 59e editie van de Zwolse eendagswedstrijd wordt verreden op zaterdag 23 februari.


Eurosport 1, RTV Oost én RTV Drenthe: meerdere omroepen hebben besloten om de Craft Ster van Zwolle live uit te zenden. “De Ster werd al uitgezonden op Eurosport, maar ik ben blij dat we ook dit jaar weer live op zaterdagmiddag te zien zijn”, zo laat een verheugde koersdirecteur en organisator Jan van Ommen weten.

“De Ster is een van de kernevenementen van Zwolle. Het is goed om deze wedstrijd live op televisie te kunnen tonen aan een groter publiek. De kijkers kunnen zo niet alleen de mooie stad én de regio zien, maar ook een schilderachtig deel van de fietsvriendelijke provincie Overijssel”, zo schetst Van Ommen het grotere belang.

Fraaie erelijst 
De Craft Ster van Zwolle werd vorig jaar gewonnen door Maarten van Trijp, die sinds dit seizoen koerst voor het ProContinentale Corendon-Circus. In het verleden wonnen ook Dylan van Baarle, Bert-Jan Lindeman en Fabio Jakobsen de koers rondom de Hanzestad.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Dolledriesoldebroek 12 februari 2019 om 18:08

We zullen de reclame weer extra strak opknuppen!!

steven2743 12 februari 2019 om 20:54

Dat worden weer epische gevechten op de flanken van de Lemelerberg.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.