Cavendish: ”Geloof in project Omega Pharma-Quick Step”

donderdag 18 oktober 2012 om 20:10
mark cavendish

foto: Sirotti

Mark Cavendish heeft een driejarig contract getekend bij OmegaPharma-Quick Step. De renner, die dit seizoen nog drie ritten won in de Tour de France voor Team Sky, kijkt uit naar zijn periode bij de Belgische formatie, die onder leiding staat van Patrick Lefevre. ”Ik ben naar QuickStep gekomen om nieuwe doelen te bereiken.”

”Het was geweldig om een jaar met vrienden te fietsen, maar ik kijk er ontzettend naar uit om samen met oude bekenden en teamgenoten één van de meest succesvolle teams te vertegenwoordigen. Ik geloof in het project van OmegaPharma-Quick Step”, zegt de man van Man in een persbericht.

Eigenaar van de Belgische ploeg, Zdenek Bakala, bestempelde Cavendish eerder al als een ‘renner van wereldklasse’, maar ook manager Patrick Lefevre is opgetogen met zijn komst. ”Mark is de beste sprinter van de wereld en één van de beste sprinters die er ooit is geweest”, vertelt Lefevre. ”Met zijn komst is het team nog meer in balans. We hebben hem voor de sprints, Tony Martin voor de tijdritten en Tom Boonen voor de noordelijke klassiekers”, besluit de manager.

Dit artikel delen:

Net binnen

Populair

Materiaalzone