Alpecin-Fenix bindt Samuel Gaze tot Olympische Spelen 2024

maandag 27 september 2021 om 15:49
Alpecin-Fenix bindt Samuel Gaze tot Olympische Spelen 2024

foto: Cor Vos

Samuel Gaze heeft zijn contract bij Alpecin-Fenix met drie jaar verlengd. De mountainbiker uit Nieuw-Zeeland blijft daardoor tot en met de Olympische Spelen van Parijs in 2024 in dienst van de Belgische ploeg.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.

De 25-jarige Gaze is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Alpecin-Fenix. Bij de ploeg van kopman Mathieu van der Poel kwam hij dit jaar ook enkele keren uit op de weg. Maar zijn focus ligt op het mountainbiken. Gaze won dit seizoen al wedstrijden in Sittard, Basel, Girona en een rit in de meerdaagse Mediterranean Epic. Op het WK in Val di Sole werd hij zesde nadat hij als 87ste van start ging.

“Ik ben heel blij om dit avontuur bij Alpecin-Fenix voort te zetten”, reageert Gaze. “Ik kijk niet alleen vooruit naar mijn doel in Parijs 2024, maar ben ook benieuwd wat Alpecin-Fenix en ikzelf kunnen bereiken de komende drie jaar.”

Dit artikel delen:

2 Reacties

Casar 27 september 2021 om 16:47

Dit jaar de opleidingsploeg. Volgend jaar de pro team ploeg?

0
Lay On 28 september 2021 om 00:06

Dat heeft alleen nut als ze hem WT-koersen willen laten rijden.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone