Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 54)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #627845

  @kelderfan Ik kan nergens vinden dat het in deze periode zou worden afgerond, als je een linkt hebt, deel hem even. Zou ook vreemd zijn dat je dat voorafgaand aan de gesprekken al weet. Kan me wel voorstellen dat wellicht ergens gezegd is, dat men het HOOPT (of eventueel zelfs VERWACHT) af te ronden in deze periode, maar dat is toch echt wat anders. Natuurlijk hoop ik dat er snel naar buiten komt dat WvA voor drie jaar heeft verlengd (langer mag ook), maar totdat TJV dit zelf naar buiten brengt blijft het meer dromen dan hopen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #627271

  @kelderfan “…en het verlengen van het contract van Wout er ruimte is gekomen voor het halen van renners.”. Welke verlenging van het contract? Er is nog niets verlengd en er is zeker nog niets bekend onder welke voorwaarden en met welke gevolgen dat evt gaat gebeuren. Het enige dat we zeker weten is dat TJV heeft gecommuniceerd de selectie rond te hebben voor het komende jaar en dat ze in gesprek zijn met WvA. Op de één of andere manier lijken de feitelijkheden compleet genegeerd te worden ten gunste van allerlei aannames die nergens op gebaseerd zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #625753

  Roglic, Kuss, Gesink en Bennett rijden twee grote rondes achter mekaar op hun topniveau, waarbij ze in deze ronde ook nog eens Dumoulin, en daarmee een extra gangmaker bergop, moeten missen. Dat het tankje voor hen nu toch wel de bodem laat zien, is volgens mij niet zo heel vreemd. Neem daarbij de crash van Roglic in de Dauphiné en er blijft helemaal niets over van het derdeweek-trauma dat sommigen Roglic willen aanpraten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #622453

  @kelderfan. Even resetten, je staat weer op repeat.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #621818

  @Rawolf Dank voor de link. Inderdaad, zeer gedetailleerde en goede analyse. Meteen maar 4-5 andere etappe analyses van Chris Horner terug gekeken en zondermeer de moeite van het (vaker) kijken waard.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #620657

  Tactiek lijkt best begrijpbaar ondanks dat ik niet van Mars kom. Kuss+Bennett mee voor mogelijk: 1) etappewinst, 2) Bennett hoger in het klassement, 3) mee met Valverde zodat je mogelijkheden houdt als Movistar met evt meerdere mannen aanvalt, en 4) mogelijk bergtui met Kuss. Dat het niet gelukt is, heeft niets met tactiek, maar meer met vorm te maken denk ik.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #616628

  @Michiel Er komt extra geld om de contracten van de toppers mee te laten groeien met hun prestaties. Dat betekent (gok ik) dat Van Aert, Kuss en wellicht nog één of twee anderen een verhoging tegemoet kunnen zien. Als je de verhalen zou moeten geloven, kost dat al een paar miljoen extra. Voor de rest is het allemaal hopen, wensen en speculaties mbt extra budget en hopen, wensen en speculaties mbt extra renners. Dit terwijl TJV heeft aangegeven de selectie klaar/af/rond te hebben voor het komende jaar.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #616618

  Voor sommigen is het nog steeds niet duidelijk dat er op dit moment echt helemaal geen extra geld is. Tenzij de zojuist aangekondigde overname van HEMA door Jumbo magischerwijs een paar miljoen extra voor het wielrennen oplevert, komt dat er ook niet zomaar. Twee zekerheidjes extra voor top 25-30 klassering in de klassiekers kost je ook zomaar 1,5 miljoen extra aan budget. Wat er uit de contractonderhandelingen met Van Aert komt, weet niemand en wat Van Aert vraagt weet daarnaast ook niemand.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #615850

  @Rawolf Startlijst van procyclingstats. Punt van mijn kant was dat het zelfs de grootste/beste/’breedste’ ploeg voor het Vlaamse werk weleens kan overkomen dat ze met een mannetje minder aan de start komen, zelfs met een ploeg van 30. Betkent dat, dat er van hun hele HRM niets meer klopt, zeker niet. Net zomin als dat er bij TJV niets zou kloppen van hun HRM als ze met 26/27 zijn en wellicht in het Vlaamse werk niet met 5 man bij de laatste 30 zitten. We weten dat TJV langzaam aan het bouwen is op zowel klassements, sprint, Waals en Vlaams vlak. Gezien het feit dat ze niet het budget van Ineos hebben, zal dat wat langer duren dan een jaar en zal er ook best af en toe een terugslag plaats vinden of een koers zijn waarin de ondersteuning voor een kopman niets is zoals gedacht of gehoopt. Ziet de ploegleiding dat ook, vast wel. Ik geloof echter in hun visie en strategie die achter de geleidelijke verbetering en versterking van de ploeg ligt. Dat je daarbij niet allerlei paniek aankopen doet en soms de tijd pakt om renners te laten groeien, lijkt mij volkomen logisch.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #615594

  Het lijkt er trouwens op dat DQS maar met zes man start in De Panne. Zullen volgend jaar wel zorgen dat ze naar 32 man gaan zodat ze genoeg renners en ondersteuning hebben….

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #615535

  @kelderfan Wijnants neemt afscheid na 11 april. Dat is de dag na Parijs-Roubaix. Daarmee zijn de ‘Vlaamse’ (tussen haakjes vanwege Parijs-Roubaix) koersen wat betreft de Worldtour in ieder geval afgelopen. Dat hij er wellicht eentje laat lopen tussen Brugge-De Panne (24 maart) en Parijs-Roubaix (11 april) is niet iets heel vreemds. Het klinkt alsof je weer iets zelf hebt afgeleid dat verder nergens te vinden is, om toch maar weer een punt te proberen te vinden wat betreft een te krappe bezetting.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #600592

  Blijkbaar gaat bij de Belgen het landsbelang ook voor het teambelang, aangezien ze anders blij waren geweest met de overwinning van DQS/Alaphilippe. Dan is het toch niet zo raar dat datzelfde ook geldt voor Roglic? Of moet voor hem dan wel het teambelang boven het landsbelang gaan?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #597641

  @Moski Val van Roglic in Dauphine even gemist?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #597410

  Het hele verhaal over de helm die een experiment was en hoe onprofessioneel dat is, kan ook de prullebak in. Zie opmerking van Mathieu Heijboer op twitter. Helm was door Roglic getest in de windtunnel en in Tignes. Het verwijderen van het vizier en het verschuiven van de helm was natuurlijk niet meegetest.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #597211

  Lefevere en Bakelants geven aan dat de 1 a 2 procent die hij mist door de val, maar vooral de twee weken gele trui met alle plichtplegingen en tijd die dat kost weleens de doorslag kunnen hebben gegeven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #595744

  Roglic alsnog voor de bolletjestrui bij winst in de tijdrit?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #595234

  De combinatie was wellicht mogelijk geweest als je (zoals in het oorspronkelijke plan) met drie kopmannen was gestart en je alle drie ook echt in vorm had gehad waardoor ze lang een rol hadden kunnen spelen in de top tien van het klassement.Dat gezegd hebbende, je hebt nu drie man in de top 16 staan en dan nog blijkt het vrijwel onmogelijk zonder werk te maken van het meezitten in ontsnappingen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593695

  @Yeez Hij reed inderdaad een goede 20e etappe. Dat kon (en wellicht mocht hij) omdat hij eerder in de week al tijd had verloren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593640

  Bij de avondetappe weer het verhaal over een bijna mythische derde week van Pogacar. Ik moet echt wat grote rondes van Pogacar gemist hebben.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #592178

  Sepp Kuss is ook voor 1/8 Sloveens (nooit geweten). Dat verklaart natuurlijk logischerwijs zijn rijden :).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #588996

  Clement wel duidelijkheid in de avondetappe. Roglic houdt zich waarschijnlijk aan het plan. Heeft nu nog geen zin om elke dag het geel te hebben en minimaal anderhalf uur minder rust/hersteltijd te hebben.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #588937

  Zowel Kuss als Bennett hebben gisteren als iele klimmers heel veel krachten aangesproken Door tijdens de waaierrit op kop te rijden. Ik denk dat het niet zo vreemd is dat ze vandaag daarvoor enigszins de tol moesten betalen, danwel (hopelijk in het geval van Kuss) gespaard hebben/werden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #588863

  Waarom is dit zo moeilijk. TJV wilde nog geen geel, wat ze hadden gehad als Roglic achter Pogacar was aangegaan. En misschien is dat ook wel wat ingegeven door twijfels over de sterkte van de ploeg, na vandaag.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #580597

  “Schijnt wel gewoon al een tijd in training te zijn” en “als hij fysiek in orde is”. Maken we hier nu aannames of weten we dat hij volledig in training is, belastbaar is en wedstrijd fit is?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #580350

  @Murcia Helemaal mee ens. Blijkbaar blijft het voor een groep leuk om bij elke niet overwinning, het liefst de hele ploeg af te kraken. Dit parcours was perfect voor MvdP en daar kon TJV dit jaar (mede door blessures en de kalender) niet iets tegenover zetten. Hopelijk (dat is dus hopen en niet verwachten) en met een beetje geluk, lukt dat volgend jaar met Teunissen, Dumoulin, Dekker en Leemreize wel.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 54)