Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 147)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #778294

  @Yogibear
  Je kan wel blijven roepen over de AVG, maar dat betekend niet dat je punt daadwerkelijk hout snijdt. Je leeft echt in één of andere rare papieren werkelijkheid.

  Ik hoop dat je beseft dat in verreweg de meeste bedrijven er gewoon normaal en open wordt gecommuniceerd over het wel en wee van je collega’s. Afgelopen jaar vaak zat gehad dat ik op ’s ochtends op kantoor kwam of mijn laptop opende en er een bericht was dat Pietje corona had en daarom niet aan het werk kon. Dat lijkt me de normaalste zaak van de wereld, ik wil niet weten in wat voor bedrijf jij werkt dat je zo achterdochtig en terughoudend bent richting je collega’s. Lijkt me absoluut geen fijne werkcultuur, maar goed.

  En en wat betreft Jumbo-Visma, Foss plaatste bijvoorbeeld gewoon een instastory dat ie corona had. Maar het ligt allemaal aan de AVG hoor, lol

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #778280

  @Yeez
  Ja, met een logisch nadenken en social-media afspeuren kan je zelf wel vrij makkelijk alles invullen. Maar het punt is dus dat dat helemaal niet nodig zou moeten zijn en het vanuit de ploeg hoort te komen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #778268

  Dit is trouwens ook weer schrijnend in dat nieuwbericht over Hofstede:

  “Zeeman: “Misschien dat Hofstede al eerder wordt opgesteld omdat we te maken hebben met een aantal blessures en coronabesmettingen.”

  Over welke renners hebben ze het hier in vredesnaam? De enige blessure die ze naar buiten hebben gebracht is die van Hessmann. Verder weten we helemaal niks en kan je hooguit zelf social media gaan afstruinen. Wees als eens open en transparant als ploeg man…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #778265

  Valt me eigenlijk nog mee dat er maar 1 wappie in de ploeg zit, benieuwd hoe dat bij andere ploegen zit.
  En zo’n Hofstede moet je voor volgend seizoen gewoon lekker vervangen door Pluimers ofzo. Ga je er niet eens op achteruit.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #778029

  Hagenes is de volgende die zonder uitleg van de startlijsten is gehaald. Tsja..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777585

  @Murcia Wat er zorgwekkend was aan het rijden van Vingegaard gisteren, is dat hij 33e werd op bijna 4 minuten. Dat is ver beneden zijn niveau. Ik vind het echt ronduit bizar dat ik dit nog aan je moet uitleggen en je het niet zelf kan bedenken..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777570

  @xistnc Tis goed met je, misschien dat het tijd wordt een spiegeltje te kopen?

  En wat betreft Dekker: Die kan er simpelweg heel weinig van, is ook nooit een echt groot talent geweest. Het aantal goede koersen dat hij in zijn 4 jaar als belofte heeft gereden zijn ook op 1 hand te tellen. Hij is ook puur aangetrokken op basis van die 3 koersen in het voorjaar van 2020.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777563

  @xistnc Er staat een mooi interview met Vingegaard voor je klaar op deze site. Kan je uit zijn eigen mond horen dat hij heel opgelucht was dat hij vandaag won en gisteren niet goed was.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777561

  @Murcia. Zucht, ik doe nog wel één poging om mijn punt te maken.

  – Valencia was een teleurstelling met Dekker die uitviel en de ploeg die afstapte vanwege corona.
  – Algarve begon al slecht omdat ze maar met 5 man aan de start stonden. Foss en Staune-Mitte reden prima, maar uiteindelijk toch een teleurstellende ronde door Foss zijn crash en het feit dat hij niet kon volgen in de laatste etappe.
  – UAE begon al met een teleurstelling omdat van Dijke niet kon starten. Kooij was heel goed, maar had eigenlijk gewoon etappes moeten winnen, wat niet gebeurde door de vrij gebrekkige ondersteuning van zijn ploeg. Dumoulin was afgrijselijk slecht, daar hoeven we verder geen woorden aan vuil te maken.

  Dit was de situatie tot dit weekend, lijkt me duidelijk dat de teleurstelling overheerst en het zeker niet niet goed ging. Dan over naar dit weekend:

  – Van Aert ouderwets fenomenaal in de Omloop, Benoot ook goed en als ook ploeg ook prima gereden in dienst.
  – Kuss voor deze fase van het seizoen behoorlijk goed voor zijn doen. Vingegaard in de Ardeche simpelweg niet goed, in de Drome juist weer heel goed.
  – Roglic totaal afwezig in bijna Franse koersen. Totaal niet des Roglic’s die normaal gesproken altijd op de afspraak is. Had wel aangegeven die koersen puur als training te zien, maar toch.
  – Ijzersterke Laporte in Kuurne, rest van de ploeg ook prima.

  Conclusie: Voor dit weekend was het echt niet goed en topploeg onwaardig. Dit weekend was harstikke prima en hebben ze al veel rechtgezet. Wat niet wegneemt dat de eerste drie koersen van het jaar gewoon niet goed waren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777550

  Vingegaard geeft nota bene zelf aan in het wedstrijdverslag op de site van de ploeg dat hij gisteren niet goed was, maar dat hij zich vandaag weer heel sterk voelde. Precies wat ik zei dus, gaan jullie hier even af zeg, lol.

  Laporte ijzersterk vandaag, gaan ze nog veel plezier aan beleven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777521

  Of jullie kunnen toegeven dat ik zowat de enige ben op deze site die daadwerkelijk verstand van wielrennen heeft.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777512

  @Murcia
  Die reactie is een grap mag ik hopen(of nou ja, ik vrees dat je daadwerkelijk serieus bent). Je kan prima de éne dag rotslecht zijn en de volgende dag superbenen hebben. Talloze voorbeelden daarvan door de decennia heen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777503

  @YogiBear Moet ik nou in elke post gaan benadrukken dat een aantal van jullie hebben écht een ongezonde obsessie met mij hebben? De tering hé.

  Vingegaard was gisteren zorgwekkend slecht, en vandaag juist heel goed. Is dat wat je wilde horen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777258

  Een aantal van jullie hebben écht een ongezonde obsessie met mij heh. ? Alle persoonlijke aanvallen en posts waarin keihard gelogen wordt en mij woorden in de mond worden gelegd rapporteer ik iig.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #777139

  Wie anders dan van Aert die de ploeg behoedt voor een crisis. Dit kan zomaar eens een Gilbert-2011 jaar worden voor hem.

  Kuss ook best oke voor zijn doen in deze fase van het seizoen, wel weer ouderwets grillig. Roglic was ook gewoon prima in orde, maar die boeide het allemaal niet zo en zat gewoon een dagje te chillen en babbelen met Alaphillipe. Vingegaard wel zorgwekkend slecht ja.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #776325

  @rahimns Gesink had gewoon kunnen starten hoor volgens de UCI. De ploegprotocollen zijn, blijkbaar, vele malen strenger dan die van dec UCI. Zie ook :
  https://www.uci.org/covid-19-pandemic-international-events-protocols-for-organisation-and/2Cm1PAdb4wjLf6XswFgbiU

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #776308

  @Yeez Die protocollen hebben niks te maken met de regelgeving van de UCI en zijn ook helemaal niet verplicht ofzo. Komt puur vanuit de ploeg zelf.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #776300

  Dus Gesink heeft maandag een ‘close contact’ gehad, is daarna meerdere malen negatief getest én heeft geen klachten. (En heeft iets van 2 maanden geleden zelf ook nog corona gehad). En ondanks dat alles mag hij van de ploeg niet naar Frankrijk. Dan sla je wel echt he-le-maal door hoor.

  Kan echt niet anders dat die protocollen op zeer korte termijn afgeschaft moeten gaan worden. Anders zie ik de renners nog wel gaan rebelleren tegen hun eigen ploegleiding. Interviews met Dumoulin en van Aert zeggen ook wel genoeg over hoe zei er over denken..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #775754

  @AWestie
  Dit was inderdaad precies wat je kon verwachten. Totaal nikszeggend PR-verhaaltje wat vol staat met bullshit.
  “Hij had de benen niet”. Hij eindigt 48e op meer dan 5 minuten, dat gaat véél verder dan enkel de benen niet hebben.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #775690

  @Yeez
  Jij ziet het blijkbaar als “blinde vlek vandaag zonder enige nuance”. Ik zie dat totaal anders. Tsja.


  @horsm

  Op het moment dat dat aanmoedigen niet meer vanuit objectiviteit gebeurt, wat hier eigenlijk vanaf dag 1 nog nooit is gebeurd, dan gaat het mis.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #775667

  @Yeez
  Het feit dat je mijn posts ziet als “panische Jumbo haat” ziet zegt alles over hoe jij (en een heleboel anderen) naar de ploeg kijken en maakt elke inhoudelijke discussie met je per definitie onmogelijk. Jullie leven in een soort eigen geel-zwart parallel universum waarin de werkelijkheid verdraait wordt naar gelang het jullie uitkomt. Tsja, dan houdt het wel snel op heh..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #775637

  Zeer benieuwd naar hoe de PR-afdeling van de ploeg deze hilarische wanprestatie gaat spinnen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #774587

  Kooij raakte Roosen helemaal niet kwijt, hij koos er bewust voor om aan te haken bij een ander treintje. Wezenlijk verschil.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #774216

  Ik word er bijna letterlijk van beschuldigd een nazi te zijn, en als ik daar logischerwijs fel tegen ageer kan ik blijkbaar niet incasseren. En kan kom je ook uit het niets opeens aanzetten met dat ik een Engel fetisj heb. Lol wat..? Fijn dat je in ieder geval even afstand doet van je computer en je hopelijk gaat bezinnen op wat je allemaal zegt want je bent écht volledig aan het doordraaien.

  Maar goed, terug naar Jumbo-Visma. Als Foss geen last heeft van zijn blessures moet hij wel makkelijk top-10 gaan rijden deze tijdrit. En hopelijk mogen Hessmann en Staune-Mittet ook voluit gaan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #774207

  Kom maar door met al die ‘dubieuze’ claims dan. Ik wacht wel.
  En ik gok zo maar dat jij en ik een hele andere definitie van ‘dubieus’ hebben.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 147)

Headlines