Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 33)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #676660

  @Yogibear
  Affini heeft 1 goede tijdrit gereden en van Hooydonck heeft 1 goede koers gereden. Het is pas complete onzin om op basis daarvan hun seizoen als goed te bestempelen. Die gele waas hier is bij sommigen wel echt extreem, kom op zeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #676646

  @Yeez
  Op zich mee eens. Alleen vind ik dus ook dat de 2e lijn en talenten te weinig kansen krijgen om voor zichzelf te rijden wat flink ten koste gaat van hun ontwikkeling. Ze zouden veel meer rondjes zoals Hongarije moeten rijden.

  Ik mag trouwens echt hopen dat ze het klassement van Bennett laten varen en elke heuvel/bergetappe gaan aanvallen met Bennett/Foss/Bouwman

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #676626

  Morgenstern, 85% van de UCI punten zijn behaald door het trio van Aert, Roglic, en Vingegaard. Die ranglijst zegt precies niks over de sterkte in de breedte van de ploegen, maar enkel wat over de sterkte van de kopmannen. En laat dat nou juist hetgene zijn wat wel goed zit.

  Maar om te kunnen oordelen over de sterkte in de breedte moet je juist naar de prestaties van ALLE renners kijken. En buiten de eerder genoemde drie om is het gewoon slecht wat er gepresteerd wordt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #676572

  Tsja, al het hele seizoen blijkt dat Jumbo is in de breedte gewoon een erg zwakke ploeg. Roglic en van Aert zijn absolute wereldtop en Vingegaard ontwikkeld zich prima. Maar de overige renners verdienen allemaal een (dikke) onvoldoende voor hun seizoen tot nu toe..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #676372

  Ik ben vooral benieuwd naar Leemreize in Hongarije. Het klimmersveld daar is echt heel matig, en met maar 1 niet al te lastige bergetappe kan hij een serieuze gooi doen naar een mooie klassering. Als grootste concurrenten bergop kom je dan al niet verder dan gasten als Hermans, de Bod, Howson en Buitrago.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #672786

  Goh, dat doorzichtige charmeoffensiefje van Groenewegen bij Humberto en de NOS pakt toch niet zo goed en gaat keihard backfiren, wie had dat nou toch verwacht zeg. Het feit dat Groenewegen niet eens het lef heeft om zijn excuses aan te bieden zegt ook genoeg over zijn persoonlijkheid, maar is ook niet verassend gezien hoe hij zich de afgelopen jaren heeft gedragen en gepresenteerd in media. Blijft onbegrijpelijk dat de ploeg hem niet gewoon ontslagen heeft eind 2020.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #671636

  @Murcia
  Feltet heeft een week of wat geleden 2 grote interviews geplaatst met Robbert de Groot van het development team, je moet ze zelf wel even door de translate gooien:
  Deel 1: https://www.feltet.dk/nyheder/cheferne_fortaeller_derfor_er_dcu_og_jumbo-visma_i_dialog/
  Deel 2: https://www.feltet.dk/nyheder/storhold_afsloerer_i_kontakt_med_to_danske_talenter/

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #671498

  Is er uberhaupt wel moderatie in het forum..? In de reacties en de livechats wordt er af en toe nog wel eens wat verwijderd(iets te overijverig naar mijn idee, maar goed). Maar op het forum wordt volgens mij helemaal niet meer gekeken door de mensen achter deze site. Zie ook dit topic als perfecte voorbeeld. De laatste reactie van Martin is van 26 maart, terwijl er in de tussentijd een heel aantal bugs en verbeterpunten zijn aangedragen waar niks mee is gedaan.

  Als je z’n groot platform hebt als Wielerflits vind ik het vrij amateuristisch om het forum maar z’n wild-west zonder moderatie te laten zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #670590

  Kruijswijk wordt 29e, 22e en 21e in de rondjes die hij heeft gereden dit seizoen.
  Kuss wordt 87e, 43e en 60e in de tijdritten die hij heeft gereden dit seizoen. Vorig seizoen reed ie 2 tijdritten waarin hij 67e en 36e werd.

  Dus ik weet niet precies waar je op doelt rahimns, maar zowel in de vorm van Kruijswijk dit seizoen als de tijdritten van Kuss kan ik met de beste wil van de wereld geen stijgende lijn ontdekken..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #670586

  .

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #670578

  Ik zou er eigenlijk wel een beetje rekening mee houden dat dit het tegenwoordig gewoon is wat betreft het topniveau van Kruijswijk en dat het niet meer beter gaat worden. Ook de komende tweeënhalf jaar niet, hij is natuurlijk al bijna 34 dus de jaren beginnen zo langzamerhand wel te tellen.

  Kruijswijk stond er juist altijd om bekend dat hij een hoog basisniveau had en heel constant was. De afgelopen jaren reed hij bijna altijd wel een aardig klassement in de rondjes van een week. Als hij dit jaar nou 1x een matig rondje had gereden zou je het nog als incident of matige vorm kunnen zien, maar nu is het al 3 wedstrijden op rij waardeloos.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #670567

  Zoals verwacht blijkt een klimproloogje van 4km helemaal niks te zeggen over Kuss’ kwaliteiten en ontwikkeling als tijdrijder. Voor iemand die klassementsambities heeft waren ze heel slecht, zijn ze momenteel nog steeds heel slecht en zullen ze waarschijnlijk ook altijd heel slecht blijven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #668716

  @ S. Morgenstern
  Dat uitgerekend jij begint over op een volwassen manier discussiëren is echt hilarisch. De ironie kan bijna niet groter, en je hebt het zelf blijkbaar gewoon echt niet door. Maar goed, ik ga lekker van het zonnetje genieten. Fijne avond nog makkers.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #668712

  Op het moment dat al een heleboel users hun ongenoegen hebben geuit over 1 specifieke user zal er toch wel een kern van waarheid in zitten, denk je niet rahimns..?😉

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #668711

  Even een kickje.
  Ik vroeg me af of dit topic überhaupt nog wel bekeken wordt door de beheerders van deze site. En of er nog iets gedaan wordt met alle bugs, verbeterpunten en kritiek over de site?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #668582

  Ik had dit al geplaatst onder het nieuwsbericht maar ik gooi het ook maar even hier neer:

  Opvallende quote uit het artikel op de site van Jumbo-Visma:
  “Ik heb Fabio gesproken voordat hij naar Turkije ging en het deed me goed te zien hoe het hem daar verging.”

  Dat lijkt niet te stroken met onderstaande opmerking uit het interview hier op Wielerflits met Fabio 2 dagen voor de start van Turkije(en toen was hij volgens mij al met de ploeg in Turkije)

  “Vragen over Dylan Groenewegen en of de renners met elkaar al contact hebben gehad, werden nog voordat Jakobsen kon antwoorden door de persverantwoordelijke ondervangen. Toch vond Jakobsen de ruimte om ook hierop te antwoorden. Nadat de vraag voor de tweede keer gesteld werd, antwoordde Jakobsen met een korte, maar zeer duidelijke ‘nee’.”

  Dus één van de twee ploegen lijkt hier niet de waarheid te spreken, bijzonder wel.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #668561

  Contract van Bennett loopt eind dit jaar af. Hij heeft al meerdere malen aangegeven voor zijn eigen klassement te willen rijden in grote rondes en wordt daarin nu voor het tweede jaar op rij niet serieus genomen door de ploegleiding. Ik zou het vanuit zijn oogpunt onbegrijpelijk vinden als hij verlengd.

  Verder ook helemaal eens met @Rawolf. Groenewegen is eerder een last dan een zegen voor de ploeg anno 2021. Ik zou er alles aan doen om zijn contract en dat van Dumoulin te ontbinden. Die vrijgekomen miljoenen kan je dan mooi gebruiken voor:
  – Het aantrekken van jonge toptalenten.
  – Het aantrekken van renners uit het middensegment als ondersteuning voor de kopmannen.
  – Het doorselecteren van renners die niet meer voldoen aan het niveau van een ploeg die de beste van de wereld wil zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #668293

  Als ik kijk naar het wedstrijdprogramma van de komende maanden dan is de Ruta del Sol eigenlijk de enige wedstrijd de komende maanden waar Kooij mogelijk zou kunnen starten en sprinten. En zelfs daar is er maar 1 echte etappe voor de sprinters. In Hongarije, ZLM en Wallonië staat Groenewegen aan de start dus daar zal het waarschijnlijk niet voor Kooij zijn, als hij überhaupt al start in één van die wedstrijden. En als we dan een sprongetje maken op de kalender komen we al weer uit in augustus met de ronde van Polen, Denemarken of l’Avenir als mogelijke wedstrijden waar hij zich kan mengen in de sprint.

  Die jongen is het grootste talent wat er op dit moment in Nederland rondrijdt en ook één van de grootste sprinttalenten ter wereld. Ik vind dat hij dan ook een programma hoort te krijgen wat bij die status hoort, maar dat valt dus vies tegen tot nu toe..

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #663478

  Het lijkt me ook wel een goed idee om een stuk harder op te treden tegen trolls en ander gespuis op het forum en in de reacties onder nieuwsberichten. Er zijn steeds meer users die geen enkele intentie hebben om een normale discussie te voeren en constant op de man spelen.

  Dus wat mij betreft komt er een veel strikter ban-beleid, of wordt users zelf de mogeljkheid gegeven om andere users te blokkeren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #663154

  Ik snap echt oprecht niet hoe jullie de reacties van mij, Rawolf en skylimit (ik ga er van uit dat je op ons doelt) zien als overdreven kritisch en ‘afbreuk doen aan succes’. Waar het voor mij juist op lijkt is dat iedereen die het waagt om niet mee te gaan in de totale euforie en af en toe kritisch over de ploeg praat totaal wordt afgebrand, tot op het persoonlijke aan toe. Deze uitspraak van madeinstars vat het wel perfect samen:

  “Mensen wegjagen die geen enkele kijk op de koers hebben, lijkt me niet zo’n aderlating als jullie zelf denken.”

  Als dit is hoe jullie in deze hele discussie staan dan is het wel klaar. Dat is niet hoe een forum hoort te werken .Maar goed, ik heb ook niet echt de indruk dat de 2 kampen hier het ooit eens gaan worden of op één lijn gaan zitten, dus ik piep hem weer. En als ik tot slot ook nog even op de man mag spelen, wil ik nog even zeggen dat ik Morgenstern en xistnc oprecht de 2 meest nare en vervelende users vindt die ik ooit op welk forum dan ooit ben tegengekomen. Er zit bijna altijd een extreem arrogant en narcistisch ondertoontje aan hun posts..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #663140

  Oomen en Tolhoek hebben een prima koers gereden vandaag. Maar om nou te beweren dat ze een belangrijke tactische rol hebben gespeeld is natuurlijk lachwekkend en simpelweg niet waar. Dat is precies die gele bril waar Rawolf op doelt. Als Tolhoek en Oomen al na 10km gelost waren zou de uitkomst en het koersverloop vandaag precies hetzelfde zijn geweest. De enige 2 significante tactische momenten uit Jumbo-oogpunt waren het feit dat Roglic goed vooraan zat en mee was met de kamikaze-aanval van Astana, en dat Vingegaard superbenen had en tientallen kilometers lang Pogacar liep te irriteren.

  (En ja ik wilde hier eigenlijk ook niet meer posten, maar ik kon me niet inhouden na de laatste posts van Morgenstern et al. Gefeliciteerd, het lijkt er op dat jullie weer iemand hebben weggejaagd. Dit is dus precies waar ik het een tijde terug over had qua sfeertje dat hier hangt.)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #661836

  Blijf vooral zo doorgaan jongens, krijgt die report-knop hier op het forum ook nog eens wat liefde :)
  Niet dat er wat mee gedaan gaat worden, maar toch.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #661830

  Pelle is de meest diehard Team DSM fanboy van de hele site en haat alles wat een geel/zwart shirtje aanheeft. De admins hier kunnen prima mijn IP checken en zien dat ik dat niet ben. Wel weer typisch dat je meteen in de verdediging schiet en valse beschuldigingen gaat uiten wanneer iemand zoals ik niet meegaat in de euforie en gewoon feitelijke constateringen doet.

  Dit is dus precies wat ik bedoelde met dat er vele goede gebruikers zijn vertrokken en weggejaagd de laatste jaren door het kleine harde kern. Het heeft bijna iets eng sektarisch, alle haatberichten in mijn PM zeggen ook wel weer genoeg..

  Er is trouwens een reden dat de gemiddelde Wielerflits-reaguurder al jaren een reputatie heeft bij alle Nederlandse wielervolgers. En ik kan je vertellen dat dat geen beste reputatie is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #661817

  Ik vind dat je echt wel dat je kan en mag verwachten dat gasten als Foss en Oomen vandaag bij dat laatste groepje van ~25 man zitten hoor. Dat zijn totaal geen onrealistische verwachtingen op basis van hun potentieel en prestaties uit het verleden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #661798

  Vandaag in het Baskenland toch weer het terugkerende verhaal van dit seizoen. De kopmannen(van Aert en Roglic) zijn uitstekend in orde maar in de breedte presteert de ploeg flink onder de maat. De kopmannen hebben eigenlijk nog in geen enkele koers echt de ondersteuning gekregen die ze verdienen. De enige positieve uitzondering dit seizoen is Vingegaard wat dat betreft, al was die vandaag ook totaal niet goed.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 33)

Laatste nieuws