Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 90)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #736997

  Kooij is het allergrootste talent wat ze hebben, maar wordt totaal verkeerd gebruikt en rijdt zo een verloren jaar. Die jongen had je het hele jaar door in kleinere rittenkoersen(die de ploeg sowieso te weinig rijdt, maar goed..) moeten opstellen als kopman voor de sprints. Hoe vaak heeft hij nou daadwerkelijk zelf kunnen sprinten dit seizoen?

  Kooij is nu al in bijna alles beter dan Groenewegen, als ze hem volgend jaar weer laten knechten voor Groenewegen zijn ze knettergek en zie ik hem na 2023 wel vertrekken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #736629

  volgende

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #734628

  Mag ik het vrij opmerkelijk vinden dat er blijkbaar één specifiek persoon aangewezen is om spam van het forum te verwijderen, en dat dat nota bene ook nog de oprichter van de site is? Lijkt me niet heel moeilijk om de hele redactie/staff mod-rechten op het forum en de reacties te geven? Dan is het letterlijk 10 seconden werk om die spam te verwijderen.

  En ik ben stiekem ook wel benieuwd hoe de hele backend van de site in elkaar zit, als er na een aantal maanden en vele onderzoeksuren nog steeds geen oorzaak is gevonden voor alle technische problemen. We hebben het hier over een site met miljoenen unieke bezoekers per jaar en soms meer dan honderdduizend bezoekers per dag. Dan moet er toch ergens wel wat geld zijn om hier serieus werk van te maken? Als ik een tip moet geven: zorg eerst dat de basis goed werkt en ga dan pas doorontwikkelen met nieuwe features, anders blijf je bezig.

  Soms lijkt Wielerflits naar mijn idee nog net iets te veel op een hobbyprojectje in plaats van een professionele organisatie.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #734275

  ..

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #734036

  Inmiddels staat de HP-spam al bijna 24 uur online.

  Hebben jullie als beheerders van de site uberhaupt nog de intentie om er iets van te maken? Of draait het tegenwoordig enkel om zoveel mogelijk centjes verdienen met zo min mogelijk moeite? Sommige technische problemen spelen al maanden en ik kan me niet herinneren dat er ooit iets is gedaan met de feedback van gebruikers uit dit topic…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #731421

  Flinke wanprestatie om met zo’n selectie de slag zo te missen inderdaad.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #730548

  Nu Vader komt ben ik wel benieuwd wat ze met Tim van Dijke gaan doen. Die jongen hoort gewoon thuis in de WT en in principe is er nog precies 1 plekje vrij.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #730070

  Ik vraag me wel af of ze bij de Academy soms niet te veel doorslaan in het selecteren van renners op basis van de cijfertjes. Leemreize, van Bekkum en nu ook van Petegem en Graat zijn puur aangetrokken omdat ze hoge wattages kunnen trappen. In de koersen zelf hadden ze of niks gepresteerd, of überhaupt amper wat gereden.

  Bij Leemreize heeft het goed uitgepakt, maar van Bekkum rijdt geen deuk in een pakje boter en ook Graat is nu bijvoorbeeld in de Vredeskoers zo’n beetje de minste Nederlander..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #730067

  volgende pagina

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #727555

  Jullie denken serieus dat Bouwman bewust aan het sparen is..? Hij finisht nu al een week vrijwel elke etappe als één van de allerlaatsten. Dat lijkt in de verste verte niet op bewust sparen.

  Die jongen is gewoon duidelijk niet fit. Kans dat hij ergens de komende dagen afstapt is een heel stukje groter dan de kans dat hij in de derde week opeens wel wat gaat betekenen bergop voor Roglic.

  In reactie op: Team DSM 2021 #726048

  Die jongen wordt dus doelbewust kapot gemaakt door de ploeg.

  Het trieste is ook nog dat ze hun eigen ‘we zijn strenger en houden renners tegenwoordig gewoon aan hun contract’ argument volledig onderuit hebben gehaald door Gall wel te laten vertrekken..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #724914

  Als je na vandaag niet teleurgesteld bent als Jumbo-Visma fan weet ik het ook niet meer.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #724904

  De Tour pakte uiteindelijk prima uit inderdaad, maar hoe is dat relevant voor de Vuelta? De enige reden voor bedrijven om sportploegen te sponsoren is positieve PR en marketing. Zodra dat er niet meer is trekken ze gewoon per direct de stekker eruit. Nu zal het bij Jumbo uiteraard niet z’n vaart lopen maar reken er maar op dat Ome Frits absoluut niet blij is met deze wanvertoning.

  Trouwens, ik vind het inmiddels echt tragikomisch om Kruijswijk bezig te zien. Die man is zo wanhopig op zoek naar bevestiging en een teken dat hij nog meetelt op het hoogste niveau terwijl het overduidelijk is dat het gewoon einde verhaal is. Verlos die man uit zijn lijden en ontbindt dat contract, dit kan je hem toch niet nog 2 jaar aandoen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #724884

  Als dit de hele Vuelta zo doorgaat bergop gaat het weer een flink PR-drama worden. De ploeg wordt nu al weer volkomen afgeslacht op social media en internationale fora..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #722732

  Eenkhoorn is wel sterk bezig in Polen, had niet verwacht dat hij vandaag in de voorste groep zou eindigen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #722220

  Dekker en Kooij erg goed in Polen inderdaad. Die lijken de kunst van het positioneren allebei een stuk beter te beheersen dan Groenewegen.

  Waar van Emden en Pfingsten mee bezig zijn is me wel een raadsel. Zowel vandaag als in de eerste etappe hebben ze werkelijk niks betekend voor hun sprinters in de finale..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #720614

  Ergens achterin de top-10 lijkt me opzich wel realistisch.
  Hij heeft het voordeel dat er een ploegentijdrit van 27km in zit en Nederland een van de beste teams heeft daarvoor, daar gaat hij zeker op de Colombianen flink tijd pakken. Al heeft hij bergop dan weer geen enkele ondersteuning.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #720306

  Volgens mij hebben ze destijds allemaal een tweejarig contract getekend. In dat persbericht over Henderson staat ook dat ze oorspronkelijk een contract had t/m 2022

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #719591

  Eigenlijk moet je Hessmann en van Dijke niet meerekenen aangezien die komend jaar in de praktijk nog als belofte gaan rijden.
  Dus dan kom je uit op 26, denk dat er nog wel 1 of 2 bijkomen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #719392

  Tim van Dijke is nu trouwens de enige renner van het Dev-team waar nog niks over bekend is. Zou me niks verbazen als ze die halverwege komend seizoen ook de overstap laten maken naar de WT.

  In reactie op: Team DSM 2021 #717568

  Dat berichtje van Leknessund kan bijna niet minder oprecht overkomen. Het is bijna net zo geloofwaardig als een gevangene die met een pistool tegen zijn hoofd zegt dat het allemaal prima gaat.

  Het enige wat ik hieruit opmaak is dat DSM zich een stuk harder opstelt en niet zomaar meer renners laat gaan zoals vroeger. Dat wordt nog lachen met alle sappige verhalen de komende jaren.

  In reactie op: Olympische Spelen Tokio 2021 #717461

  Vandaag was weer één groot drama naar typisch Nederlandse traditie.

  Pietertje doet inmiddels ook een gooi naar de titel van meest incapabele man van Nederland, al heeft hij nog wel flinke concurrentie van Hugo. Die persconferentie van vanochtend over de coronagevallen was ook weer te bizar voor woorden. Dat kan echt alleen in zo’n mislukt land als Nederland.

  In reactie op: Olympische Spelen Tokio 2021 #717132

  – Handboogschutters bezwijken onder de druk
  – 3×3 basketballers laten het afweten tegen België
  – Waterpolosters choken een grote voorsprong weg
  – Badloe wordt gediskwalificeerd in de 5e race.
  – Bertens die weer een lekker potje loopt te janken
  – De Geus faalt als regerend wereldkampioene op het moment supreme.

  Mooie score weer vandaag, Nederland is hét lachertje van de Spelen tot nu toe.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #715713

  Kan er eens een hele grote bezem door het Jumbo-Visma topic. Er zijn al maanden(jaren) een aantal figuren die geen enkele bijdrage willen of kunnen leveren aan de discussies en alleen maar lopen trollen. Waar blijven de bans?

  In reactie op: Team DSM 2021 #714754

  Het is natuurlijk hartstikke logisch en hun goed recht dat ze de renners aan hun contracten houden. Alleen ik hoop wel dat ze gaan evalueren en daadwerkelijk iets gaan doen met al die onvrede.

  Als ze gewoon vrolijk doorgaan op exact dezelfde voet gaat dat een hele giftige werkomgeving opleveren vol ontevreden en gedemotiveerde renners..

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 90)

Headlines