Aangemaakte reacties

16 berichten aan het bekijken - 1 tot 16 (van in totaal 16)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #508125

  Is er al officieel nieuws over Poels?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #506623

  Powless wel erg jammer! Misschien tegen beter weten in maar hoop dat Halvorsen nog komt, heb nog nergens bevestigd gezien dat hij elders zit… en als vervanger van Powless dan maar Ian Garrison halen.

  Ik vind t toch wel opvallend dat geen van de hele berg jonge gasten waar TJV volgens deze site een oogje op had voor TJV heeft gekozen. Weet iemand of ze mannen als arendsman en donovan wel een aanbieding hebben gedaan?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #467237

  TJV is volgens de telegraaf in gesprek met Kittel… ik zou dat wel mooi vinden. Als ze die weer echt aan t sprinten krijgen…

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #397875

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de termen die nu over de mogelijke klassieker ploeg over het forum vliegen wel heel ambitieus vind. De renners die mogelijk in de ploeg komen voor 2019 (incl. Van Aert) hebben dit jaar in die koersen nauwelijks top 10 gereden op WT-niveau. Wout 3e in strade, en 2 hoge top tien noteringen (9 en 10e). Teunissen 2e een keer en Groenewegen heeft op 1.HC niveau Kuurne gewonnen, maar dan houdt het ook wel op.

  Ik denk dat ze met al die mannen ongelooflijk attractief kunnen koersen en dat ik daar zeker lol aan ga hebben. Maar ze gelijk stellen aan QuickStep lijkt me wat ver gaan. In deze klassiekers heb je pas wat aan een collectief als ze allemaal top 5 kunnen rijden (en dus kunnen winnen). Dat ze allemaal top 10-15 kunnen rijden is leuk, maar win je nog niet mee …

  Overigens denk ik dat bij alle mannen (ook Roossen en Janssen) er nog flink rek op zit.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #389019

  Bij Bahrein al 6(!) nieuwe mensen, terwijl er nog 23(!) contracten van het huidige team niet zijn verlengt. Waaronder alle Slovenen. Gezien de samenwerking met I FEEL sLOVEnia blijf ik toch stiekem wel op Mohoric en Per hopen voor TLJ. Als TLJ geïnteresseerd is, dan lijken ze me een prima onderhandelingspositie te krijgen.

  Zoals elk jaar duurt het mij veel te lang voordat er bevestigingen komen van nieuwe renners…

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #388820

  @Rahims: weet jij wat de logica van TLJ is om niet 3 stagiairs te nemen? Ze prediken talentontwikkeling. Stagiairs laten ruiken, proeven, wennen, testen lijkt mij (als leek zijnde) heel logisch in dat plaatje passen. Niet alleen met de trainingen, maar ook met wedstrijden. Ze hebben er elk jaar maar een… (waarbij ik de chinees eigenlijk niet mee wil tellen).

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #379252

  Groenewegen heeft in het filmpje (zie post Rahims) “rugnummer” 17… Dat is het shirt van Lars Boom. Weet iemand waarom dat is?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #367379

  Toch even opnemen voor Sepp Kuss, die in meerdere berichten “er eindelijk door lijkt te komen”. In het begin van het seizoen is hij zeer bewust als pion aan het begin van de koers gebruikt om op kop te rijden en de boel te controleren. Dit om hem aan de Europese manier van koersen te laten wennen en de hardheid van een niveau hoger te laten ervaren / op te doen. Dat hij hier geen resultaten heeft gereden is dus niet meer dan logisch… in de dauphine hebben ze hem vooral in de bergen gebruikt en toen zag je hem daar ook keurig lang bij blijven.

  Ben vooral benieuwd naar Powless die mijn (wellicht onterechte) hoge verwachtingen nog niet heeft kunnen waarmaken. Al is het ook weer niet slecht wat hij laat zien.

  Ik heb wel weer zin in die Amerikaanse koersen. Altijd al leuk om te kijken, maar met LTJ-jonkies als inbreng nog net iets leuker.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #354957

  Voor wat het waard is: Timo Roosen rijdt Tour of Norway (met sprinttrein), hoogtestage, Tour of Slovenië (met sprinttrein en Roglic), hoogtestage, NK en tour als het komende programma. Bron: Timo zelf tijdens de Klimclassic gister.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #353470

  Ik ben veranderadviseur, dus weet hoe lastig veranderen is… maar voor mij terug naar het oude een goede verandering.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #338208

  Doen ze echt wel heel goed hoor die filmpjes!

  https://www.youtube.com/watch?v=PUFPqA34SPA&sns=tw

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #323692

  Ik vind de mails met race updates en de prerace interviews echt wel goed gedaan. Heeft wel een meerwaarde. (Hoop alleen dat wielerflits nu niet met een artikel komt met de tekst: “Pascal Eenkhoorn gaat na drie ritten richting Abu Dhabi weet wielerflits.” maar dat eigenlijk volstrekt overbodig terzijde…;)

  Dus Fanambassadeurs… breng de complimenten maar over, hoop dat er meer komt. Ook van achter de schermen (bijvoorbeeld het hoe en waarom van de testen, talenten die meetrainen en plannen voor zover geen concurrentiegevoelige info natuurlijk.)

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #313831

  Wat zijn de precieze regels als LTJ hun renners bestand nog zouden willen aanvullen? Renners zonder contract kunnen natuurlijk, maar mogen ze ook conti’s en proconti’s nog overnemen?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #307705

  Gesink zei daarover: “Steven zal dit jaar wel richting tour gaan, dat lijkt me wel een keer logisch.” … Clement heb ik niet gesproken, begon ook in mijn groep het toerritje, maar reed al na 1km lek.

  Overigens gaf Roglic dus aan wel ook de Tour te rijden. Gesink zei daar niets over…

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #307686

  Gesink en Roglic gesproken tijdens de fan-ride. Gesink TDU (inderdaad), geen Abu-dhabi, wel Giro in ondersteuning van Bennett en Roglic. Roglic wil 1 week WT-rondes winnen (maakt niet uit welke zei hij, maar Tirenno was de voornaamste), wil Giro voor GC en Tour voor etappes. Meest briljante was overigens zijn uitspraak dat hij zichzelf niet perse als een tijdrijder ziet… Beide zeiden wel dat de definitieve programma’s nog gemaakt moeten worden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #281968

  Als Roglic mee springt zal Sunweb hem terughalen in verdediging van de bollen. Behalve als Barguil ook mee springt, maar die staat top 10 en dat zullen Trek, UAE en Orica niet oké vinden. Hoe dan ook, met die 2 krijgen ze niet genoeg ruimte om voor de etappe te gaan. Verder heeft TLJ na uitvallen van Gesink en Bennett niemand die wel kan winnen vandaag.

  Dus prima tactiek naar mijn idee om niet mee te zitten. Morgen wordt spannend genoeg om Dylan in stelling te brengen (of al anticiperen op Sunweb die op de klim van 3 doortrekken om de sprinters te lossen en dus Roosen en Martens in de ontsnapping proberen te krijgen). Relatieve rust is op dat vlak prima, evenals voor de tijdrit een dag later voor Roglic.

16 berichten aan het bekijken - 1 tot 16 (van in totaal 16)