Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 58)
 • In reactie op: Scorito – Giro d’Italia 2022 #801866

  @ mauri maler Yates krijgt sowieso 11 pnt. Zijn plek in het algemene klassement (=8pnt) + Sobrero die wit heeft (3 teampunten). Dat punt voor het puntenklassement gaat hij niet behouden.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #778043

  Kan Scorito LeSamyn niet mee laten tellen…heb 4x €500.000 geselecteerd en alle 4 vooraan mee (De Lie, Campenaerts, Tiller en Dewulf)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702776

  @Milanjacks ik zeg niet dat hij vandaag gaat winnen maar het is een mogelijkheid om voor de winst te gaan. Iedereen mag dan zelf bepalen of hij/zij hem opstelt.

  Ikzelf interpreteer het als elke mogelijkheid die er is ga ik aangrijpen. Dus vandaag ook. Dan Martin heb ik niet dus ga voor Woods, Martin mag dan winnen en Woods daardoor 10pnt pakken. Ook goed…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702739

  https://www.flobikes.com/video/7094427-all-access-michael-woods-beat-up-after-crap-day-but-fit-to-fight-on-at-2021-tour-de-france

  Woods gehavend en gaat nu voor ritzeges en voorbereiden op de OS. Vandaag kan dan dus al zijn eerste mogelijkheid zijn…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #694944

  Dit is precies Ewan zoals ik me voorstelde…kan niet winnen dus laat lopen. Dat zal hij in de Tour ook doen. Alleen wat is het alternatief…Alpecin Fenix zal toch wel voor Merlier gaan dus fietsen we die er in. Cav voor 3 miljoen of minder idem dito.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #694561

  Kung verliest meer dan Carapaz, iedereen klikt hem er uit…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #691711

  Gaudu is gisteravond van de lijst bij PCS gehaald…net als Landa en WvA (die is net weer teruggeplaatst).
  Ik heb mij nog niet helemaal ingelezen over Gaudu maar heb hem er wel voorlopig ingeklikt. Aankomsten in de eerste week zijn wel lekker voor hem en zou lange tijd mee moeten kunnen in het hooggebergte.
  Jongerenklassement is zonder uitval voor Pogacar, daarachter is het koffiedik kijken…McNulty zou als hij lang meegaat ook 2e kunnen worden. Paret-Pientre liet in Dauphine zien ook aardig mee te kunnen.
  Mijn team staat voorlopig zonder Thomas, WvA en vd Poel…zelfs in mijn ogen te weinig JV. Nog 3 weken puzzelen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690123

  En ze wonnen het ploegenklassement, vergeet dat niet.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690119

  Valverde gaf in de Netflix docu aan dat hij zijn laatste Tour aan het rijden was…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #683986

  En met Guerreiro is bijltjesdag compleet. Nog 12 renners over

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #683687

  Cavagna hier zelfs kopman. Gaat een grote groep rijden dus kopman zal geen klap uitmaken…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681589

  Fiorelli de held zit er gewoon bij…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681326

  @Jori

  Quote:
  Bilbao, tja, als je de nummer 10 van Strade al niet meeneemt, dan ligt de lat wel pittig hoog :p

  Dit weet iedereen dat hij 10e werd alleen was Strade aan het begin van het seizoen. Vorm op dit moment vind ik ver te zoeken, wel iets waar je rekening mee moet houden. Dit bedoelde ik met kleurloos van zijn kant.
  Wat betreft Soler misschien inderdaad gekleurd door een etappe waar je hem verwacht.
  We hebben nog een nachtje…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #681285

  @Jori net ook die voorbeschouwing gekregen maar die hebben het halve peloton sterren gegeven, als of ze niet konden kiezen.
  Voor mij gaat het een klein groepje die vooruit blijft met daarachter de AK-mannen. De AK mannen die ik in mijn team heb (Yates, Bilbao en Soler) rijden alleen een beetje kleurloos rond om ze direct er in te klikken. Ook Ringel S overtuigt niet voor het kopgroep scenario. Zit er zelfs over na te denken om Oliviera en Cavagna er in te klikken…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #679108

  Ik volg Karsten en stel Guerreiro gewoon op.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #678982

  Iemand al iets van de held van het forum Fiorelli gehoord over zijn plannen? Hij kan toch niet alle dagen meestrijden voor de overwinning/ereplaatsen.
  @Atapumafanclub ik ga voor de zekere punten van de renners die ik heb + aanvallers.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #674896

  Vandaag een mooie sprint gezien wat goed uitvalt. Sagan had nog wel een straf kunnen krijgen in mijn ogen voor de schouderduwtjes die hij gaf. Teams zonder Ewan zijn spekkoper en hij bevestigt direct mijn keuze om hem niet mee te nemen…als hij niet goed zit laat hij lopen. Met 298pnt gestegen naar 97,6%.

  Morgen alles op Sagan!
  Sagan (c)
  Buchmann
  Grosschartner
  Almeida
  Evenepoel
  Sivakov
  Foss
  Champoussin
  Nizzolo

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #674497

  @JesperRenrad dan kan je toch ook je eigen vraag beantwoorden. Fiorelli gaat sprinten zeg je zelf, waar verwacht je hem dan? De 6pnt voor Almeida is plek 18 in de sprint…verwacht je hem hoger dan hem meenemen, verwacht je hem lager dan Almeida.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673977

  Ik zal hieronder ook maar eens mijn team posten. Post niet vaak maar dit is puur om mijn keuze goed te praten…
  Evenepoel geeft zelf aan dat hij het plezier in fietsen wil terugvinden. Dit kan in mijn ogen in de eerste ITT van vandaag en bijvoorbeeld etappe 4 (lekker knallen). Daarnaast met Almeida en Cavagna genoeg mogelijkheden op teampunten.
  Almeida pakte vorig jaar genoeg punten en zal dit in de eerste 2 weken ook zeker genoeg gaan doen. Zal in week 3 niet bij de beste klimmers behoren maar wel genoeg voor plek 5-8 in het AK.
  Yates de in mijn ogen onbetwiste favoriet voor de titel. Zal wel er voor moeten knokken maar dat gaat wel lukken.
  Buchmann staat er eigenlijk vanaf het begin in. Gelezen dat hij net zo in vorm is als vorig jaar voor zijn val. Kan door Groβschartner naar voren te schuiven aanklampen bij de trein van de leider en zo geruisloos meesluipen naar de top. Sagan zit natuurlijk ook in zijn team.
  Vlasov kan top5 eindigen en dus ook kort in het jongerenklassement. Een van de betere klimmers maar zal wel moeten aanvallen.
  Soler jammer dat hij zo sterk reedt in Romandië want hij stond er al een tijdje in. Nu zullen wel meer hem hebben genomen. Zal net als Almeida voor 5-8 rijden maar kan wegrijden omdat niet iedereen hem als gevaar ziet.
  Sivakov Bernal zal uitvallen of er door zakken en Sivakov zal het kopmanschap overnemen. Moet hij wel op zijn fiets blijven zitten.
  Bilbao Hier veelvuldig besproken maar zal in zijn kracht rijden, als knecht. Kan daardoor kort eindigen.
  Groβschartner een koopje vind ik. Punch etappes kort, meerijden met de voorste 15 in een berg etappe en dan kort sprinten. Sagan en Buchmann in zijn team, hij moest mee.
  Guerreiro bij punch etappes vooraan eindigen en aanvallen als het nodig is voor de punten maken hem kanshebber nr1 voor de bergtrui.
  Cavangna topfavoriet voor de ITT (dit i.t.t. de in mijn ogen te dure Ganna).
  Foss tijdrijder met pluspunt in de bergetappes mee te kunnen doen.
  Oliveira structureel voor tijdrijden in grote ronde een topnotering. Kan dit ook nog na 3 weken.
  Sagan die moet gewoon mee. Laat weer een beetje oude vorm zien en dan is dit parcours op zijn lijf geschreven.
  Groenewegen knop om en (hopelijk) scoren. Dit is meer omdat ik het hem gun!
  Merlier Alpecin is debutant in een grote ronde en zal zeker willen scoren, Merlier is dan de gemakkelijkste mogelijkheid omdat hij erg sterk is en dat dit seizoen heeft laten zien.
  Nizzolo kanshebber voor het paars omdat Ewan (zeker sneller) Milaan niet gaat halen. Kan hem in dezelfde etappes ook kopman maken.
  Kanter meeste twijfel over hem. Wilde Vendrama maar dit besloot iets anders te doen dan ik dacht. DSM verwacht hem in ieder geval in de sprint.
  Champoussin goedkoop om mee te nemen in punch etappes, aanval en evt. als opvulling voor mijn bergteam bij teveel uitvallers.
  Fiorelli zal echt wel gaan sprinten.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #671733

  Narvaez mee bij Ineos…die kan nog wel eens met een uitgedund peloton gaan sprinten. Nu alleen nog even afwachten wat de prijs is en wat INEOS van hem verwacht…

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #670257

  Mooie discussie over etappe 4! Denk ook dat er wel doorgetrokken gaat worden en dat we een selectief groepje vooraan krijgen waar niet de nummer 1 t/m 5 van de ITT bij gaat zitten.

  Een andere vraag is: Kan je met Sivakov, Martinez en bijvoorbeeld Ganna het thuislaten van Bernal oplossen. Als Bernal goed is zullen Sivakov en Martinez moeten werken maar toch misschien top 10-15 in AK rijden. Als Bernal niet goed is of uitvalt (hangt wel af wanneer) zullen deze twee toch wel boven komen drijven in de top10 of elke dag in de aanval gaan. Ganna zal natuurlijk door een groot gedeelte van de spelers gekozen worden.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #670111

  Interessante discussie over het aantal sprinters. Ik heb er zelf 5 (twijfel over een 6e) waarvan 4 kleppers en 1 (of 2) kleintjes mijn tijdritteam wat groter gemaakt zodat ik in etappe 2 met teampunten ook kan opvullen. Zoals Nasibal al zegt, als je één duidelijke kopman hebt en deze presteert zit je bijna al gebakken.
  Een verzwakking van je sprintteam is een verbetering van je klimteam en vice versa…je moet zelf kijken waar je je voorkeur aan geeft.

  Over DSM heb ik na het onduidelijke beleid over kopmannen niet meer nagedacht. Beide mannen zijn ook onduidelijk of ze in dit toch wel sterke deelnemersveld wat kunnen…dan kies ik liever de combo Landa/Bilbao of een enkeling van hen. Voor die discussie hoeven we alleen maar een paar pagina’s terug.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #667616

  Ok…
  * klimteam zonder Bernal en Evenepoel voelt niet goed.
  * sprintteam zonder Ewan voelt niet goed
  * tijdrit zonder Ganna voelt niet goed
  * allemaal meenemen en dan een sterk team overhouden lukt niet….
  Gelukkig nog 2 weken en hopelijk nog wat glimpen van vorm bij renners in de ronde van Romandië .

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #661905

  (Waarschijnlijk) 5 man aan de start:
  1e kopman: Bennett
  2e kopman: Kristoff
  3e kopman: Philipsen
  Verder nog Pollit en Campenaerts (nog niet zeker)

  Bennett meegenomen voor Brugge en deze koers…dus ga voor 2 uit 2.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2021 #655545

  Het wisselen van de kopmannen draait op volle toeren, nog 1,5 uur dubben wie 1 en wie 2…Flip komt bij mij op 3. Verder nog een mooi rijtje met Bling, van Avermaet, Stuyven, Wellens, Kragh, Barguil. Mocht de 0,1% kans op een groepssprint gaan gebeuren zijn Kristoff en Bennett kanshebbers…owja en Campenaerts…

  Nu EF niet meer meetelt is Kristoff toch minder belangrijk geworden…Pidcock en Merlier hebben er lang niet ingestaan bij de selectie maar door Kristoff vervangen…zonde maar part of the game. Spelletje blijft leuk en op voorhand wist je dat als een koers niet door zou gaan of verplaatst zou worden je hier problemen mee ging krijgen. Ik wilde nog een kanshebber in EF hebben…er zijn zat teams die die punten daar laten varen = ook een tactiek.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 58)

Headlines