Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 272)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #572991

  @matxin, uiteraard zijn ze daar mee bezig. Maar dan wel als een professionele organisatie die ook in zeer zware omstandigheden niet in emotie handelden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #473190

  @assen
  Het was ook niet mijn bedoeling om die renners gelijk ter discussie te gaan stellen, het was meer een vergelijking.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #473163

  1. van Emden
  2. Gesink
  3. Kruiswijk
  4. Bouwman
  5. Lindeman en leezer

  Van emden ben ik gaan volgen sinds hij tijdens een bergrijdrit in de giro 5 jaar geleden zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Ik stond met mijn vader een paar honderd meter verderop, zonder enig idee wat er gebeurd was. Iedereen kwam stoicijns en zwetend voorbij fietsen en toen was er opeens jos die met een dikke grijns en naar de volgwagen schreeuwend voorbij kwam zwalken. Sindsdien ben ik hem steeds meer gaan waarderen en heb ik een zwak gekregen voor de sterke knechten die het verschil kunnen maken tussen winst en verlies, zonder dat ze er zelf veel aandacht voor krijgen.

  Daarom snap ik ook niet zo goed dat lindeman hier de laatste week zo vaak ter discussie staat. In parijs-nice was hij tijdens de waaieretappes erb belangrijk voor groenewegen, vandaag doet hij het tempowerk in de kopgroep voor tolhoek. Volgens mij draait hij een beter sezoen dan bijv De Tier, Martens, Hofstede of Powless (mijn inschatting, knechten beoordelen blijft lastig). Ik hoop in ieder geval dat Lindeman blijft

  Ps @ rahimns: ik ben ook benieuwd naar jouw persoonlijke favorieten en de reden daarachter.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #430429

  @alfredoBinda
  Dan neem je wel de wt-ranking als het uitgangspunt voor succes. Onterecht naar mijn mening. Zeker zolang degradatie nog niet mogelijk is, heeft deze ranking maar een beperkte waarde.

  Blijft staan dat de australische campagne tegenvallend is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #429615

  Het hoeft niet per se in valencia, maar het is toch volledig logisch dat groenewegen ook in de voorbereiding koersen rijd met complete trein? Ze zijn twee jaar bezig met het optimaliseren van de sprint en hebben nu een wereldtopper in huis, die kan je niet meer afschepen met 1 a 2 mannetjes.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #425892

  Top 10 voor bennett en één a twee ereplaatsen voor Van Poppel lijkt mij ook realistisch. Misschien lindeman of hofstede een keer op avontuur sturen, zou leuk zijn

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #425390

  @random wielrenner
  Ik denk dat Leezer inderdaad het hele jaar zal moeten knechten, de klassementsmannen door de vlakke etappes loodsen. Moeilijk te beoordelen hoe goed hij daar in is, het is een van de meest onzichtbare rollen. Enige waar je op kan bouwen is dat hij dit al enige jaren doet, blijkbaar naar tevredenheid van de coaches

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #425389

  @kelderfan
  Ik denk ook niet dat het beleid betreft de talenten veranderd is. In het interview met taco vd hoorn geeft hij ook aan dat al weet welke rol hij per koers gaat krijgen: knecht, vrij of kopman. Dat zullen ze bij de klimtalenten ook zeker hebben gedaan, er zijn ook als groenewegen een plek in catalonie inneemt nog meer dan genoeg mogelijkheden.

  Je kan de aanwezigheid van groenewegen in catalonie trouwens anders verklaren: hij ontwikkelt zich zo goed dat je hem niet meer blij kan maken met kleine rondjes in noorwegen of slovenie, hij en het team willen wt-overwinningen halen!

  Jij hebt het trouwens regelmatig over de kansen van daan olivier, ik vraag mij af hij nog veel kansen voor zichzelf gaat krijgen. De status talent is inmiddels ontgroeid en vorig jaar heeft hij te weinig vooraan gereden om een vrije rol op te krijgen (zoals bijv Kuss en Bouwman wel hebben gedaan). Hij heeft een jaar gekregen van TLV om te bewijzen dat hij een nuttige klimknecht kan zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #425321

  @rahimns
  Snap ik en ik snap het team ook prima gezien de sponsorbelangen en imago. Voor mij is het alleen jammer want juist de persoonlijke kant achter de sport vind ik het leukst en dat weten ze steeds meer af te schermen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #425315

  Als meelezer mis ik ook steeds meer de inside bijdragen van bijvoorbeeld Roelien of rahimns en discussies over andere onderwerpen dan de wedstrijdselecties of aankopen. Als niet elk item binnen 4 reacties weer gekaapt wordt, zou ik graag vaker meelezen en zelf gaan posten

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #414922

  @luckyloek
  Zelfs de referentie naar groundhog day heb ik vaker voorbij zien komen

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #385837

  En uitdindelijk vetrok cavendish vanwege het gebrek aan ondersteuning en de constante focus op het klassement

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #384502

  Kan iedereen wel moeilijk doen, maar ik vind het een schitterende tactische vonds, gewoon een extra tijdrijder toevoegen

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #381810

  Olivier is inderdaad een groot twijfelgeval. Hij heeft wel een paar leuke races gereden, maar over 2 jaar gezien is het allemaal niet zo bijzonder. Ik neig niet verlengen.

  Laurens de plus lijkt mij een goede aankoop.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #376965

  Jan maas tot het einde van het seizoen als stagair bij tlj. Ik ben benieuwd!

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #375279

  @Poeksel
  Daar is een paar jaar geleden ook over gesproken, als ik het mij goed herriner was de conslusie toen dat het 1 a 2 jaar zou duren om hem om te turnen tot profwielrenner.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #370079

  @jesse
  Ik heb pcs als bron gebruikt, misschien is het daar niet goed verwerkt. Zou mooi zijn als hij blijft!

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #370072

  Ik verwacht ook dat de meesten bij zullen tekenen, maar er zijn toch ook wel wat meer vraagtekens: bennett en battaglin kunnen wellicht meer gaan verdienen bij een andere ploeg, bij gesink en boom verwacht ik een lager salarisaanbod en clement is fysiek een vraagteken, al heeft de ploeg daar natuurlijk veel meer inzicht in dan wij hebben.

  Betreft de knechten vind ik het heel moeilijk in te schatten, omdat ze ook heel goed werk kunnen doen terwijl ze onzichtbaar zijn. Persoonlijk valt de ontwikkeling van olivier mij tegen en ik denk dat wagner ook op het randje staat.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #370056

  Voorlopig ben ik vooral benieuwd welke renners blijven en wie weg gaat. Pas dan kan je een realistische inschatting maken hoeveel en welk type renner je aan moet trekken.

  De aflopende contracten (volgens pcs): battaglin, bennett, boom, clement, de tier, gesink, lindeman, olivier, tolhoek, van emden, van hoecke, wagner, wijnants

  Welke renners verwachten jullie volgend jaar nog bij de ploeg?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #360133

  @vlek
  Zie interview met jos van emden. Die zat per ongeluk mee toen hij even doortrapte op kop van het peleton.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #334317

  @schipperaar
  Met die laatste zin heb je de kern te pakken. Ik houd ook veel meer van veelzijdige coureurs zoals dumoulin of kwiatkovski. Dat wil echter niet gelijk zeggen dat een keuze voor het pure sprinten een foute is.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #333291

  @rahimns op de vorige pagina. Zoals vlek en jij het daar verwoorden ben ik het volledig met jullie eens, ik zag ook wel een aantal reacties in het nieuwstopic en hier die ik wel erg positief vond.

  En ik hoop zeker dat Van Emden gaat verlengen, een van mijn meest favoriete renners.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #333214

  Ik kan prima begrijpen dat ze hier geen resultaat halen, want dit is geen (type) koers waar tlj zich op focust. Maar laten we ook niet te snel tevreden zijn, daar is het presteren ook weer niet naar.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #321265

  @kelderfan. Nee, dat is niet te vergelijken en die vueltarit was een prima prestatie. Echter heeft hij in zijn twee jaar bij TJL nog nooit, dus ook niet in andere minder bezette koersen, top 20 gereden. Je kan je blijven focussen op 1 goede rit of je kan naar het geheel van zijn prestaties kijken.

  Als je van je favoriete renners hun beste prestatie pakt en alles daar mee gaat vergelijken, dan krijg je onrealistische verwachtingen en teleurstellingen zoals vandaag.

  Ps. Ik wil bouwman ook weer niet te veel naar beneden halen. Ik houd juist van trouwe sterke knechten en bouwman lijkt mij met een beetje meer ervaring prima geschikt voor een rol zoals tankink of clement die hebben

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #321257

  @kelderfan
  Als hij nog nooit vanuit het peloton in de top 20 heeft gereden dan is het inderdaad ridicuul om nu te zeggen dat hij erbij had moeten zitten.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 272)

Headlines