Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 31)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #707863

  Krijg je met die (sm)berige discussies.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #669975

  Ben benieuwd naar het verhaal.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #625626

  Gesink zijn contract wederom goed waargemaakt. Kan met een goed gevoel aan dit korte hevige seizoen terugdenken. Martens berewerk, maar Martin is duidelijk beter. Hofstede weliswaar niet beslissend, maar hij zat er toch maar mooi. Bennett echt op zijn tandvlees en ook bij Kuss ging de kaars uit. Maar Roglic is niet alleen beter, maar m.i. stressbestendiger en handiger in het vinden van bondgenoten dan Dumo. Die raar door het ijs zakte deze ronde. Hoop dat volgend jaar beter wordt voor hem. Rogla’s oprechte respectvolle manier van optreden naar zijn concurrenten helpt hem. En wierp vandaag zijn vruchten af. Vingegaard heeft mij positief verrast, goeie ronde voor deze jonge Deen. Wat een seizoen voor TJV!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #622940

  Roglic in het rood en wel behoorlijk. Genoten van deze etappe, het ploegenspel, de sleurende Gesink en Vingegaard, de kwieke Kuss en de mooie plaatjes. Hoop dat Roglic de inspanningen nu wel afmaakt. Staat er goed voor.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #608030

  Toch blijft het behoorlijk gissen naar de vorm van Tolhoek.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593182

  Begrijp niet dat Kuss achter Roglic gaat rijden als je nog met twee knechten zit. Nu valt er een vacuüm als Tom met zijn ellebogen gebaart. Of Roglic moet er zelf vandoor moeten gaan en Kuss laat dan achter hem een gat vallen. Nu ging het helaas wat klungelig.

  In reactie op: Team Sunweb 2020 #591418

  Hoge gunfactor! En dit kon de ploeg zeer goed gebruiken met al die vakantie-ellende.

  In reactie op: Maak Tour de France aantrekkelijker #587819

  Die drie weken worden in de huidige wereld een te lange periode. Met minder doping zijn er minder pijlen af te schieten. Zo wordt het steeds wachten, wachten. Net zoals die hele lange etappes. Het parcours tekenen wordt steeds belangrijker zoals vandaag bleek. Waarom niet bovenaan de Lusette geëindigd. Een tijdrit in het begin veroorzaakt tenminste verschillen, die er nu niet zijn. Maakt dat renners ook sneller uit de schulp komen. Je hebt maar twee weken.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #577010

  Zal al eerder gevraagd zijn, maar waarom is er in de app geen volgtopic?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #576677

  Wat een dag! Evenepoel het ravijn in, maar gelukkig niet te zwaar gewond. Een nietsvermoedende dame die diep in de finale, bruusk onreglementair van haar lijn afwijkt en een afdaling met gevaarlijk grint en achterstallig onderhoud. Roglic, de daler pur sang die de Dauphine niet leek te kunnen verliezen, is nu voor morgen een groot vraagteken. Kruijswijk crasht met een ontzette schouder en dat doet pijn, zeker bij zulke brede exemplaren. Verder nog wat Bora’s down. Man man. Bennett klasse, maar de Kiwi redt het net niet tegen de Ferrari.
  Blijft een keiharde sport waar we zo van houden en wat zo gemist werd de afgelopen tijd. Maar ondertussen is het voor ons volgers ook weer ouderwets afzien. Behouden koers voor alle renners de komende tijd. Heb even meer dan genoeg valpartijen gezien.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #575781

  @rawolf ‘Enige die ik voorlopig enigzins vind tegenvallen is Gesink. Maar heeft wel een belangrijke rol als wegkapitein en is betrouwbaar. De andere 7 lijken allemaal in goede vorm.’

  Hoe kom je daar nou bij. Gesink komt op mij juist heel overtuigend over.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #575436

  @Goldone123, geen paniek, bedoelde een steekje van jaloezie op zijn winnende ploegmaten ;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #575427

  Begreep uit onbetrouwbare bron, dat toen Bennett via de ploegleiderswagen op de hoogte werd gebracht van de zege van Wout, hij toch weer een steekje voelde. Het zal toch niet weer hè, maar hij voelde wat anders. Al kost het me wat ribben uit mijn lijf, winnen wil ik ook. En zo geschiedde. Wat een topdag voor TJV. Congrats!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #526476

  @leendert, hoop dat Tolhoek nog een stap maakt, net als Teunissen. En dat Dylan zich nog wat makkelijker gaat positioneren. Maar bovenal zou het me niet verbazen als Roglic, gezien zijn ontwikkeling, in de tour van 2020 echt meestrijdt om de zege. En hoop dat Tom zich vooral ontwikkeld door zich niet teveel uit de tent te laten lokken (dat stoïcijnse van Roglic is top, zijn interviews een stuk minder) en weer met plezier koerst. Of dat als knecht van Roglic gaat lukken betwijfel ik. Benieuwd hoe Laurens Ten Dam hierover denkt.
  Overigens jammer dat Tom de Giro niet rijdt. Had TJV twee keer meegedaan om de overwinning. However, zin in 2020. De winterstop duurt inmiddels lang genoeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #513266

  Roglic goed, Mollema beter. Het is hem gegund, had je goed gehoopt @assen.

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #494894

  Weet iemand hoe het herstel verloopt van de blessure van Dumoulin?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485266

  En hij zou zo aardig zijn die Bennett. Nou het filmpje toont ook een andere aard, net als dat elleboogje van die Quick stepper. Gele kaart waardig?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #459709

  Leezer een extra tiramisuu verdient vanavond.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #456965

  En juist daarom zou het de ideale knecht zijn om Roglic aan de overwinning te helpen misschien.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #454487

  Gewoon Powless meenemen en hopen dat hij zijn naam geen eer aan doet.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #450916

  Beetje gele bril op vrees ik. Respect voor wat Wout liet zien. Maar de sterkste in de koers was hij niet. Dat leken mij toch eerder Politt en Stybar. Sagan had ook de koek opeens op, die leek ook heel sterk.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #397712

  Kruijswijk deja vue met betrekking tot de eerste Giro week van zijn topjaar. Voorin, scherp en alles overziend. Hoop op meer!

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #392578

  Ik zie duidelijk een vlek op dit mooie TLJ seizoen en dat is deze Binck tour. Die was gewoon niet goed, punt.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #389901

  Ha, de klimtrein van TLJ wordt idd steeds imposanter: Roglic, Kruijswijk, Gesink, Bennet, Kuss, Tolhoek, Bouwman, Olivier, De Tier, Battaglin…. heb verbaasd naar de overmacht van Kuss zitten kijken. Wat een power en aanvalslust. En leuk om Bouwman zo te zien sleuren. Zat helemaal kapot, maar bleef op de grote molen toch maar tempo maken.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #385549

  Hulde aan TLJ. Klasse tour gereden. Definitieve doorbraak van Roglic. Steven die bevestigt, net als Dylan en bovenal genoten van Gees. En bij het kader TLJ is een tikkie respect voor Tom erg op zijn plaats.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 31)

Laatste nieuws