Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 377)
 • In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #622134

  Ach ja, Pinot en Martinez met dezelfde prijs doen het niet veel beter dan Valverde :P

  Had de klassementsrenners hier niet verwacht. Met 4 renners in de top 5 toch lekker gescoord, maar jammer dat bijv. Mas er niet in heb. Wel lekker dat Stannard zo goed eindigt. Benieuwd naar het weekend!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #619702

  Met uiteindelijk de eindafrekening die er, zoals verwacht, zwaar inhakt geeindigd op een miezerige 68,7%. :( Stond aan het einde van de 1e week nog rond de 97%, maar het is daarna enkel nog bergaf gegaan. Pijnlijk, maar niks aan te doen. Snel vergeten. Gefeliciteerd aan degenen die in deze chaotische ronde het bekertje hebben gehaald! See you bij de volgende ;)

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #619690

  Aii, die aanvallers ervoor en Roglic als cap doen zeer. Ook al die zekere punten van de Jumbo mannen weg nu. Wel mooi om te zien dat Gaudu er door komt en dat ook De La Cruz zich goed laat zien.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #619273

  Vanaf anderhalve week geleden geen etappe meer gestegen. Geen Almeida betekende automatisch een lage klassering. De ochtend van de deadline gewoon teveel getwijfeld en onnodige veranderingen gemaakt aan mijn team. Het toppunt daarvan was het bekijken van mijn team na de deadline en opeens tot verbazing constanteren dat Hindley, na heel lang erin te hebben gezeten, niet meer erin stond. Ik was compleet vergeten dat ik hem eruit had geklikt. Dat blijkt nu fataal. Almeida durfde ik niet aan, kende hem niet echt en vond 2,5 mil veel voor iemand die na de coronabreak pas presteert. Als je die 2 mannen mist, een groot deel van je bergteam uitvalt en andere mannen niet opleveren wat je er van verwacht (Nibali & Majka), is 75% op het moment het hoogst haalbare. Gelukkig niet teveel fouten in dagselectie gemaakt, als je Vendrame vandaag op plek 5 (!) even buiten beschouwing laat ;) . Heb in ieder geval geleerd niet teveel last-minute veranderingen aan je team te maken.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #617925

  Wat mij betreft prima dat dit spel een andere opzet dan de grote rondes heeft. Ik vind persoonlijk het zoeken naar de balans zoeken tussen de heuvel-, sprint- en kasseirenners een leuk element. Dit jaar waren er, door het afgelasten van koersen en de onduidelijke programma’s van renners, nogal wat spelbrekers die het erg lastig maakten. Ik denk zelf dat dit voor het grootste deel heeft bijgedragen aan de grote geluksfactor. Wel denk ik inderdaad ook dat het kopmansysteem aangepast mag worden. Het bewijs daarvoor was afgelopen woensdag, waarin ik de winnaar en nog een aantal renners in de top-10 in mijn team had, maar niet goed scoorden door mijn kopmannen die uitvielen. Dan wordt de factor geluk inderdaad te groot.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #617915

  Ook ik heb wat foutjes gemaakt vandaag in mijn opstelling maar soit, sla mezelf er niet perse om voor de kop. Goed om te zien dat Vlasov en een aantal anderen vandaag wat tekenen laten zien van vooruitgang.

  Loop alweer een beetje achter de feiten aan merk ik wel, doordat ik alternatieven heb voor mannen als Dan Martin, Soler en alt ß. Ik lees hier dat best wat mensen die die renners in hun selectie hebben, waar ikzelf mannen als Gaudu voor in de plaats heb. Hoewel het misschien vroeg is om zulke mannen op basis van 3 etappes af te schrijven, kan je toch al aardig wat punten mislopen. Dan Martin heb ik nooit overwogen, omdat hij toch aardig matig reed afgelopen jaar/jaren. Ook Großschartner had ik er nooit uitgepikt als pareltje. Vraag me af, en dan vooral bij Dan Martin, hoe jullie daar dan bij hebben bedacht dat hij het nu wel goed zou gaan doen. Iemand die dat wil toelichten wellicht? Dan heb ik de komende rondes wat meer een idee waar naar te kijken.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #617709

  De daling blijft doorzetten, nu ook onder de 80% gedonderd. Beter gaat het niet meer worden. op Scorito-gebied een ronde om héél snel weer te vergeten…

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #616855

  Ondanks Lampie en de nummers 3&4 in mijn team net niet dat gouden bekertje gehaald. Helaas, al ben ik met 98,7% nog dik tevreden als je ziet wat voor bizar spel dit eigenlijk was!

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #615693

  In tegenstelling tot de Giro niet superveel keuzestress gehad. Ben pas eind vorige week, toen een groot deel van de renners en budget duidelijk was, begonnen met puzzelen. Het budget was imo te ruim. Nu krijg je dat iedereen, zoals Pietje Precies al zei, grotendeels dezelfde kern heeft.
  Mijn selectie:
  Roglic
  Carapaz
  Dumoulin
  Valverde
  Mas
  Vlasov
  Kuss
  Gaudu
  Sosa
  Geen opvallende namen. Roglic heb ik er een tijdje buiten gelaten, maar dit voelde niet goed. Had ook een tijdje Pinot erin ipv Dumoulin, maar wat ik gister over hem las was weinig overtuigend. Gaudu er toen wel ingezet. Als hij voor eigen kans mag gaan (zoals wel gecommuniceerd is), zie ik hem wel doorbreken deze ronde.

  Formolo
  De La Cruz

  Van beiden verwacht ik toch wel wat. Formolo heeft zich afgelopen 2 jaar als een sterke man in het middengebergte/heuvels getoond. Past mijns inziens goed bij het parcours. Klein vraagtekentje vanwege het uitvallen in de Tour. De La Cruz was erg sterk in de laatste week van de Tour en voor 1mil denk ik dat hij het geld wel waard gaat zijn.

  Ackermann
  Aberasturi
  Stannard
  Kanter
  Aranburu

  Ben bang dat mijn sprintteam misschien toch wat magertjes is. Als je echter bijv. etappe 10 bekijkt, die opgeschreven staat als sprintetappe maar stiekem nog aardig oploopt in de laatste kilometers, denk ik dat je met mannen als Aranburu ook wel een eindje komt. Stannard is allround en ik heb hem dus de voorkeur boven zijn ploegmaat Smith gegeven.

  Riabushenko
  Mohoric
  Cavagna
  Bagioli

  Riabushenko maar door 1 procent gekozen zie ik. Echter kan hij prima aankomen en kan goed een heuveltje over. Heb hem gekozen als darkhors(je). Cavagna voor de tijdrit en als opvuller in de sprinterappes en Mohoric als aanvaller. Bagioli ook voor de heuvels gekozen.

  Hopelijk kan deze Vuelta gewoon compleet verreden worden zonder teveel spelsabotage door corona en valpartijen. Veel plezier allemaal!

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #614867

  @madeinstars Precies! Heb die ochtend nog een hoop zitten puzzelen en toen uiteindelijk toch de gok maar genomen en hem meegenomen. Dat pakte goed uit.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #614857

  Mijn team staat! Ga er niet meer aanzitten en zeker geen interviewtjes meer lezen. Last-minute veranderingen na het lezen van een interview pakken bijna nooit goed uit. Ik heb van de week besloten Pinot toch nog een (laatste) kans te gunnen. Als die goed is, pakt hij een sloot punten die je niet wil missen. Punten die ik Dumoulin minder snel zie pakken, doordat Pinot vaak toch wat vaker van voren te vinden is.
  Nu mijn team compleet is, valt mij wel op hoe ruim het budget eigenlijk is. Weinig dure mannen die je thuis hoeft te laten.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #613624

  Ook vandaag niet weten te stijgen helaas. Ik vrees dat het tij komende week niet meer te keren gaat zijn voor mij. Eigen schuld, Almeida niet durven te kiezen is funest gebleken. Heb in ieder geval geleerd dat je de jonkies tegenwoordig de voordeel van de twijfel moet geven!

  Heb wel het idee dat ik op een paar foutjes na wel het optimale uit de selectie die ik heb haal.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #612289

  Vind deze ronde lastig in te schatten. Ik moet zelf zeggen dat ik het budget dikke prima vind. Twijfel toch vooral wel over enkele renners (eigenlijk vooral de jonkies) of ze na de Tour nog wel zo super gaan zijn in de Vuelta. Van de wat oudere renners verwacht ik toch dat dit geen probleem moet zijn met de beperkte aantal koersdagen die ze nog maar gemaakt hebben dit seizoen.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #611016

  Ik heb helaas ook een sloot punten laten liggen door bepaalde mannen niet op te stellen. Daardoor weer enkele procentjes gezakt. Mijn interesse in deze scoritoronde begint wel wat af te nemen met die corona die het nodig vindt de koers te vervalsen..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #609241

  Ik had gehoopt vandaag nog even, net zoals afgelopen sprintetappes, een paar procentjes te stijgen als buffertje voor de bergetappe van morgen, waar ik ongetwijfeld weer onderuit ga. Maar helaas, in plaats daarvan een procentje gezakt, doordat de grote mannen er niet voor wilden rijden en mijn kopman die het niet de moeite vond te sprinten voor de punten.
  Morgen gaan de klappen aan mijn kant vallen ben ik bang. Ach, voordeel is dat ik weinig verkeerd kan kiezen met het aantal klimmers die ik heb..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #608652

  De sprintetappes zijn lekker scoren voor mijn ploeg kan ik ondertussen wel vaststellen. Zit nu lekker in de lift omhoog, maar ben bang dat de 3e week een aardige tegenvaller gaat worden..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #607277

  Oei, pijnlijk dat McNulty en Knox opeens minuten verliezen.. Hoopte dat ze allebei nog een tijdje mee zouden blijven doen hoog in het klassement.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #606658

  Vandaag prima dagje. Leuk dat Brandon nu ook sprinter is, had hem helaas niet in mijn dagopstelling gezet.

  Denk voor morgen maar Nibbels als kopman met o.a. die afdaling op het eind. Wilco is ook een interessante pick. Die klim is best een loper dus het zou hem wel moeten liggen. Zit nog te twijfelen over het opstellen van Yates. Als gisteren ‘slechts’ één slechte dag was, is morgen meteen een mooie mogelijkheid om er op los te hameren. Betwijfel alleen zeer of hij daar al toe in staat is.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #605793

  Nou, deze ronde kan de prullenbak in ben ik bang! Te zwak bergteam / de verkeerde mannen als de verhoudingen zo blijven.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #605132

  Oei, dat terugzetten van Alaphillipe heeft me geen goed gedaan. Procentje gedaald, waar ik met Flip op 2 nog was gestegen. Verder was dsq wel terecht wat mij betreft. Op naar de Brabantse Pijl en dan de sprintkoersen! Betwijfel nog steeds of ik daar wel genoeg op heb ingezet, dus zie mezelf komende koersen nog best wat dalen.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #605114

  Vandaag een heel stuk beter dan gisteren. Gelukkig Peter er toch in gelaten. Morgen de Etna. Nu Vlasov uitgevallen is, heb ik nog maar 9 klimmers. Dat is toch al wel snel aardig krap.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #604671

  Conti zou hier toch ook goed moeten kunnen rijden. Zit alleen te twijfelen of ik het een plek waard vind, als je daar ook een Kelderman kan zetten. Die is misschien iets puntzekerder.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #604519

  Morgen is een typische Vendrame etappe, ja. Sterk genoeg om te winnen betwijfel ik dan weer. Maar als je hem hebt zou ik hem in je etappeselectie zetten.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #604515

  Nou, zo’n slechte start heb ik nog nooit gehad. 186 punten helaas. Maar goed, deze tijdrit was een aardige loterij met die plotselinge weersveranderingen. Ik heb niet eens punten laten liggen met een foute opstelling. Hoeft voor de rest van de Giro nog helemaal niks te zeggen natuurlijk.
  Over mijn ploeg heb ik tot de allerlaatste minuten flink getwijfeld. Vond het moeilijk een goede balans te vinden. Wanneer ik tevreden was met mijn klimteam zag ik dat mijn sprintteam wel extreem mager was en vice versa. Uiteindelijk is het volgende eruit gekomen:
  Thomas
  Yates
  Nibali
  Majka
  Kelderman
  Vlasov
  Een degelijk klassementsteam met renners die het merendeel wel heeft. Waar je het verschil niet mee gaat maken, maar zulke mannen heb je gewoon nodig. Over Nibali had ik nog wel enige twijfels, maar zonder hem kwam ik ook niet lekker uit. Fuglsang heb ik geen mo
  ent overwogen. Heeft aan mij nooit bewezen een potentieel podiumkandidaat te zijn en voor die prijs is dat wel nodig. In de heuvelklassiekers doet hij het goed, maar dit is een grote ronde.

  Sagan
  Démare
  Matthews
  Ballerini
  Lonardi
  Barbier
  Vendrame

  Groot pijnpunt. Lastig in te schatten hoeveel plekken en budget je er nou aan moet spenderen. Te weinig kost je al snel punten die je niet meer kan compenseren. Sagan heb ik lang over getwijfeld, maar wil je niet missen als hij wel goed is. Dat risico wilde ik niet lopen. Geen Gaviria, te duur voor die 3-4 etappes om en Démare en Gaviria te nemen. Lonardi leuke opvuller voor die prijs en Vendrame geen echte sprinter, maar genoeg zwaardere etappes waar ik hem wel top 5 zie rijden. Ondanks het interview van vanmorgen neem ik toch de gok met Ballerini.

  Knox
  Masnada
  Conti
  McNulty
  Ulissi

  Conti is zo’n aanvaller waar je van op aan kan dat ie meezit en ook lang mee gaat. Heeft ook goede vorm laten zien afgelopen maanden. Knox zie ik wel verrassen ipv aanklampen, heb er wel over getwijfeld. Masnada heb ik ook over getwijfeld na het zien dat hij voor het klassement gaat. Wie weet gaat hij het echter wel heel goed doen in het klassement en zo niet, kan hij dan nog altijd voor ritten gaan. Mcnulty zag ik zelf als grootste puntenpotentieel in de 500k categorie, ondanks zijn slechte afgelopen wedstrijden.

  Ganna
  Affini
  Valt niet heel veel over te zeggen, tijdrijders.

  Almeida heb ik er ook een hele tijd in gehad toen ik Nibali eruit geknikkerd had, maar is toen toch geslachtofferd. Denk wel dat het een, zo niet de, renner is die het verschil kan/gaat maken.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #604008

  Toch een aardig lage pickrate van Sagan vind ik. 47% zie ik. Zelf had ik verwacht dat het rond de 70 zou liggen. Heb hem zelf uiteindelijk wel meegenomen. Als hij goed rijdt en je hebt hem kan je er wel meer je voordeel uit doen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 377)

Laatste nieuws