Aangemaakte reacties

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #420711

  Top gedaan van Plugge dat als eerste, maar ik las in het artikel van de NOS dat VISMA 1/3 zal toevoegen aan het budget van de ploeg. Dan zal dit uitkomen op zo’n 20 miljoen schat ik in. Mijn vraag is dan moet dit bedrag nog gesplit worden met het schaatsen of hoe zit dat? neem aan dat 20 miljoen niet alleen voor het wielrennen is, dan blijft Jumbo toch gewoon één van de kleiner ploegen?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #386263

  De ploeg heeft een uitstekende tour gereden, waar je op kan bouwen. maar op een gegeven moment zal je wel keuzes moeten maken denk ik. Wil je echt met Roglic en/of Kruijswijk voor het podium gaan zal je wel je hele ploeg daar op moeten aanpassen. en ik zou het ook geen vreemde eis vinden van deze twee mannen en Groenewege zal ook wel eens een trein van 6 man willen hebben die voor hem rijd, wat ook geen vreemde eis zijn van hem.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #366109

  Groenewegen een etappe gepakt, kwam van ver keurig gedaan.

  En vandaag is bekend geworden dat Tolhoek mee gaat, dus dan heb je nu Kruijwijk, Groenewegen, Gesink en Tolhoek. Ik verwacht dat er ook wat mannetjes voor Groenewegen meegaan dan denk ik aan Roosen, Leezer en een Wagner en ik schat ook in dat Roglic meegaat.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #356859

  Er liggen kansen voor Battaglin vandaag dus snap dat LTJ gaat rijden aan de kop van het peleton, maar zijn er echt geen andere ploegen die ook willen rijden naast TLJ, Trek en lotto (bel), je blaast nu wel twee renners op.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #356744

  Ik geniet dit jaar wel van LottoNL-Jumbo, in de Giro zie ik een actieve ploeg met een geweldige Bouwman, Battaglin en Gesink die zich volledig indienst stelt van de ploeg, hopelijk zitt er nog meer in de komende anderhalve week. En ook in de breedte m met Roglic die Romandië en Baskeland gewoon binnensleept voor het Team. verder zie ik Groenewegen nog een ettape pakken in de TdF als hij optijd piekt. Hopelijke trekt het team deze vorm door, ondanks soms harde kritiek (terecht of onterecht laat ik in het midden), doen ze het naar mijn idee naar behoren gezien het toch wel redelijk beperkte budget (10-12 miljoen).

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #302764

  Ik denk dat de ploeg wel op vooruit is gegaan, hopelijk gaat de ploeg nu ook wat beter scoren in de klassiekers. Ik weet niet precies wat de ambities zijn van de ploeg, maar met een Kruijswijk, Roglic, Gesink, Groenewegen, Van Poppel, Bennet en Boom heb je echte goeie mannen die in klassiekers en vooral in de grote ronden wel iets neer kunnen zetten, en met een Leezer, Van Emden, Battaglin, Tolhoek, Lobato, heb je ook wel goeie assistenten.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2015 #71757

  Wel pijnlijk om te zien dat we nog geen echte world tour wedstrijd hebben gewonnen met dit team.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Headlines